![]() |
|
|
#1141 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gün batıyor, gün batıyor,
Veda etsem hepinize. Ufuk kanlı bir denize Dönüyor, sizi bıraksam. Gün batıyor, gün batıyor, Evimi, eşyamı, paramı Nem varsa yaksam ve bir an Kaybetsem kara bir duman Arkasında hafızamı, Koşsam, koşsam, koşsam, koşsam...
|
|
|
|
#1142 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevgisiz bir yüreği neye yarar taşımak
Sevmek eğer suç ise gözler neden bakışır Madem bize yakışmaz gizli bir aşk yaşamak Bağrımıza taş basıp ayrılmak mı yakışır. Avunmaya çalışma göze yasak yok diye Sakın beni suçlama sözlerin bir ok diye Talihsiz aşkımızın sakıncası çok diye Bağrımıza taş basıp ayrılmak mı yakışır. Kendin yarat şansını, sitem etme durmadan Geçip gider mutluluk kapımızı vurmadan Bir gün baş başa kalıp, hayal bile kurmadan Bağrımıza taş basıp ayrılmak mı yakışır. Bundan böyle sevgiyle dönmesin mi çarkımız Kesilsin mi dansımız, çalmasın mı şarkımız Yaşayan bir ölüden kalmasın mı farkımız Bağrımıza taş basıp ayrılmak mı yakışır. Sevmeyene hayat boş her sevene bir cefa Aşka değer verip de süren yok mu bir sefa Seviyorum deyip de sarılmadan bir defa Bağrımıza taş basıp ayrılmak mı yakışır. Saçlarını koklatma, gonca güller der bana Her şeyim sana ait, sende var mı yer bana Son defa soruyorum, cevabını ver bana Bağrımıza taş basıp ayrılmak mı yakışır.
|
|
|
|
#1143 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yağmurla geldin sen, güneşim oldun
Kalbimi çaldın sen, tek eşim oldun Seninle kaybolan benliğim buldum Bitmesin bu dostluk, ayrılmayalım Gönlümde solmuştu, hazan gülleri Aşılmaz sanırdım, sevda yolları Seni buldum aştım, karlı dağları Bitmesin bu dostluk, ayrılmayalım Yağmurları artık çok seviyorum Her damlada seni hatırlıyorum Sırılsıklam olsam, üşümüyorum Bitmesin bu dostluk, ayrılmayalım
|
|
|
|
#1144 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uzaklarda bir yerlerde,
Bir sızı gibidir içimde. Yakın olsak da engellerle, Ayrılmışız biz, ayrılmışız biz… Destanlarda, masallarda, Biz buluşsak da rüyalarda, Bu aşk içimde bir yara, Kanatmışız biz, kanatmışız biz…
|
|
|
|
#1145 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beraber de yesek o börekleri
İzle sekte durmadan o leylekleri Islatsa da aynı yağmur bizleri Ayrıyız güzelim, ayrıyız işte. Beraber de yürüsek o kıyıları Tutsak da göldeki tüm balıkları Seninle paylaşsam da yalnızlığımı Ayrıyız güzelim ayrıyız işte. Kendimi görsem de o gözlerinde Hayale dalsam da o dizlerinde Elimi tutsan da gülen yüzünle Ayrıyız güzelim ayrıyız işte.
|
|
|
|
#1146 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tozlu bir pencere ardında hatıralar
Okşanmış saçlar, kirli dudaklar... Kirli camlara sinmiş ıslak nefesler Duvarlarda titrek arzulu sesler... Mazi mi cam mı kirli olan - bilmiyorum Tanrım! Her şeyi kirli görüyorum. Masamda toz, kadehimde buz Nerdesin ruhumu çalıp giden kız? Bir zamanlar bu salonda Bolero çalardı Bir kız dizimde sabaha dek ağlardı Masada gözyaşları kurumuş kalmış Gözbebekleri kadehimde kalmış Kül tablasında yarım sigaralar Ve içeride hala o günlerin acı dumanı... Girişte sol köşede bizim masamız Bak! Hala sen-ben beraber oturuyoruz Peril perişanız sevgili yalnızlıkla Söyle bu çöplükte ne arıyoruz? Gözlerin kötü, gözlerin kibirli bakıyor Gözlerinden ruhuma karanlık akıyor Dudaklarının suskunluğu daha güzel Bir söz söylesen hep içim acıyor Kahreder lakin suskunluğun ölesiye İçinden ne düşündüğünü bilirim de... Ben ipsizim çirkinim kuruşumda yok Sevilmediğimi biliyorum, 'Seviyorum! ' diyorsun. Yıllardır bitiremediğimiz bir trajedi bu Aynı bakışlar, aynı suskunluk, aynı acı Masamızda yıllar sonra iki yabancı Kızın gözleri kirli, kız sosyete, kız kibirli Erkek zavallı, erkek bildiğin biri Şarkımız değişmiş, sen değişmemişsin İşte o bitmeyen ölüm sahnesi yine Perdelerin bu son kapanışı değil tabi ki Gözkapaklarımız bir ırmağa devriliyor yine Biten acıklı oyunun sonunda... Bir rüzgar esiyor kırık bir camdan içeri Hayalimizi alıp gidiyor küçük masadan Şimdi her şey daha uzak ve daha eski Unutmuşsundur beni de belki... Bu kirli mekanda yalnız mıyım? Yoksa sen misin yine başımda dönen? Bu camda senin nefesin mi buğulu? Yoksa içtiğim şarapta mısın yine Bolu'lu? Kadehimde sen - kadehimde acı Aynalara bakma - aynalar yalancı Ben hala o eski benim görmüyor musun? Değişen sadece zaman, sen de değil Dudaklarında yine ruj, gözlerinde o çılgın sürme Uzak dur sensiz dünyama bir daha girme Ne acılar tattım bu viranelikte sensiz Öğrendim sonunda yaşamayı ÇİLESİZ... Neden sonra gelmişsin gelmemişsin Gelirsen de görmeye gel beni Bilmediğin bir şey var görmediğin bir şey Sen gideli bu çöplükte yaşıyorum...
|
|
|
|
#1147 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yok be annem;
Kaldır bunları masadan. Şöyle ; Ahududu,böğürtlen,kızılcık koysana masaya. Söylesene; Kaç yıldır yapmıyorsun bu reçelleri, Nerde o kokular, o tatlar nerde kaldı anne. Hatırladım da annem; Soframıza böğürtlen koymadığında, Nasılda küserdi tereyağımız... Özledim anne, Özledim yaaa... Özledim o günlerimizi. Hani, Cumbaya tünerdim akşam üstleri Ve saatlerce kalırdım orda... Ve sen; Hep merak eder endişelenirdin Neyi var bu çocuğun diye... Oysa ben; Gün kararmaya yüz tuttuğunda, Ay limandan doğru yavaşça yükselirken, Reciden dönen Ayşe teyzenin yolunu gözlerdim. O bahar akşamına benzeyen bakışları olan Ayşe teyzenin dönüşünü beklerdim... Hele hele, Hasan Amcada; Evin önüne attığı iskemlesinde, Tüttürüyorsa Birinci sigarasını. O zaman; Ayşe teyze sanki daha da farklı yürürdü. Şöyle yan gözle süzerken Hasan amcayı, Sanki rüzgar "Dol kara bakır dol" çalar gibi Aynen o ritmi yakalayarak, Atıverirdi kalçalarını Bir o yana bir bu yana... Ve biliyorum ki; Çatlatmak için Hayriye teyzeyi, Salıverirdi en şuh kahkahalarını... Gecem hep o atışlarla dolardı, Yüreğim alevlere yüz tutar, Sanki Ayşe teyzeyle ben halvetlenirdim. Bir keresinde; Yolunu kesmişti Hayriye teyze de; Şöyle saçlarından tutup, Çalmıştı Arnavut taşlarına Ayşe teyzeyi. Kadının başından oluk gibi akarken kan; Ben sıyrılan eteğinden açılan, Bacaklarını çakardım hafızama... Ahhh Ayşe teyze ahhh... Sen; Biz yeni yetmelerin hayal rüzgarı, Sen; Ergenliği atlatmış bıçkın delikanlıların ifadesiyle, "Mahallenin ablası", Sen; Saçlarına ak düşenlerin, Hiç bitmeyen aşk senfonisi ve Son Tangosuydun... Yaaa annem; Özledim çocukluğumu... Özledim fasulye turşusunu,hamsi tuzlamasını. Öyle çok ama öyle çok bahanelerim var ki, Tüm bu özlem duyumsamaları için... Bak; gene sakladım senden anne; Ben aslında birazda ; Ayşe teyzeyi özledim... O da muhlama , kara lahana, hamsi kuşu gibi Hep iyi gelirdi bana. Bir keresinde; Bahçesinde çamaşır yıkarken, Çitin ardına saklanıp ona odaklanmıştım. Ayşe teyze; Etekliğini sıyırıp beline sokmuştu. Elleri çivitli sudayken, Yıkadığı çamaşırlarla adeta sevişirdi. Gözüm orada, ne kadar kalmıştı Ve nasıl dalmıştım ki; Arkamda beliren Hasan amcanın sesiyle irkilmiş, Ardından suratımda patlayan şamarın etkisiyle, Veryansın ağlamaya başlamıştım. Sonrasında; Ayşe teyzenin o kulağımdan hiç gitmeyen, Şuh kahkahalarını duydum. Yanıma gelip; "çokmu acıdı canın" deyişini Ve arkasından; "Değdimi düşlerine çakılmama"sözlerinin Ruhumda yarattığı deprem... Usulca yanağımdan öpmek için, Yanıma geldiğinde, Her tarafımı saran Kadın kokusu... Utancımdan hızla çevirince başımı, Yaladı geçti dudaklarımı Ateşden de kor dudakları. Ahh Ayşe teyze ahh... Sensiz; Ne akşamın oluşunun, Ne de kahvaltılarımın tadı kalmadı... Buralar büyük şehir Ayşe teyze... Şimdilerde "Mahallenin Ablası" değil ama Apartmanların gülleri peydahlandı. Ahh..Bir rüzgar essede; Uçuverse eteği diye ; Hayıflanmalarada hiç gerek yok!!! Ahh Ayşe teyze ahh... Bir kere de olsa; Şöyle teninin ateşiyle yanıp, O kadın kokunu çekebilseydim içime. Damla damla dökülseydi terlerim, Vadindeki tepelerin, Karayemiş gibi uçlarına. Ve hissetseydim ağzımda, Ahududunu,böğürtleni,kızılcığı...
|
|
|
|
#1148 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aramızda var büyük dağlar
Yaşam sevgilileri birbirine bağlar Şaşırdım kaldım ben bu aşka Engeller, ah engeller olmasa aramızda Gelirsin bir gün yanıma Ümitlenirim bir kerecik bakışına Laf aramızda çok kötü tutuldum senin aşkına
|
|
|
|
#1149 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
aysel git başımdan ben sana göre değilim
ölümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim aysel git başımdan istemiyorum benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün dağıtır *******im sarışınlığını uykularımı uyusan nasıl korkarsın hiçbir dakikamı yaşayamazsın aysel git başımdan ben sana göre değilim benim için kirletme aydınlığını hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim Islığımı denesen hemen düşürürsün gözlerim hızlandırır tenhalığını yanlış şehirlere götürür trenlerim ya ölmek ustalığını kazanırsın ya korku biriktirmek yetisini acılarım iyice bol gelir sana sevincim bir türlü tutmaz sevincini aysel git başımdan ben sana göre değilim ümitsizliğimi olsun anlasana hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim sevindiğim anda sen üzülürsün sonbahar uğultusu duymamışsın ki içinden bir gemi kalkıp gitmemiş uzak yalnızlık limanlarına aykırı bir yolcuyum dünya geniş büyük bir kulak çınlıyor içimdeki çetrefil yolculuğum kesinleşmiş sakın başka bir şey getirme aklına aysel git başımdan ben sana göre değilim ölümüm birden olacak seziyorum hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim aysel git başımdan seni seviyorum
|
|
|
|
#1150 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İklimler çileme çare bulmuyor.
Mevsimler halimi sormuyor Ayşen... Sakiler derdime derman olmuyor. ŞarkIlar yaramI sarmIyor Ayşen... İlkbahar, yaz derken hazanım soldu. Murada ermeden miyadIm doldu. Kalb gözüm, ellere bakar kör oldu. Senden başkasını görmüyor Ayşen... Hasretin tüketti bütün varımı, Seraba döndürdü hülyalarımı, Ne kadar süslesen rüyalarımı, Sabahlar hayıra yormuyor Ayşen... Ağlarsan, matemin yağar geceme, Gülersen, mehtabın doğar geceme, ; Lale devri geldi gönül bahçeme, Senden gayri çicek girmiyor Ayşen... Kapattın gönlümün sevinç yönünü, Ümidim görmüyor sensiz önünü, Takvimler bilmiyor dönüş gününü, Saatler vuslatI vurmuyor, Ayşen... Feleğe isyanım arttı gitgide, Gençliğim su gibi aktı gitti de, Ömrümü ellere sebil etti de, Bana bir damlanı vermiyor Ayşen... Ardından çilemem, çağlamam diye, Yas tutup karalar bağlamam diye,
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 14 (0 üye ve 14 misafir) | |
|
|