![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Değeri Vardır
Değeri vardır Sevgi paylaşılır anlam kazanır Sevginin sevmenin değeri vardır Yüreğimin sayfasına yazılır Mutlak mutluluğun değeri vardır Bakmasını bilmek lazım diyenler Sevgi sarayıma girip görenler Sevdiğine değer önem verenler Her günün bir ayrı değeri vardır Sevgi talep edilmez ki verilir Mutluluk bahcemde sevgi derilir Sevgililer günüm her günüm denir Yaşamı sevmenin değeri vardır Saygıyla sevgiyle bu mutlu günü DOST ŞEREF tanımaz mutsuz bir günü Benim kır çiçeğim sevgi günlüğü Aldığın nefesin değeri vardır 14-02-2007 DOST ŞEREF Sevgili eşimin sevgililer gününü kutluyorum Şerafettin Muş
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Değerli Dostlar,
Değerli Dostlar, Tüm inançların ve düşüncelerin üstünde, bilgi birliğinin birikimi olan paylaşım soframız Antoloji Com’un saygın ve seçkin üyeleri, aranıza katıldığım ilk günden bu yana sayfamı ziyaret eden, gönlü ve kalemi yüce, inançları doğrultusunda sevgiyle sevdasına sarılan tüm gönül dostlarım; aranızda bulunmanın onuruyla, kaleminin mürekkebini alın terinden dolduran biri olarak, Şiir tadında olan gönül dostlarımı, anlayışın, hoş görünün ve paylaşımın sevdalısı, tüm yürekleri Dost Şeref olarak selamlıyorum. EVET, vicdanımızın yorganı olan bu kültür soframızda bulunan Şiirlerime iki satır da olsa, yüreğinin sesini bırakan sizlere, zamanında yanıt vermeyi akıl edemediğim için tüm Şiir severlerden özür diliyorum. inanıyorum ki bu hoş görü sofrası, bağışlayıcıların bulunduğu erdemli bir yoldur. Bu arşive üçyüzüncü şiirini kaydetmenin mutluluğunu yaşayan biri olarak, hedefimi altıyüz olarak belirledim. Yarınlara ve her yaşta öğrenmenin huzuru içinde yaşlılığa mutlu, onurlu bir yolculuk yapmak istiyorum. Bu yolculuğumda sevgisini ve sevdasını esirgemeyen ve dostluğun erdemini sınırsız ikram eden tüm dostlarıma teşekkür ederim. iyi ki varsınız! 22-09-2007 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Değil
Değil Dostluk soframda ki tuzumdur benim Örgütsüzlük yanım güzümdür benim Hoş görü erdemlik sözümdür benim Hoyrata verecek gül bende değil Ne zorbalar gördük zoru başardık Sevgi seli olduk dolduk boşaldık Hasrete sevgiye mutlu yol olduk namerde verecek yol bende değil kır çiçeklerinin renkleri sende sevgisi sevdası hasreti sende dost şeref im der ki biz bu evrende kurumuş ağaçla dal bene değil 10-07-2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Değilmiydin
zuluma pranga vuran fehatım bu dağları delen sen değilmiydin çığlıklara yol gösterir feryadım zulumlara isyan sen değilmiydin sana mızrap verdik vurasın diye sevginle karanlığı yarasın diye sevmek bir eylemdir sana hediye sevdamın ilacı sen değilmiydin dost şeref im kar delenin karından yaratıldık var olanın varından vurguncunun soyguncunun zorundan sevdaya sarılan sen değilmiydin 07-02-2005 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Değiştirdi
Değiştirdi 27-09-2006 vatan gazetesinde ki habere göre prof dr emin alıcı matbaağı müslüman olmayanlar kullandı sözü sizleri nasıl etkiledi bilmem ama matbaağnan beraber buhar makinesinin dünyamızın değişmesine öncülük ettiğini kabul etmek etmemek mümkünmü bu iki buluşu ibadet sanaisi yapan çağdaş toplumlar dünyamızın değişmesine öncülük edenlerdir bu konular düşünme kulübümüzün kamuoğuyla tartışması gereken konular diye düşünüyorum bu söz dost şeref olarak beni düşündürdü ve düşüncemi kaleme aldığım değiştirdi başlıklı şiirimi sizlerle paylaşmak istedim Deyiştirdi Buhar makinesi devreye girdi Eskiyle yeni yer değiştirdi Yeni hedef ortak pusula neydi Tarım aletleri el değiştirdi Çileyle gözyaşı kandır sömürü Tarımı sanai taşı kömürü Düzenli bir yaşam insan ömürü Hocası doktoru yer deyiştirdi Kırsal kesimlerin kente göçüşü Köylülükten işçiliğe geçişi Yaratıcı öğretici görüşü Kader ile bilim yer değiştirdi İnsanı en böyük varlık görerek Çalışmak başarmak anlayış demek Eski tapuları yıkın diyerek Herkes biraz şaşkın yön değiştirdi Yaşarken batbaağı kim nasıl buldu Okuyup yazdıkca gelişim oldu İnsani ibadet işte bak buydu Peş peşe buluşlar el değiştirdi Akıl yaratıcı verim olacak Emek üretimdir hakkın alacak Dost şeref dünyada adım kalacak Kalem ile kağıt el değiştirdi 28-09-2006 Dost Şeref not ülkemize düşünce kurumu varmı ben yok biliyorum eksiğimi gidermek istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşların beni bilgilendirmelirini rica ederim Şerafettin Muş
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Demedi k
Demedi ki yaşadığım doğal çevrem bana bir şey demedi ki bilimle din çelişiyor çatışıyor demedi ki yaşadığım tabiata insan ile kainata duyarsızlık büyük hata dedim bir şey demedi ki dinden de önemli bilim özü soguluyor dilim maddedendir bu benliğim dedim bir şey demedi ki yaşıyorsam demek varım ben eksiğimi ararım bilim bilgeyi sorarım sordum bir şey demedi ki bilimsel eğitimin yolu bilimden insana doğru dost şeref im sorar soru sordum bir şey demed ki 03-04-2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Demeye
Demeye Bu nasil bir dünya bu nasıl ülke Utanırım üstad sivas dem kızıl ırmak boyların da bir leke Utanırım üstad sivas demeye Kaldık ateş ile kara dumanda Asker polist gelmez bakar ne fayda Yirminci asırda çağdaş dünyada Utanırım üstad sivas demeye Acılar için de acı yaşadık Öfkeyi nefreti kini yaşadık Ankara da çağdaş meclis var sandık Utanırım üstad sivas demeye Dost şeref im durmaz kanar bu yara Hasret ile özlem duydum dostlara Yakılan biz yanan laik ankara Utanırım üstad sivas demeye 20-07-2005 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Demokrasi bugün dersimiz bizim
Demokrasi bugün dersimiz bizim Haydi sende benim kadar iyisin Demokrasi bugün dersimiz bizim İnsan haklarından yana gibisin Hoş görü anlayış dersimiz bizim Sınırsız düşünmeden yana çağım Anadolum demokrasi yatağım Özgürlükle eşitlikte ortağım Toplumsal üretim dersimiz bizim Demokratik süreç önem kazansın Mutluluklar paylaşarak çoğalsın Ben insanım diyen insan utansın Yurttaşlık tezimiz dersimiz bizim Halk vetosu halkın kanun teklifi Özgürlükler ülkesinin modeli Bir Toplumsal Demokrasi örneği DOST ŞEREF hoş görü dersimiz bizim 14-12-2007 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Demokrasi Olmayınca
Düşüncede ve amaçta Demokrasi olmayınca Sorunlar durur yamaçta Demokrasi olmayınca Demokrasi durur rafta Sorunları çözer lafla Bak şunun yediği halta Demokrasi olmayınca Demokrasiyi erteler Erteledikcede terler Demogoji yapar beyler Demokrasi olmayınca Neyi nasıldır çözümde Kaba güç vardır özünde Saygı duyar her sözünde Demokrasi olmayınca Demokrasiyi erteleriz Bu vakit kaybıdır deriz Zayıf düşer sendeleriz Demokrasi olmayınca Demokrasi kafamız da Bu laf bizim aramız da sen orada ben burada demokrasi olmayınca Dost Şeref im sorulursun adres sorar yorulursun bir köşede bulunursun demokrasi olmayınca 19-12-2007 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Demokrasi olmayınca 1
Sokaklarda caddelerde Demokrasi olmayınca Düşme kalırsın yerlerde Demokrasi olmayınca Hastaneler tıklım tıklım Trafiğe ermez aklım Rezaletten yana çarkım Demokrasi olmayınca Bencil insanlar sürüsü Anlayışsız hoş görüsü Özürü bilmez birisi Demokrasi olmayınca Bencildir bana ne diyor Cehaletten üşümüyor Başkasını düşünmüyor Demokrasi olmayınca Seçkin yaşamak istiyor Soru sormayı bilmiyor Çadaş yaşama girmiyor Demokrasi olmayınca Susarsanız susun diyor Yozlaşma yemeği yiyor Mide bozuk kusun diyor Demokrasi olmayınca Sorusu var soramıyor Konuşup tartışamıyor Bir sonuca varamıyor Demokrasi olmayınca Toplum olmayı bilmiyor Paylaşıma pay olmuyor Ortak nokta bulamıyor Demokrasi olmayınca DOST ŞEREFi bulurmuyum Bir gün mutlu olurmuyum Sordum yanılıyormuyum Demokrasi olmayınca 21-12-2007 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|