![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Sensiz Nefes Bile Alamam
yalnızca sen kokarsın şiirlerimin her dizesinde bir tek sen varsın her mısramın noktasında virgülünde inan ki seni sevdiğimden beri sensiz bir tek dizem şiirim olmadı ki her sözcüğüm anlamını sende buldu şiirlerim seninle canlı renkler kazandı benim de hasretinden yüreğim yandı bil ki seni mahşerde bile sevmek oldu şairin'in yaşadıkça bu dünyadaki tek andı şairin senin kalbinde açan bir bahardı sakın hiç soldurma yemyeşil çiçeklerimi ne olursun ömrün boyunca susuz bırakma aylardan bu yana o güzel yüreğine ektiklerimi ömrünce hiç kurutma ırmak olan sevgilerimi düşlerinde bile sakın hiç bırakma sıcacık ellerimi yoksa ben sensiz nefes bile alamam yaşayamam ki 08.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Sensiz Yarım Kalırım
sabah olup da gözlerimi açtığım anda hemen sen çıkarsın karşıma bir gün bile olsa bana yüzünü asıp da yüreğimi soldurma sakın sevgisiz davranıp da hüzün düşürme aşkıma bırakıp gitme bana hasretini inan dayanamam yokluğuna günden güne kalbimde daha da yeşertirken sevgini şiirim serçem ne olursun beni senden uzaklarda buralarda yenik düşürme sevdana bana seni sensiz yaşatma sakın bil ki beni edersin darmadağın ben zaten senin sevdanla varım söyle yokluğunda nasıl nefes alırım? yemin ederim ben sensiz yarım kalırım 01.11.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Sevdanla Varım Sevginle Yaşarım
bir bahar rüzgarı estiriyorsun kalbimde ne olursun hiç durma ölünceye değin rengarenk çiçekler açıyorsun yüreğimde sen ömrümce koklayacağım orkidemsin sen benim hiç bitmeyecek hasretimsin yanımda olsan da hep özleyeceğim seni sen benim gönül bahçemdeki tek çiçeğimsin hep dalında koklayacağım renkli güllerini bir gün bile duyamazsam sesini yarım kalırım ben hava yerine senin sözlerinle nefes alırım bil ki ben sevdanla varım sevginle yaşarım ben senin aşkınla korkmadan engelleri aşarım sevmeden sevilmeden yaşadıklarını zannedenlere şaşarım ben sevgimi sevdiğime bir ırmak gibi akarım bir sel gibi taşarım 31.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Sevmeyi Seninle Öğrendim
seni yazıp bitirmek için ömür mü yeter? bin yıl olsa da aşkınla yaşamaya değer insanın gecesi bile gün olur senin yanında ah! ellerini tutabilsem kapılırım heyecanına gözlerin bir bahar,bakışlarında sevgi var sana sevdam sürecek ölünceye kadar ey yar öylesine sevelim ki birbirimizi herkes imrenerek konuşsun sevgimizi ömrümüz boyunca aşkımız olsun bize ar kış mevsiminde bile üstüne yağmasın kar ben sevmeyi seninle öğrendim yıllar sonra sen de yaşarken sevilmesini ezberlet bana sakın kavuşmamızı bırakmayalın yarınlara ne olursun sevgini benden esirgeme cana ellerimi uzattım sana,gelip bana sarılsana haydi uzat yüreğini gönlümdeki sevgi pınarına inan ömrünce şırıl şırıl akıp duracak senden yana yılın dört mevsimi kurak geçse ovalar çöl olsa da sensiz günüm de gecem gibi zifiri karanlık buralarda şiirim lütfen söyle bir ömrü nasıl geçiririm yokluğunda? 12.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Şiirimi Fotoğraflarında Severim
sen benim dünyama birdenbire düşen bir ışıksın ömrüm boyunca hiç sönme sakın resimlerinde de çok çok şıksın ben seni delice seviyorum canım anladım ki anladım ki şiirim sen de bana çılgınca aşıksın sevdiğim nereye baksam yalnızca seni görüyor gözlerim sana sevdamın derin ifadesidir bütün davranışlarım sözlerim ben şiirime aşkımı sevgimi hem yazarım hem de söylerim şiirim bir gün çıkıp gelir diye de gece-gündüz yollarını gözlerim bir bir resimlerine bakarak buralarda gönlümü eylerim ben şiirimi fotoğraflarında severim inan ki seninle dopdolu hem gündüzlerim hem de *******im seninle rengarenk hayallerim düşlerim bil ki bir tek sensin benim gülüşlerim sensin benim yüreğimdeki canlı renklerim ben kalbimi yalnızca seninle denklerim senin güzelliklerindir benim ahenklerim ah! bir gün bir dokunabilirsem sana sevdiğim ölünceye değin senden hiç ayrılmayacak ellerim inan ki inan ki şiirim artık senindir benim her şeyim 21.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Şiirimi Şiir Gibi Severim
şiirime bir kitap dolusu şiir yazacağım resmini de kitabıma kapak yapacağım herkes işte aşk işte sevgi bu diyecek gelecek nesiller de bu aşka imrenecek şairin şiirine sevdası hiç bitmeyecek mümkünse aşkı mahşerde de sürecek işte ben seversem böyle delicesine severim ben bu muhteşem aşklara hep efsane derim sevdamı şiirime hem yazarım hem söylerim hiç üşümez benim ne yüreğim ne de ellerim kalbimden taşar durur benim sevda sellerim ben şiirimi her dizemde mutlaka resmederim ben onun fotoğraflarını yüreğime bir bir çizerim ben şiirimi şiir gibi dizelerimde okşar severim 19.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Yokluğunda Biterim
şu durgun gönlümde birdenbire ne de güzel açtın ömrümce bir gün bile yüreğimde hiç solmayacaksın sen bir güneş gibi pırıl pırıl ışıl ışıl doğuverdin dünyama sakın bir akşam bile batma bir prenses oldun giriverdin hülyama ne olursun bir kez dahi çıkma her gece rengarenk düşeceksin rüyama heyecan vereceksin sevdama sen de her sabah yüzünü dönüp de benden yana gülümseyiver bana ne de harika bir çiçeksin sen kalbimde yemyeşil kalacaksın ebediyen sen rengarenk bir kelebeksin gönlümde hiç durmadan uçacaksın hem de ömrümce bil ki ben de yıllar sonra senin gelişinle kendimi buldum bahar mevsiminde sakın bir gün arkana bakmadan çekip gidip de bu kez de gidişinle beni düşürme çekilmez derde bunun altından kalkamam sonra nefes alamam sensiz yapamam darmadağın olur giderim kendimi kaybederim yiterim inan ki ben yokluğunda biterim 05.09.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bende Kal Ömrümce
bu gün bir yandan yağmur öte taraftan da kuvvetli bir rüzgar savuruyor beni bir oraya bir buraya sen nerdesin,nerelerdesin ey sevgili yar? ellerin ellerimde olsaydı beni yerimden bile kımıldatamazdı ne fırtınalar ne de kasırgalar yokluğunun acısını hissediyorum her yerde eğer şansızlığım böyle giderse senden mahrum kalışım sürerse bil ki sensizliğim düşürecek beni derde çareyi aramam asla ne ilaçta ne de serumda inan ki derman sensin şuramdaki yarama sakın benim bu hallerimi duyup da oralarda benim için ağlayıp sızlama hiçbir şeyi umursamadan bir gece yarısı her yer zifiri karanlık olsa da gözlerimi ışık et yollarına çıkıp gel bana kapı açık olacak gir içeri sokuluver yanıma ben zaten uyanırım fırlarım birdenbire seni sıcaklığını iliklerimde hissedince ne olursun bir daha hiç dönme geriye bir asır yaşasak da bende kal ömrümce 10.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bendeki Öylesine Efsanevi Bir Aşk ki
kainatta açan çiçeklerin her renginde sen varsın kırlarda bahçelerde esen yellerde bir tek sen kokarsın bil ki sen bu dünyadaki en vefalı en mükemmel yarsın istemem asla senden başkası dokunmasın bile bana ömrüm boyunca bir tek senin kolların beni sarsın yüreğim her anımda seninle dopdolu olsun ruhum sende huzur bulsun ben senin için bir sevgi okyanusuyum sen de şu minik yüreğimin azgın dalgalarısın pırıl pırıl yıldızlarla senin adını yazdım gök yüzüne okuyanlar hayran kalsın diye bu muhteşem sevdamıza sen öylesine ışıl ışılsın ki sabahları gün doğunca inan ki güneş bile loş kalıyor senin yanında seninle dopdolu şu kalbimdeki sevda ateşin alevleniyor günden güne bendeki öylesine efsanevi bir aşk ki bir benzeri dahi yoktur inan yer yüzünde 16.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benden Başkasına Açma Sakın
seninle başlar günüm seninle noktalarım gülüm sensin benim tek düşüm inan ki bir tek sensin benim mutluluk gülüşüm sen olmasaydın eğer yaz aylarında bile tir tir titrerdi bedenim ben karakıştaki gibi üşür üşür üşürdüm ben bir gül ağacı isem sen de benim goncamsın sen bütün çiçeklerimsen ben de senin renklerin yaprakların kokuların ne olur sevdiğim sen de ömrün boyunca benden başkasına açma sakın 28.07.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|