![]() |
|
|
#111 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sen Giderken...
Benim duygularımı çalıp gittin, Vicdanını kimlere satıp gittin, Öfkemi sevdamı bırakıp gittin, Dönmeyeceksin, vefasız, hayırsız... Beyaz gelincik gitse de hoşuna, Kalbim yanıyor, sitemim boşuna, Rastlarsın belki kaderin taşına, Atmayacaksın vefasız hayırsız... Her şeyi bir kalemde nasıl sildin? Beni severken de böyle değildin Hayalleri silmeyi niye bildin? Görmeyeceksin, vefasız, hayırsız... İçimde kanayan yaradır bilmez, Yüzüm sanma ki sensiz de hiç gülmez Gamlanma ki, aşktan kimseler ölmez Sormayacaksın, vefasız, hayırsız... |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sen Gidince...
Arkandan baktım, Yavaş yavaş uzaklaşıyordun, Adımların yorgundu Hislerin karma karışık, Biliyordum. Her adım seni benden uzağa çekiyordu; Yavaş yavaş uzaklaşıyordun, Gidiyordun,gidecektin, Biliyordum... Kederli, kederli yürüyordun, Her şeye lanet okurcasına, Gözlerin etraftaydı, arıyordun. Arkana bakmıyordun,bakmayacaktın... Ağladığımı göremeyecektin! ... Biliyordum... Her şey bitti çılgınım diyordun, Her şeyi biliyorum zannediyordum Son kez beni bile dinlemiyordun, İsyanlarınla dünyaya sığamıyordun. Ama bir şey vardı ki, bilmiyordun, Bilemeyecektin; Seni sevdiğimi, benim erkeğim dediğini, Biliyordun! ... |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Gittin Gideli....
Gözümde hasretlik tüter oldu Sen gittin gideli Umutlarım, sevdalarım biter oldu Sen gittin gideli Seni sordum her yolcuya, Nasıl dayanırım ben bu acıya, El açtım, yalvardım falcıya, Ağladım, sen gittin gideli... Gel çıkalım senle dağlar başına Şahit olsun kurt,kuş aşkıma Nasılda döndürdün beni şaşkına, Vefa görmedim ben sen gittin gideli Her kahkaha, bir avuç gözyaşı Alnıma vurulan kader taşı Bitmeyen sevdalı bu başı Yerlere vurdum sen gittin gideli... |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Yağmurlarda Gel...
Gidiyordun, Bir elinde şemsiyen, Bir elinde valizin, Gözlerinden gözyaşların süzülüyordu Bir isyandı gidişin... Masum sayılmazdı bu Şehri terkedişin... Seni yağmurlarda tanıdım Yine seni çaresizliğimde Yağmurlarda andım.. Islak caddelerde gidişin Yaralamıştı beni yüreğimden... Yağmurlar hüznün gözyaşıdır. Yağmurlar gözlerimin bereketi, Yağmurlar ömrümün çilesi Yağmurlar ruhumun sessizliğiydi... Sağnaklar başlamıştı gidişinde, Belli ki kaderime ağlıyordu benimle Bir kez isyan etmiştin hayata Dönüşü yoktu söylemelerin Sevmeler yetmemişti ayrılığa, Şimdi mutluluklar bizden uzaklarda, Ve sen gidiyordun... Bir elveda bile diyememiştim... Yağmurlar yağıyordu, sema ağlıyordu Yağmurlar yüreğimin tesellisi olmuştu Ne olur yine hatırım için ay yüzlüm... Sen yağmurlarda gel... |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen yoksun, bulamıyorum...
Sensizliğin karanlığı çökünce içime Ağlamak istiyorum, ağlayamıyorum, Boğazıma birşeyler düğümleniyor, Bir yol arıyorum, bulamıyorum Ben çıkmaz sokakta İnan ki yolumu kaybettim Bulamıyorum. Sana ulaşmak dertleşmek istiyorum Ama uzaksın konuşamıyorum Bir boşlukta seni arıyorum Sensizliğin acısını yaşamadın Yalnızlığı sen bilemezsin Sen bilemezsin Karanlık *******de seni aramak, Yazık göremiyorum. Seni yaşayıp, her gece Sevmemek ne acıdır, bir bilsen Sen bilemezsin. Çünkü sen, ben olmadın ki, Seni arıyorum bulamıyorum Yılların ötesinden sana koşmak, İstiyorum, gelemiyorum Birkez karanlığın hüznü İçime çökmüş Bir çare arıyorum,bulamıyorum.... |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sendin beni mahveden, Aşk bu kahrolası....
Seni unutmak kolay mıydı kahrolası? *******i kabuslara döndürsende, Yüreğimi tutup eline versemde Silsem gözyaşlarımı hasret pınarlarında Adını anmamaya yeminler etsemde Çekip gitsemde seni unutmak için. Bu şehirden. Gölgem olurdun kahrolası Zamanla unuturum derken, Sana bağlanmak ne zor şeydi kahrolası Yağmurlu havalarda, ıslak caddelerde Peşinden koşmak, ne güzeldi kahrolası Sendin beni mahveden Ağlatan, güldüren, sendin kahrolası, Sen ümidim,son aşkım Ne yazık ki sendin kahrolası Hasretin kalbimde olsa da yara Dermanım sensin kahrolası Bırakıp gittiğin günden beri Gözyaşlarım kurumadı kahrolası... |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Bana Sorarlarsa! ...
Bana bir gün bu aşktan vazgeç derlerse Vazgeçemem aşk benim yaşamımdır derim O'nu çok mu seviyorsun derlerse O'nu ancak seven bilir derim... Ondan birgün ayrılacaksın derlerse O'nu benden ayıracak ölümdür derim Bari O da seni seviyor mu derlerse Bilmem ki seven kalbimdir derim Ama bir başkasını seviyor derlerse, Yeter artık bundan size ne derim Bir gün seni elbet unutur derlerse Üzülerek, sadece 'Vefasız' derim... |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Sevmekle Hata Ettim...
Yürek yangınlarım böyle olmazdı İçimdeki şelaleler coşmazdı Umutlarım ak kuşun kanadına asılmazdı Kafdağına sefer eylemezdim... Kahretmezdim ruhumu kasıp kavuran fırtınalara Özlemleri, yalnızlığı yüklemezdim mısralara Her gün kış, her günüm boran olmazdı... Hayal prensesimi beklemezdim Saba rüzgarından, seher yerlinden sesini istemezdim Öfkeme esir düşüp gururumu azad etmezdim... Çınar ağacına ismimi kazımazdım.. Dönüp gelir diye yollarına gül dökmezdim Sineme sapladığın hançer acıtmazdı gönlümü Pişmanlığım bir ferman gibi, son sözüm Seni sevmekle hata ettim... |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Unutmak Asla...
Seni unutmak asla... Bana öyle bakma Dayanamam hüzünlere... Ben acılarla kıvranırken Senin ihanetlerine dayanamam... Seven ve düşünen birinin olmasını Ne kadar isterdim bir bilseydin Hayatın yalanları bu kadar acılı olmazdı Şanslı sayılmazdım senin gitmelerine Kaçıyorsun kendinden, hatıralarından Gitmeler son bulmayacak, Hatıralar peşinden gelecek inan Unutamazsın sen beni unutmak istesende Zaman gösterecek sevdiğini Gündüzleri silinse de yüzüm, *******i rüyalarında karşına çıkarım bilirsin Bazı şeylere engel olamazsın Sen adına kader de istersen, alın yazısı Adam gibi sevmeler gerek Kendini avutma boşuna Ayakların gitmelere evet derken Kalbin kal diyor... Seni unutmak asla Bunu böyle bil ey sevgili! ... |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Yağmurlarda Kaybettim...
Yağmur çiseliyordu, Cuma'nın akşam saatlerinde... Ben aşkımı sana adamış, Sana göçmen kuşum demiştim... Tutmasam uçacak,gülmesem ağlayacak, Küssem kaçacak... Yağmur çiseliyordu akşam saatlerinde, Senin hüznünü,yalnızlığını yaşıyorum... Sahillerime lodoslar esiyor, Ruhum darmadağın, Yüreğim alabora! ... Senin denizlerinde fırtınalar esiyor... İsyanların bir başka! .. Gitmek için bahane arıyorsun.. Elin titriyor,kalbin yanıyor, Senin başında ayrılık rüzgarları esiyor.. Git! .. Saçların kızıl alevlere dönmüş, Söylenecek bir söz kalmamış... İster inan,ister inanma.. Ben sevgimi sana tutsak etmişim. Cuma'nın akşam saatlerinde... Ben seni arıyordum! Yağmur çiseliyordu... Bense; aşkından sırılsıklam yürüyordum... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|