![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kekik Kokulu Gül Sabahları...........
Kekik kokuları yayılırdı Mevsimin bu vaktinde Dağların doruklarından inerdi, Güneşin güzel perçemiyle…. Sessizliği duyulurdu gece yaşanan çığlıkların ertesinde Masum ruh yükselişlerinin…….. Kızıllıkları gelir geçerdi sabah ayazlarının ovalardan, Mor çiçeklerin gün doğumundaki pembelikleri batardı insanın içine… Uzaklarda,sevinç ve özgürlüğün kardeş olduğu bir toprakta Beyaz bir gül fidesi karşılardı kekik kokulu sabahları. Yeşerip tomurcuklanacaktı belki dalları özgürce, Ve dallarındaki beyaz bir kurdela, Bir şeyler fısıldayacaktı sessizce……. Solmayacaktı, Her zaman dimdik,mağrur Ve güzel kalacaktı….. Yaşamın verdiği tadı ve Tat verdiği yaşamı Her sabah güneşin güzel perçemiyle gelen Kekik kokularıyla yaşayacaktı………. Ama bir gül olduğunu asla unutmayacaktı……….. Ve gül kokuları dağlayacaktı mevsimin bu vaktinde Uzak bahçelerden gelecekti kokusu Bir sabahın kızıl serinliğiyle……. 25.03.2006. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kendimi vurdum ben bu yola..........
Yüreğimi vurdum ben bu yola, Hele bakın bi,gözlerimden akan yaş mı ola? ? ? Tarlalar geçtim, Her adımımın altı dolu, Her adımım bana ölüm yolu…. Ne kan kırmızı bu kinle, Nede yürekten gider ölenler Hele bi derdimi dinle! ! ! Hayatımı vurdum ben bu yola Kurbanın olam! ! ! ! ! ! ! Sakın sen dönmeyesin, Ne bileğinin sağından, Nede yüreğinin solundan! Tarlalar geçtim, Her adımda ayaklarıma taşlar vurdu, Her adımda bu topraklar için gözlerim doldu! Ne içtiğim su renksiz bu inde, Nede yetiyor artık Zemheride yanmak bu kinle! Düşüncemi vurdum ben bu yola Kurbanın olam! Ölmeyesin sakın sen, Gitmeyesin, Ne azrailin ince yolundan, Nede yüreğinin derin solundan… Yüreğimi vurdum ben bu yola, Hele bakın bi gözlerimden akan kan mı ola? ? 21.06.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kestane şekerim'e
Gözlerinde bitirdim tüm acılarımı, Gözlerinde buldum en derin dualarımı, Melekler mi göndermişti seni Yoksa sen mi bir melektin! ! ! Minicik ellerinde umutlarımı taşırdın, Ve minicik bedeninle, benim yüreğimde yaşardın…….. Uyuyorsun şimdi belki Belki de rüyanda gülümsüyorsun, Kim bilir…. Ben sütünü de hazırlamıştım, Tam istediğin gibi aşkım kakaolu… Ama! ! ! Üşümüyorsun değil mi anneciğim, Kapalımı acaba üzerin şimdi! ! ! Uyuyanın üzerine kar yağarmış derler Üşüme sen bebeğim…. Kulaklarımda hala annecim deyişin, Beni öperken yüzüme değen minicik gülümseyişin……. Kokunu özledim anneciğim, İncecik Sesini, Ve boncuk gözlerini… Ben iyiyim minik bebişciğim, Yine grip olmuşum Ondan akıyor burnum ve gözlerimdeki yaşlar…….. Yoksa korkma, ağlamıyorum annem, Çok özledim seni minik kedim aslında ama Biliyorum çok yakında geleceksin, Koklaşacağız seninle Oyun oynayıp Resim yapacağız….. Söz vermiştin ama körebede zor yerlere saklanmak yok.! ! ! Geçecek miniğim,bu günlerde geçecek… Hasretler güçlendirirmiş sevgileri Umutlar artar,her göz yaşı sevilenin ömrüne bir yıl katarmış…….. Biz bu sevgiyle kimi istersen yener, Yüzlerce yıl daha yaşarız kestane şekerim…….. Hadi uyu sen şimdi Uyu ki çabuk büyüyesin……. Ben buradayım, Tam yanı başında, Hiçbir şeyden Korkma oldu mu bebeğim, Hiç unutma, Seni çok seviyorum minik kedim…… 31.01.07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırılan Bir Tek Kiremit...
Kırıldım! Evinin çatısındaki kırmızı bir kiremittim belki Ve düştüm, Ve kırıldım… Uzun zaman fark etmedin Beni ve kırılmışlığımı…. Ta ki……… Bir sağanak yağmur sonrası Evinde, İnatçı bir yağmur damlasının Yüzüne damlayıp, Yanaklarından süzülmesine dek… 28.12.05 05:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırmızı........
Kırmızı, Aşk kırmızı Gül kırmızı, Ve kan kırmızı… Gökyüzü ağlarken Yaş kırmızı… Gelecek beyaz değil artık, Ne hayaller yeşil Ne umutlar mavi… Aşk kırmızı sadece Gül kırmızı Kan kırmızı….. 16.01.2002 00:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kısa Bir Not 2
KISA BİR NOT 2 Kutup rüzgarları çağırıyor sanki beni, Ağır ağır ilerliyorum soğuk sensizliklere! Donmuş bir bedenimin içinde yanan bir ateş, Eskisi kadar üşümüyorum artık, Şubatlarda,martlarda… Resmini yapıyorum buzdan kayalıklara…. 19.02.02 01:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kısa Bir Not...
KISA BİR NOT… Soluyorsa çiçeklerim sevgisizlikten eğer, Ellerinde can çekişiyorsa umutlarım, Veda dahi etmiyorsa canım dostlarım, Güzel günleri hatırlamanın ne anlamı var? ? ? 19.02.02 01:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kibrit çöpü....
Son kibrit çöpüm kalana kadar bekledim seni. Mum alevlerinde yandım, Kızıl korlarda soğuttum içimin ateşini... Varlığınla şereflendirip, Yokluğunla kahrettin sen beni... Nice yollar göründü,dönüşü olmayan, Ve nice sensiz sevdalar... Bir kibrit çöpünün ateşinde ısınıp İçimden yok ettim sevda ateşlerini... Ama ben, Son kibrit çöpüm kalana kadar bekledim seni... 01.01.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim durdurabilir....
Kim durdurabilir Şimdi benim akan gözyaşlarımı… Hadi söyleyin bana kim susturabilir kadere hakaretimi… Nefes alamam neyin cezasıdır? Tuttuğum dalları kim kesiyor birer birer… Neden ellerimden alıyorsunuz yaşam savaşımı.. Söyleyin şimdi Kim durdurabilir batan güne meydan okuyan cesaretimi… Kekik kokulu dağlarmış! ! Kim takar şimdi meşe ağaçlarını, Kim durdurabilir benim yangın söndüren gözyaşlarımı… Şimdi söyleyin hadi Adaletmiş,özgürlükmüş,var olmakmış… Kim durdurabilir benim yürek sancımı… Yok olsun şimdi her şey kan kokulu dağlarınızda.. Yerle bir olsun bütün varlık savaşlarınız… Şimdi durdurun hadi beni Dilim susturun,kollarımı bağlayın… Söylediğiniz işkencelerde bulunun hadi bana… Nasıl bitirebilirsiniz yürek acımı, Hanginiz kesebilirsiniz benim dağlarınızı dağlayan içler sancımı… Şimdi dinleyin hadi Ağzımdan çıkan can avazımı… Geri getireceksiniz yaşam savaşımı, Kan kokulu dağlarınız yıkılmadan başınıza Teline dokunmadan, huzur kavgamın, Yolsuz, vatan yolunuzdan,tırnağı bile kanamadan, Kin rüzgarlarınızda saçları bile uçuşmadan, Kan kokulu dağlarınız başınıza yıkılmadan, Geri getireceksiniz yaşam savaşımı, Huzur kavgamı… Söyleyin hadi, Kim susturabilir şimdi benim yürek sancımı… 19.08.2007 22:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim........
Kim susturabilir şimdi beni İçimdeki ağlayan gururumu Kim durdurabilir………. Sevdiğim toprak kokusu bile içimi acıtırken Çekerken beni derinlerine, Kim engel olabilir ki benim Gülümseyerek sonsuzluğa gidişlerime……….. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|