![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nerede
Hani dikenlerin arasında gül mü var Gökyüzünde yıldız nerede,ya samanyolu Mevleya can verecek gönül mü var Nerede o insan ki yüreği iman dolu... Nerede ikiyüzlü olmayan çehreler Malını yoksulla paylaşan zengin nerede O Ferhat ki aşkından yine dağları deler Lakin Şirin gibi seven sevgin nerede? Nerede hanlar-hamamlar,nerede kervansaraylar Bir büyük nesle imza atan o Osman nerede? Nerede haksızlığa esefle bakan Dünyayı bir pula satan kul nerede Ve güneşte karanlığa muhalif doğan, Sabahı akşam yapan azim nerede |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Neredesiniz
Bir gölgem, bir hayallerim var yanımda Sessiz,sensiz,neşesiz geçen günler Gece olur binlerce canavar karşımda Hepiniz neredesiniz,nerede o gülen yüzler... Bir kalem,bir defter var dost olan En vefalılarıymış sahte dostların arasında Gece gündüz kahrımı çeken,yanımda kalan Bir onlarmış,anılar canlanır defter sayfasında... Haydi sizde hatıralar arasına karışın Benden birçok değerler çalan acı günler Okudukça gözyaşı dökeyim,sayfa ıslansın Hatıra kalsın defterde,gözden boşalan katreler... Bir gölgem bir hayallerim var yanımda, Bir kalem,bir defterim var dost olan Hatıralar canlanır dört bir tarafımda, Hepiniz neredesiniz...yok şimdi halimi soran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Niyetim
niyetim sensiz yaşamayı anlatmak, bir garip elde yuvasız kalmak gibi, geceleyin hıçkırarak ağlamak gibi. bile bile ölüme gitmek, boş yere yanmak gibi, sensizlikten şimdi,ne yaparım diye düşün niyetim sana sensizliği anlatmak niyetim bu gece seni ağlatmak... gittim bunca zaman peşinden bir düşün, şimdi üzerinde gelinlik var sevin! senin bu düğün... mutlu olma diyemem,mutlu olacaksan mutlu olma diyemem... sensizliği bildiğim gibi,sevmeyi de bilirim delicesine unutmayı da bilirim,sevgimi kalbime gömmeyi de gitmeyi de bilirim meçhullere arkamı dönmeden yokluklara,yokluğuna koşmayı da bilirim... bilirim ruhumun bu bedenden sıkıldığını artık anlamı yok hayatımın at imzanı,benim cenazem senin düğünün... ebediyen ellerin ol bugün. bu ayyaş benim,bu eli titreyen karşında gözleri yaşaran benim,ağlayan benim çocuk gibi şimdi sensizliğe giden benim ve niyetim sadece sana sensiz yaşamayı anlatmak niyetim bu gece seni ağlatmak... mutlu olma diyemem,olacaksan! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öksüz Vatanın AĞACI
Sende öksüz vatanın ağacı, BENDE,bir yürek var ikimizde de, Korku bilmeyen.ama bazende Hiç atmayan,ikimiz içinde Bir güneş var...can veren Yapraklarına,bana da Yaşama hevesi veren... Sende öksüz vatanın ağacı BENDE Daha çok günler var diyorlar Görecek.Aldanma! Hayata sıkı sıkı bağlanmak, Akıl karı mı? Ya yarın göremezsen güneşi Yarın ikimiz için doğmazsa, Yapraklarına su taşıyamazsan, Sen yakacak olursun Ya ben...dallarına kurduğum Salıncağı da alır giderim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öylesine
Sen Beni mutlu edersin gelirsen, Şimdi ayrılık zamanımıydı, Şimdi sensiz olmanın acısı var içimde, Şu dünyada bizden mutlusu varmıydı, Gittin zamansız,vakitsiz neden? Bari gel,gittiğin yerden, Gelde bitir hasreti, Seven yapar mı senin gibi, Ve senin bu aşkı bitirmeye gücün yeter mi? Bu aşk öyle kolay biter mi? öylesine bir sevda değil benim ki ölesiye.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana
Bugün gözyaşı akıtmışsam, Sel gibi sınırsız, Sana... Yüreğimi koydum elimin içine, Vefasız, Alsana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Diyorum
Gel benim ol,bende senin olayım Kaç sevda varsa yüreğimde yalan, Senden başkasını yalanlayayım, Gözüm gibi sen ol, yanımda kalan. Gönlümdeki kelepçeyi çözeyim, İstiyorsan kanımı da dökeyim, Medet diyerek önüne çökeyim, Bitsin artık ruhumdaki bu talan. Gel ey! yakınımda duran uzağım, Gel ey! kalbime kurulan tuzağım, Bin yıldır sanki elinde tutsağım, Salıver beni,beni benden çalan. Ne yaptımsa sana eremedim ben, Gülleri kapına seremedim ben, Vazgeç diyorsun vazgeçemedim ben, Ben oldum hep boş hayallere dalan. Birgün sende geleceksin benimle Ya yaşayacaksın sevgimle,ya da Bugün sende öleceksin benimle Beni hep imkansızlıklara salan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Geldim
Ben sana geldim, Haydi sar beni, Bakmasan öyle Yabancınmıyım... Ben sana geldim, Çok uzaklardan, Ve seviyorum, Yalancımıyım... İstersen öldür İstersen güldür, Yeter ki gel de, Yasaklınmıyım... Yakmasan beni Zaten gönlüm bir, Cehennem yeri, Yanmalımıyım.. Kaybettim seni, İnanmalıyım. Sevdiğim için Utanmalıyım... Gel zalim olma, Kalbime gir de, Mutlu olayım Ve olmalıyım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sanma ki
bende birgün eyvallah derim, bu diyardan çekip giderim, sanma ki geriye dönerim... AYNALARDA görülmez olur artık yüzüm, resimlerden kalkar gülüşüm, bende birgün eyvallah derim... BURALARDA mezarım kalır buralarda, şiirim kalır sayfalarda, bu diyardan çekip giderim... ANILARDA saklı kalırım anılarda, çevir gözünü kapılardan, sanma ki geriye dönerim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Merak Etme
milyonda bir gelemezsem milyarda bir gelirim,merak etme aramazsa gözlerin,aramazsa sözlerin ağlamazsa ve ağlatmazsa artık yaşamıyorum derim, ve merak etme birgün gelirim,yoksa elinde gittiğim yerin adresi. kendin gelemiyorsan da mektubun gelsin,hiç olmazsa.. en acıklı şarkılardan söyle, bu aşk için,birtek canım kaldı birgün:canımdan da olduğumu duyarsan farzet mezarım varmış gibi hayali mezarıma uğra, konuş benimle,söyleyemediklerini söyle bu defa karşılık vermeyeceğim... şayet ölmeden gelebilirsem en acı sözleri saklamışsındır,değil mi? sözlerin tokat yerine geçer ve hançer yerine sözlerinle öldürürsün beni,değil mi? ben bin kere ölmeye razıyım sadece elinden olsun... istemem mi fotoğraftan çıkıvermeni istemem mi şimdi elini tutmayı her akşam hayalinleyim ben beni düşündüğün her vakitte seni düşünüyorum seni düşündüğümde,hep ağlıyorum... bu yaşamaksa yaşıyorum işte hergün ölerek... ve gelemeyeceğimi biliyorum sana adım gibi,yinede milyonda bir,gelemezsem milyarda bir gelirim,merak etme sen merak etme... sadece zindanı zindan etmesin bana gözlerin... her gece...her gece,her gece |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|