![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sahte Gülücüklere Elveda
Umut suları kararalı çok oldu Denizlere de vurdu akşam saatleri Sadece gözyaşıydı gözümü acıtan Ağlarken; Hiç bir şey düşünmüyordum... Fakat çaresizce ağlıyordum... Umut suları karardı fakat Ben sahte gülücüklere veda ettim... Sahte aşklara Ben artık gülüyorum... Son sigaramı yaktım az önce Son kez gömdüm acılarımı içime... Artık ne ağlamak var Ne de bir damla gözyaşı... Sessizliği yargılamak bana kalmadı İstediğiniz kadar susun dostlarım Hatta doya doya ağlayın... Unutmayın ki insan Ağladıkça büyüyor... Ciğerime çektiğim son acı bu Son sigaram... Artık sigarayı da bırakıyorum... Selam olsun yoldaşlara... Artık ölümüne kadar, Artık allahına kadar Artık cehenneme kadar Şiir yazıyorum... Varsa itirazı olan buyursun mail atmaya... Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Dokunmak...
Sana dokunmak bir kelebeği anlamaktı Her kanat çırpışında yeni bir aşk Her suskunluğunda hayata tutunmak Sana dokunmak bir kelebeğin Kanat seslerini dinlemekti Güzelliğinden azadolunmuş Özgür bir hevesle nefes alırcasına… Sana dokunmak bir karıncayı anlamaktı Endamına bakmadan tutkularını saymaktı Gizemli ayak vuruşlarında toprağı sarsmasını Ve dünyayı tel eliyle havaya kaldırmasını Yine de ezilmesini mütevazı edasıyla Sana dokunmak bir karıncanın Ayak tıkırtılarıyla uyanmaktı Yeni doğmuş bir bebeği kucaklarcasına… Sana dokunmak bir arıyı anlamaktı Her damla balda dünyaya yeniden dolmak Kovanlardan taşıp bahçelerde bir olmak Ve kanatlarındaki endamla yeşermek Her dalda yeni bir sevda Bir o kadar korkulan Bir o kadar saygı duyulan Sana dokunmak bir arının Son damlaya kadar çalışmasını görmek Ve meydana getirdiği sevdaya tutunmak Sana dokunmak doğayla paylaşmaktı Evreni bir bütün gözüyle sararcasına… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Meleğim
Benim kadar içten ağlardı Ağlasaydı bu gece bulutlar, En az ama en az Benim varlığım kadar ağlardı... Ve yıkılsaydı bu gece dünya, En fazla, Yokluğum kadar yıkılırdı senin için Oysa ben, öyle sessiz Varlığıyla yokluğu Sevgisi kadar olan varolan Ağladıkça duvarları Öfkesiyle, acısıyla kanatan... Ben yağmurlar kadar ağlayan, Ağlasaydım bu gece Geceyi yıkarcasına ağlardım... Sessizlikten hiç iz bırakmadan Tertemiz ve pak... Yıkılsaydım bu gece, Bir karıncanın varlığı kadar Yanımda yokmuşluğun kadar En az yıldızlar düşmüşçesine... Bilseydim ki bu gece, Sensizliğin en fazla yaktığı iklim, Senin kara sularındır... Ve denizin köpük köpük Yalnızlığı şarabı andıran tadıyla Sessizliği tüm feryadıyla Vursaydım sahillerine bu gece Seni en az Bir güvercinin kış telaşı kadar Seni en az dünya kadar Seni en az kayan bir Yıldız kadar severdim... VE bilseydim ki bu gece, Sana doyamadan öleceğimi, Sana hergün Sana her saniye Sana geçen her an Daha fazla Daha sevdayla Daha da aşkla Tüm kalbimle sarılırdım Gülbebeğim... 2001/Ankara Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Bilmelisin...
Yokluk varlık arası saatlerde Sana yakınlığım kadar saadetle Bir yaklaşıp bir uzaklaşmam dileklerime Bir sana yalvarışım bir seni dileyişim Ve sensizliğimdeki yakarışımla Seni ebediyet kadar derinden seviyorum Tanrısal düşün kadar içten özlüyorum... Varlığının varlığıma verdiği yaşamı Ellerinin ellerime verdiği sıcaklıkla Yüreğinin yüreğime verdiği açıyı Sevginin sevgime kattığı değeri Seni diyorum seni seviyorum... Bilinen ve bilinmeyen tüm gerçekler Seni bana yaklaştıran tüm yıldızlar Ve üstüne yemin ettiğim arkadaşlar Herkes ama bilen bilmeyen Herkes diyorum seni biliyor... Bildiklerim arasından seçtiklerim Bilmediklerim arasından öğrendiklerim Sevdiklerim arasında tek sevdiğim Yüreğimin dolusu adını taşıdım sen Sen bil yeter dünya kalsın bi yanda Sen bil yeter sevdiğim Adın ben de ne anlam taşıyor Dünya zaten biliyor... Gördüklerim göremediklerime Göremediklerim duyduklarıma Bilmediklerim söylediklerime Aşkım sana uğrar yol üstlerinde Bir sen kalırsın dudaklarım da Bir de dua senin adına Sensiz olmaz biliyorsun Sensiz olmaz bildiğim kadar... Sunduklarımın arasından seçtiğim Bildiklerim arasından geçtiğim Bazen öylece kaldığım Bazen gidemediğim Bazen dönemediğim sen Sen bilmelisin sevgilim Ben bilmesem de o an Yine sen bilmelisin tutkumu Yalnız sen bilmelisin sen Dünya hazinesinin içinden bir seni seçtiğim... Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Diye Sen...
İçimdeki boşluğu dolduran ve düstursuz konuşmayan Giderken ardından bakakalmadan ayrı kaldığım Ama yine de içimden asla atmadığım Gözlerimdeki yaştan uçan kuştan her an sorduğum Hiçbir kez ayrı kalmadığım yine de sen… Zamansız haykırışlarımın kenar kıyılarında Dokunurken isminin baş harflerine her hece Yanacak diye korktuğum dudaklarında bir buse Sessiz geçen her gece ve her gece Yerine ağladığım her gece sen ağlama diye sen… Susuşmuş korkularımın ve hunhar zamanlarım Her gecikmede bir özür dilemenin hasadında Büyük kalma çabalarımın tümünde ve aşkta Kırılışlarımda ve yanışlarımda her hecede Kırılmalarım her sabah sen kırılma diye sen… Hatalarımdan ve korkularımdan arta kalan zamanımda Her çılgın düşlerimde sana uzanan ellerimde Ve her kadehimde dudaklarının izinde Sana uzanmış her bir kelimenin damlalarında Bir şeylere susadığım sen yalnızca sen… Tutuştuğumda ve yaktığımda bu şehri alevimle Her kıvılcımımda yeniden yeşeren yapraklarımda Her kime sorsan söyleyecekler bir adam vardı Evet bir adam olmaya yönelik bir çocuk Bir çocuk tutuştu sen tutuşma diye sen… Ve ben her kelimenin üçte ikisini sana adamış Ve ben her gece uyandığımda sana susamış Ve özlemişliğimin her satırında sana yazmış Ve ölümsüz bir sevginin kuyruğundan tutup Saçlarına yıldız takmış sen diye sen… Evet işte öyle biz diye deli olmuş Ve deliler gibi sana ağlamış Kimse anlamamış olsun varsın şiirleri Ve yaktığım her ağıdı ardından Sen anla yeter sen diye yazdım çünkü sen… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Misin? ? ?
Perdeler açtim umuda dair Pencereler açtim bahara Hep seni bekledim Hep seni düsündüm Bir gün çikip gelirsin diye Hiç namussuzluga bulasmadim Yüzüne bakarken utanmamak için… Her kelimede dilimin ucunda Ha geldi ha gelecek dilime adin Neydi adin? ? ? Düsündüm yillarca Bir gün çikip geleceksin Yüzüne baktigimda Ismini fisildayacagim sana Evet diyecegim sen Hayallerimde rüyalarimda Bütün yasadiklarimda sen Sana dairdi tüm yasantim Sirf seni bekledigim içindi her sey Bütün yatirdiklarim Bütün yazdiklarim Bütün söylediklerim Bütün ögrendiklerim sana dairdi Simdi geldi gelecek dilimin ucuna Söyleyecegim adini Hayretler içinde kalacaksin Nasil bildi diyeceksin adimi… Asirlik hasretler biriktirdim sana dair Yüregimde sadece adin degil Yüregimde sadece yüzün gözün degil Yüregimde yüregini okudum Senin kitabinla yogruldum Senin mayanla Sana dairdi sözlerim Sana dairdi tüm siirler Ha geldi gelecek dilimin ucuna adin Sevdam yüregim Kinalim kekligim Sen misim Geldin mi Gözlerime bakan sen misin Ellerimi tutan Yüregimde kitabini okudugum Simdi gelecek dilime adin Söyle hele Sen misin gözlerime bakan Sen misin ellerimi tutan Yüregimi okuyan Söylemedigim sözümü dudaklarimdan alan Beni sen diye degil biz diye bagrina basan Ha simdi gelecek yüregime Ha simdi gelecek sözcükler Haykiracagim seni seviyorum diye Yüzyillardir söyledim seni Seni seviyorum sevgilim Seni seviyorum sevgilim Bütün dünya duysun iste Seni hep sevdim Hep seviyorum Hep sevecegim… Hep baharim sendin Hep gözlerimden sen aktin Tut ellerimi hiç birakma Ben sana susadim Bir tek sana aciktim Bir tek sana doyamadim Sana dairdi bütün cümleler Sana dairdi siirler Sana dairdi hikayeler Sana dair her sey Dilimin ucundaki her cümle… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ve Sen...
Bir şömine sıcaklığında seni aramak Belki uzaklarında sana yeniden aşık olmak Belki ağlamak yazılı sözlü saatlerde Ama delicesine resminde sana sarılmak... Her susadığımda ilaç niyetine sen Elimde resmin yazılı ve sözlü sen Her akşam rakı tadında alev sıcaklığında Yakıcı yaz ateşi, dondurucu kar havasında sen... Sen işte manalı manasız Sözcükler yetersiz şiirler anlamsız Her yanım sancı kalbim yarsız Neredesin söyler sen nerede be vefasız... Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden Bana Kalan
Sen bana kalan en güzel aşk bilmecesi Sen bana kalan en tatlı gece Sen, sen bana kalan gözyaşlarım... Sen benim tek çarem Sen tek çıkar yolumsun Sana değer vermemdi Beni en çok mutlu eden... Senden bana kalan Bir gün acı olsa da Senden bana kaln mutluluk Ömrümün sonuna kadar Gözyaşlarımda saklı olacak... Senden bana kalan; Bu gece belki ağlamak olacak Bu gece belki içim içime sığmayacak Belki çocuklar gibi ağlayacağım... Ama bil ki senden bana kalan; Bir kırık gitar teli de olsa Demir parmaklıklara da düşsem Bu gece bil ki senden bana kalan Dünyanın en mutlu 'ben' i olacak... Senden Bana Kalan Dünyanın En Büyük Sevgisi Olacak Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Ağlatmak...
Hangi kitaba sığar ağlatmak seni Hangi dine sığar terk edip gitmek Hangi derviş anlar ki beni gidersem Hangi dedem el uzatır öp diye Hangi şiire yakışır gidişim? Bilirim ki seni ağlatmak Allah’a isyan etmektir Göz bebeklerine kış getirmek Benim için ölmektir… Hangi kitaba sığar ağlatmak seni Hangi dostum bakar yüzüme Hangi dil hayır duası oku ki Hangi deniz alır beni avuçlarına? Bilirim ki seni ağlatmak Karşı çıkmaktır Allah’a Göz bebeklerine kış getirmek Kitabı yalanlamaktır… Hangi suya yakışır ağlatmak seni Hangi kitapta yazar Hangi dosta gam düşmez ki Hangi dil yalanlamaz beni? Bilirim ki seni ağlatmak Hüznün en koyu rengidir En sabah gelmez gecedir Sana kıymak benim için kara topraktır… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Arıyorum...
Seni arıyorum gittiğin her yerde Seni arıyorum suskun ellerimde Bir gözyaşı kadar içten ve sakin Akıyorum yine ben gittiğin o geceye Sanma unutulur bu aşk bir ömürce Sanma kaybolur buğusu gözlerimden Sanma ki ayrılık olur böyle kalpten sevince Sanma sevgilim ayrılır kalbim senden vazgeçince… Seni arıyorum yine ben sessizliğinde Seni arıyorum gittiğin saatlerde Öyle suskun ve sakince Akıyor gözyaşlarım kalbime derince… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|