![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstanbul
Haydarpaşa tren garının kapısında, İstanbul'a baktım. İlk tanışıklığımdı İstanbul'la Martı sesi vardı. Mendirekte,kimileri uçuyor Kimileri tünüyordu. Vapurlar,motorlar deniz üstünde Dans ediyordu martılara inat Bu benim ilk özgürlüğümdü Kendi kasabamdan Büyük kente göçüşüm Hep senin yüzündendi aslında İstanbul'a gelişim. Beni en iyi İstanbul anlar, Burda yeni başlangıçlar Yeni umutlar var Yüreğim burda özgür Sen yoksun.... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstanbul 2
İstanbul'a gelişimin üstünden, bir yıl geçti Alıştım artık caddelerine, sokaklarına En çok vapurlarını,martılarını,denizini sevdim Kadıköyden Moda ya çıkarken Tranvayın eşlik edişini. İnsanlar anlaşılmaz telaş içinde Dolmuşa bindim,üsküdara gittim Salacak ta oturdum, çayımı içtim Yürüdüm, düşündüm, üşüdüm Yoktun İstanbul da sen Yetimim,sensizim,öksüzüm.... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul Gecesinde Sen
Bak yine yağmur yağıyor İstanbul gecesinde Sen yoksun,sesin yok,tenin yok Sezen'de çalmıyor artık Rakı şişeleri boşaldı. İstanbul yine ağlıyor Gökyüzünden düşen damlalar Sevgim kadar. Özlemleri de kattılar içine Bu gece sağnak var. Lodos gelecekmiş,gelsin Belki dindirir içimdeki fırtınayı 'Çivi çiviyi söker ' der atalarımız Özlemlerini alır götürür kimbilir Kaç gündür martıları da görmedim Rıhtımda yürümedim Hadi gel artık.. vur kıyıma Seni yine özledim.... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul Gibi
Sesin kulağımda Dilinden çıkan sözcüklerin Sabahım gibi Bende korkuyorum Bildiğin gibi değil Mavisinde denizin Uçsuzum, bucaksızım Martıyım şu an İstanbul da İn Salacak a dinle çığlıklarımı Biraz senden alsın Biraz benden Bir şarkı çalsın yüreğin İçinde sevda barındıran İstanbul gibi Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul Neden Hüzünlü
İstanbul neden hüzünlü, Neden tüm şiirler ona yazılı Aşkların en tutkulusu Ayrılıkların en acısı Neden hep bu şehirde Gün batımında, Vapurların hüzünlü salınışında Kızkulesinin ihtişamında Ama illa martılarla Seversin İstanbul u Mıh gibi oturur yüreğine Uzaklaştıkça ondan sen Nefes almaz olur beden Sigara gibi, denize taş atmak gibi Sevmediğin alışkanlığın da olur Sevdiklerini de taşır yanında Üstelik sevdalıysa yürek Hele de hasret yüklüyse O zaman bir boğaz köPage Rankingüsü olursun kimi zaman Kimi zaman martılar İstanbul u anlamak, İstanbul da yaşamaktan geçer. Sayın Sevil NİZAMOĞULLARI nın bir yorumu üstüne bu şiir oluştu. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul Olurum
Rüzgar söylerken şarkısını Yağmur anlatırken sevdasını Martılar taşırken seni bana İstanbul olurum Yaşananllar her yürekte Ayrı iz bırakır Her çığlık bir acıyı örter Doğan günle yeşerirken yaşam İstanbul olurum Turuncunun hüznünde Yaşlar süzülürken gözlerde Özlemlerin tren katarı gibi Yüreğimi ezerken İstanbul olurum Sevda üst üste içilen sigara Hem öldürücü, hem güzel Kız kulesinin masalında Yalnızların yalnızlıklarında İstanbul olurum Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul,Martılarım ve Sen
İstanbul Martılarım Ve sen Üçünüz ne güzel yakıştınız Ayrı bir yaşamsınız Biri en sevdiğim şehir Büyü gibi Biri kanadında sevgimi taşıyan Vefakar sırdaşım Sen ise Sen Yaşamım nefesim Adımım sevdiğim. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstemem Gecenin Sabahını..
İstemem gecenin sabahını Dilemem artık ben _Günaydın_ diyen baharı İçim kırık, gönlüm ağlıyor Kaç kere gözümyaşı sileceğim Yüreğimden söküp alman Gerekir miydi seni? Ben ki bunca hasretliğimde Yıllarca beklediğim senden Elveda mı duyacaktım? Hadi git.. kışlardayım Hadi git.. yaslardayım Hadi git.. sevdam benim Sen olmasanda... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İtirazı olan var mı?
Yazdım okumaktan bıktılar Söyledim,söylediklerim bezdirdi. Okumaktan söylemekten dinlemekten Bezenler: Sevginin hasretin anlatımı başka mıdır sizlerce? Martının,mavinin veee yalnızlığımın, Kimsesizliğimin; karanlık *******de Sessizce ağladığımın resmi olmalı mı? Ben şarkıda,ben yağmurda ve ben martılarda Yalnızlığımı sensizliğimi unutuyorum Bir itirazı olan var mı? Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaç Kez
Kac kez yüreğimle kavga ettim, Kac kez şikayet ettim Seni sana *******imi istiyorum Huzurlu uykularımı Ya bana gelmelisin sen Yar gibi, Ya da Gitmelisin el gibi... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|