![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana olan sevgim
Nasıl bir aşka tutulmuştum seninle Şimdi maziye gömülsün istiyorsun benimle O günlerden kalan tek bir anı Söylediğin o ayrılma sözü Nasıl unuttun bana söylediğin sevgi sözünü Hala kalbimde yaşatıyorum sevgimle Kader karşılaştırırsa birgün sokakta ikimizi Başını öne eğip de geçip gitme sevgilim Şimdi seninle ayrı yerlerde gibiyiz Beni senden güzel gözlerinden mahrum koydun Seninle bahar çiçeği gibi açmıştım sevmiştim O an kendimi mutluluk vadisinde sanmıştım Baharda açan çiçeksin Sonbahar geldi dedin Bana mutluluğu bu sevgiyi çok görmüşsün Sen benim için bahar çiçeğisin solmalısın dedin O an kendi ellerinle beni kabre koydun Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sebebim olsun
Sebebim olsun senin yanında ölüm sevdam Senin değil bütün günah suç benim kadersizliğim Ne ninni ister bu gönül nede teselli kabul eder Yalnız seni ister hep senin kollarında ölümü diler Saltanat istemedim bu dünyadan mutluluk diledim Birkaç tatlı sözü sevecek yürek istedim beni ölümüne Buldum demiştim engeller sıralandı yine sevgimin önüne Bende kulun değilmiyim yarabbim çok şeymi istedim Ölüm olsa sonum ben yine seni sever yine seni isterim Olmasın kalmasın etrafımda gezen dost dediklerim Sen yanımda ol yeter bu gönül her şeye göğüs gerer Bir ömür benim yanımda kal yeter sev yeter Sana yaşıyorum bunu Biliyormusun Haykırdım göklere bunu Duyuyormusun Kimseye boyun eğmedim bu güne dek senden önce Sen ol yeter yanımda Rüzgâra havaya suya gökteki yıldızlara yerdeki bütün kullara eyvallah etmem Seninle olduktan sonra Bana sen Senin sevgin yeter Aradığım mutluluk huzur başka ne ister Bu yürek seninle olduktan sonra Coşsun bütün nehirler ırmaklar Taşsın bütün nehirler dalgalansın bütün denizler Fark etmez dünya yansın çöksün Gözümün önünde Ben seninle olduktan sonra Ağlamasın bana bakan gülen gözlerin Dinlemesin kulakların hasret sözleri Ben senin yanında yaşayan olmadığımda Yaşamayan senden sonra Senden sonrası olmayacak Bir bedenim Sen olmazsan yaşayamam SENİ SEVDİM SENİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Aydın Yıldız Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sebebim olsun senin yanında ölüm sevdam
Sebebim olsun senin yanında ölüm sevdam Senin değil bütün günah suç benim kadersizliğim Ne ninni ister bu gönül nede teselli kabul eder Yalnız seni ister hep senin kollarında ölümü diler Saltanat istemedim bu dünyadan mutluluk diledim Birkaç tatlı sözü sevecek yürek istedim beni ölümüne Buldum demiştim engeller sıralandı yine sevgimin önüne Bende kulun değilmiyim yarabbim çok şeymi istedim Ölüm olsa sonum ben yine seni sever yine seni isterim Olmasın kalmasın etrafımda gezen dost dediklerim Sen yanımda ol yeter bu gönül her şeye göğüs gerer Bir ömür benim yanımda kal yeter sev yeter Sana yaşıyorum bunu biliyormusun haykırdım göklere bunu Duyuyormusun kimseye boyun eğmedim bu güne dek senden önce sen ol yeter yanımda rüzgara havaya suya gökteki yıldızlara yerdeki bütün kullara eyvallah etmem seninle olduktan sonra bana sen senin sevgin yeter aradığım mutluluk huzur başka ne ister bu yürek seninle olduktan sonra coşsun bütün nehirler ırmaklar taşsın bütün nehirler dalgalansın bütün denizler fark etmez dünya yansın çöksün gözümün önünde ben seninle olduktan sonra ağlamasın bana bakan gülen gözlerin dinlemesin kulakların hasret sözleri ben senin yanında yaşayan olmadığında yaşamayan senden sonrası olmayacak bir bedenim sen olmazsan yaşayamam SENİ SEVDİM SENİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Avşar kızı Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen
Sen yoksun buralarda yaşamak ne kadar zor biliyormusun; ne güneş gibisin nede ay yada gökyüzündeki yıldızlar gibisin; sen başkasın güneş geceye teslim ederken kendini gece yıldızlara teslim eder ben yalnız sana sana yaşıyorum. Bu ne yarabbim bu nasıl bir duygu, Ne yerdeyim nede gökte ben yalnız senin gönlünde yaşamak senin kollarında yaşlanmak, İstiyorum çok şey istemedim aynı yastığa baş koymak onunla mutlu olmak istiyorum. Sevdalandı deli gönül durmaz akar biliyorum hep seni düşünür seni yaşar anlıyorum. Buraları seninle başka oldu biliyormusun benim gönlümde baharı yaşıyor yaşamaktan, seninle Olmaktan mutlu oluyor ellerini tutmak gözlerinin içine o lenslere rağmen bakıp ta bana olan sevdanı görmek o küçücük gönlündeki fırtınaları hissetmek ne kadar mutlu eder bilirmisin benim seni sevmekse günahım yanmaya razıyım yeter ki senin sevginle yanayım seninle yaşlanayım. Her an seni sevmek mutlu ediyor huzur veriyor bana. Seviyorum işte seni İster aptalca ister sarhoşça ne sayarsan say ama seni öpüp koklamanın sarhoşluğunu yaşıyorsam suç mu bunu bir ömür istemek günah mı suç ise benim suçum günah ise benim günahım kimseye inat sevmiyorum gönlümden içimden gelerek seviyorum seni. SENİ SEVİYORUM DUYUYORMUSUN GÖNLÜMÜN ÇAGLAYANINI. Duyuyormusun seni gören gözlerimin hasret yangınını Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen benim olduktan sonra
Güneş etrafında dolansın Ay peşini bırakmasın Rüzgâr senin için essin Bulutlar Senin ruh halinle Yağmur olsun Yıldızlar şaçlarına dolsun Bülbüller Pencerende ötsün Bütün yollar sana çıksın İnsanlar Sana boyun büksün Yüzünde hep gülücükler açsın Ömrün Huzurlu mutlu geçsin Yürüdüğün yollarda güller bitsin Ömrün Benimle son bulsun Gönlün Sevdamla dolsun Benim için nefes al Benim için yaşa Bu gönül seni unutmaz Bu gönül senden vazgeçmez Bu gönül Sana ihanet etmez Sen Benimle yaşlandıktan sonra Senin ömrün Kollarımda son bulduktan sonra Ben sana ölürüm Sen benim olduktan sonra Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen varsın
Sen varsın Bir gecedir ki; gizemi sırrı çözülemeyen Sevdadır kelimelerle söylenemeyen Aşk tır insanı bir hoş eden düşündüren Yok, eder insanı anlatılamayan yoğun duygular Kahrımdan çıksam dağlara tepelere Haykırsam gökyüzüne hatta bütün evrene Kurtulamam beni benden eden düşünceden Ben ben değilim bu bedende sen yoksan eğer Sevsem de özlesem de yine yoksun yanım da Neredesin kaçıncı uykuda düşüncedesin Gecenin bir yarısı da olsa biliyorum Telefonun diğer ucunda sen varsın sevdam 26.04.1999 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen varsın 2
Bir sen varsın umut yarınlarımda Hep sen dolusun karanlık yalnızlığımda Sen varsın Umut dağlarımsın Yarını olmayan sabahımın güneşisin Sen benim sevdamsın İçimde yanan ateş Tek özlediğim Tek sevdamsın Olmamıştım Böyle Ne yarınsız Ne sabahsız Bir şeyler oluyor benim olmadığım yerde Hep sırlar var söylediğin kelimelerde Hep eksikler var anlatılanlarda Kuşkular var gözlerinde şüpheler var sözlerinde İthamlarda bulunma sevgimin üstüne Bir tek gerçeğim var Ben seni seviyorum Bazen tatlı sert Bazen yaz yağmurusun Bilmediğim bir şeyler var Senin gözlerinde Perdelenmiş renkleri Göremiyorum içindeki yangını Ben senin üzülmeni Asla İstemiyorum Ben seni deliler gibi seviyorum 10.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|