![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerimde
Gözlerimde demir perdeler Düşlerimde sen Aklımda binbir gece masalları Dilimde sen Kalbim tutmak isterken yüreğini Sebepsizce kaçışlarda sen Yine de sen...! yasemin e aittir |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerin Döşeğimdi uyuduğum
Gözlerin yollarımdı yürüdüğüm Gözlerin döşeğimdi uyuduğum Sözlerindi sevgi çiçeğim Bitmeyecek bir sevdaydı renga renk Okyanusumdun hayal gemimde Kılavuzumdu tertemiz hislerin Güneşimdi parlayan bakışların Martıların kanadında yazılı aşkımdın SEN 2001 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinin Kebanında
Barajların esmer kızı dilan Gönlünü munzura yasla Gözlerinin kebanında İzlediğim dizinin enerjisi var Saçlarında yedi iklim yıkanır Ovalarında memleketim doyar Barajin ışıktır yurduma Şehrim aydınlanır seninle Kavuşmadığın sevdan Yeşermiş mendilinde desen desen Ey gök yüzü yağmurlarının suladığı ten Umutların üşüdükçe Güzel güneşli günleri düşle Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbet
Bütün canlar gurbet ana rahminden sonra Şehirler dağlar yarlar gurbete tuzak Asıl gurbet kaybedilenler geri dönemeyenler Sevipte kavuşamayanlar bir arada yaşayan yalnızlar gurbet Ana memesini kardeşe pay ederken Ayrı düşerken sevdadan gurbet Ki rahlesinden başlar gurbet İçimin şehri dışıma gurbet Acıtan hasretler yazılan destanlar Sen varken bile vuslata eremezsem Sevemezsem beyninin susamış aşkında ki gülleri gurbet Musalla taşı mezara gurbet ölüm cana can ruha gurbet Ben sana gurbetken sen bana gurbet Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gurur
Genlerinde gurur var biliyorum Korkmuyorum. Karşısına tablolar koyuyorum Direksiz saraylarının Yağmur gibi yıkıyorum eski yüzlerini Yeşerecek gülmelerini bekliyorum. Unutulmayacak zevkler düşündüğümde, Sabahlar doğuyor düşlerimde Ellerine şehrin parklarını döşüyorum İki sevgilinin dudakları Gamzlerinde Kavgaları asık suratına yansıyor Serçeler zerdali ağacına konuyor Ürkek bakışlarınla yemliyorsun Bir hikaye okunuyor kulak içlerinde Duymak istediğin ezan sesinde Yürüyor tüm askerleri tümeninin Mavzer çevikliğinde sözlerinin Emirlerlerindir belkide duymak istediğin Postal seslerinde Yüreğinde çocuk sevgisi düşlediğinde Her anlam yüklediğinde yaşama Ömrün uzar beklentilerinde Slogandır senin ergenliğin Süt beyazı memelerinin Ben sana düşsem kuşluk vaktinde Yüzmelerinde denizinin sığ sevgilerinde Seni seviyorum demeki için Sınavlarında gözlerinin Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gücünde Aşk
Gücünde leopar gücü var aşkının Antilop saçlarında barınakları duygularının İmpalo hızında korkularının Bir ceylan yavrusunun pır pır yüreğidir yüreğin Doğa zenginliğinde dir güzelliğin Sakın çakala bırakma sinsice çalar sevgilerini Geceden hayduttan eşkiyadan koru Gözlerin bir kartal sezgisi kadar keskin olsun Korkmasın sevmekten aslan yüreğin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gülme Denizi
Bir yaprak kımıldasa Serin rüzgar esse Gözlerin gülecek biliyorum Sen bana serinlik veriyorsun Garson kız gülüyor Gençleştiren gamzeleriyle Yok aldatmadım Sadece seni gördüm gülme denizinde Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gümüş Suskunluk
Kelime buldum gümüş suskunluğunda Demir yüklüydün civa hükmünde Kurşun dökülen güzelliğin Bir tarih yazılan bin şehit verilen milliyetçiliğin Yolum engelli viraj dolu Ufkuma sis çökmüş Bin kurt tilki çakal dökülmüş Seni düşlerken sürgün edilen yüreğimle Gökyüzü denizler mavi yol Gemiler emrimde Güzel günler hepsi sende ve bir gümüldür sahilinde Kumsalın kucaklamış esaretimi Sabahlarım seninle yeni bir hilal de Tavşan kanı çayda biter yorgunluğum Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gün içinde Dünya da Melekler dolaşır
Gün içinde Dünya da Melekler dolaşır Ararsan bulamazsın bakarsan göremezsin Bir şans gününde dikilir önüne Melekten insana dönüşmüş güzellikler Aramakla bulunmayan kaderimdeki beklentilerimden Gözlerindeki yangından küllenmeden duyguların ilk gören bu olayı isterken Nasıl olsun dağlar da karda olsa olur Kardelenler oldukça beyazdır sevdam Bulutlar beyaz, kirlenmeden özlemlerim Buluştuğumuz bir kara parçasında sen Şiirimsi saçlarının tenindeki beyazlıktayım Kirpiklerindeki buz tutmuş kar tanesinde Soğuk sevgimiz ısınıyor bakışlarında ki Güneşten Nefesininin buharındaki sıcaklıktayım Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Güneş Sızmış
Mercimek tarlası gibi Bereketlisin. Güneş sızmış dul ovalara Mevsimler yetişmiş tepelere Memelerin benzemiş, Tomurcuk meyvelere. Nelere Nerelere Nerelerde. Sen Yoksun... Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|