![]() |
![]() |
#101 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1690
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel, issizlik ve parasizliktan bikkinlik geldigi bir sirada para kazanmak
icin cocuk kacirmaya karar verir ve kasabada gozune kestirdigi bir cocugu kacirarak kasaba disindaki arazide bir agacin altina goturur. Biraz soluklandiktan sonra cocuga -"kagidin, kalemin var mi?" Diye sorar. Cocuk: -"Var" der. Temel kagidi kalemi aldiktan sonra cocuga babasinin adini sorar. Dursun oldugunu ogrenince fidye istemek icin mektup yazar ve "Ula Dursun cocugun elimdedir. Yarin sabah saat 10'a kadar kasabanin disinda ki buyuk agacin kovuguna 10.000 dolar getirmezsen cocugunu olmus bil" der. Sonra mektubu cocuga uzatarak -"Bunu babana gotur. Sakin baskasina verme" diye tembihler. Ertesi sabah 10'da agacin kovugunu kontrol eder ve bir paket bulur. Actiginda icinde 10.000 dolar para ve bir not vardir. -"Ula utanmimusun hemserinin usaguni kacirmaya"
![]() |
#102 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dursun dedesi Temele sormus.
-"Dede nenem ile kaç yildur evlisunuz?". -"40 yildur evlat" demis dede. -"Peki ama pen haçan sizi hiç kavga ederken cormedim, punun sirri nedur?" Otur evlat anlatayim. -"Evlat biz nenen ile elde avuçta birseyum yok, kimsemde yoktu. Ben neneni oldukça uzak köyden aldum, nikahumuz kiyildi, ben at arabama nenenin üç bes esyasini attuk ve bizim köyün yolunu tuttuk. Yolda benim ati ayagi sürçtü ve tökezledi ben "Bu biir" dedum. Devam ederken birdaha tökezledi "Bu içii" dedum. Köye daha epey yolumuz vardi ki bizim atun ayagi bir daha ta ökezleyinca "Bu üüç" dedim ve çektim belumden pistovu ati orada kafasindan furdum. Ben ati vurunca nenen basladi söylenmeye." -"Vayy biz simdi nasil gidecegiz, niye durup dururken ati vurdun, sende hiç akil yokmidur, bunca esyalari nasil tasiyacagiz?" Bende döndüm nenene ve -"Bu biirr" dedim. O gün bu gündür gül gibi geçiniyuruz."
![]() |
#103 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel yillarca deliler hastanesinde kalmistir.
Doktorlar bir gün delilerin akillanip akillanmayacagini test etmek için hepsini bir araya toplarlar. Doktorun biri duvara son model bir mercedes çizer ve herkese bu arabaya binmelerini söyler. Delilerin hepsi arabaya binmeye çalisirlar ama Temel hic orali olmaz. Doktorlar merak icinde: -"Niye binmiyorsun arabaya, az sonra gitcek." Temel: -"O araba gidemezki." Doktor: -"Neden gidemez?" Temel: -"Çalismiyor da ondan." Doktor: -"Niye çalismiyormus?" Temel: -"Çünkü anahtari bende de ondan."
![]() |
#104 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Temel, Dursun ve Ahmet otel aramaya gitmisler.
Sadece 3 odasi bos bir otel bulmuslar. Bu odalarin kusurlari varmis. Biri karincali odaya, biri sinekli odaya, biri de böcekli odaya yerlesmisler. Herkes odasina çekilmis ve derken sabah olmus. Dursun ile Ahmet'in gözleri mos mormus cünkü sinek ve böcekler onlari isirmis fakat Temel'e birsey olmamis. Temele sormuslar : -"Sana neden birsey olmadi.? Temel : -"Bir karinca öldürdüm hepsi cenazesine gittiler."
![]() |
#105 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel'e sormuşlar;
-"Kadınlardan hoslanmaya ne zaman basladin?" -"Haçan erçek olmadiklarinu anladugum zaman."
![]() |
#106 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri yine Karadeniz'i gezerken bakmış bir tepenin üzerinde Lazlar dansediyor ve ara sıra aralarından birini tepeden aşağı atıyorlar.
Adam korka korka Lazların yanına yaklaşıp sorar: - "Pardon ama ne yapıyorsunuz ?" - "Kör müsün daa, Temel atma töreni yapıyoruz"
![]() |
#107 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 7 Thanked 3 Times in 2 Posts
Üye No: 44138
İtibar Gücü: 1353
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() LÜtfen DoĞru DÜzgÜn Fikralar Yazin
![]() |
#108 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel bara gitmis. Yanindaki kadinla sohbet ederken kadin:
- "Ben lezbiyenim" demis. Temel lezbiyenin ne oldugunu sorunca kadin: - "Ben yalnizca kadinlarla beraber olurum" demis. Temel' in hosuna gitmis. - "Ha pen ta sizun cibu lezbiyenum daa"
![]() |
#109 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel bir gun denize girmis ama cirilciplak. Köyün cocuklari saka olsun diye Temel'in butun elbiselerini alip kacmis, zavalli Temel de denizde oylece kalakalmis.
Beklemis gelen yok giden yok. Yardim edecek kimse de yok. Hava biraz kararinca ne yapsin bizim Temel cikmis denizden. Hemen az ilerdeki otlarin arasindan usulca koyune dogru gitmeye baslamis. Otlak bitince evine de az kaldigi icin on tarafini eliyle kapatarak evine dogru kosmaya baslamis. O sirada O'nu goren babasi bagirmis: - "Ula salak uşağum orani kapayacagina yuzunu kapasana, kim taniycak orani?"
![]() |
#110 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel bir is icin istanbul'a gelmis.
IETT otobüsüne binmek için siraya girmis, bakmis herkes söföre birsey gösteriyor ve hiç para vermeden geçiyor. -"Ula bu memleketin enayisi penmiyim, pen de bi kart cöstereyum da para vermeden geçeyim" demis Aramis taramis, evlilik cüzdanini bulmus. Sira Temel'e gelince Temel çikartmis söföre evlilik cüzdanini göstermis. Söförde bunun üzerine Temel'e dönerek: -"Sen ancak Fadime'ye bedavaya binersin bununla"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|