![]() |
![]() |
#111 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1874
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin ki Olsa Olsa Hayvanca Sevişmektir....
Yazık Tükenmiş sevdalar Yazık ki o en yüce duygu aşk günübirlik sevişmelerin üzerine çengellenmiş yalancı dokunuşlar şimdi duygusuzca arsızca köhnemiş kirletilmiş aşkın rengi bir yatakta kalmış sevda unutulmuş günün ilk ışığıyla o iki ten, sevgiyle işlenmemiş aç hayvanların güdüleri sanki ruhlarına sinivermiş... sevişmek midir aşk? Dokunmak mıdır yalnızca Bencilce Akıp gitmek midir O soluktan o soluğa... Aşkı da tanımıyor ruhları ve irin şu dolaşan damarlarında boş bir nefes leş kokan ağızlarında... Aşk bir nefesse, Tutmaktır nefesini içinde, Bir bakışa bağlamaktır her hücreni Ve bir sözcüğe vurulmaktır... Akmaktır aşk bir dokunuşa, akarken ağlamaktır. Ağlayabilmektir.. Aşk bir örtüye tutunmuş zevkten daha çok acıyı zevkle içmektir.... senin ki aşk değil, olsa olsa hayvanca sevişmektir.... Gül Yazganarıkan
![]() |
![]() |
#112 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seninle
Kollarındayım, öpüyorsun beni, Kokluyorsun Öyle bir çekiyorsun ki içine Bir beden oluyoruz seninle... Özlemişsin, özlemişim Yanıp tutuşmaktayız.... Gözlerin gözlerim, Dudakların, dudaklarım Yüreğin, yüreğim Nefesin, nefesim olmuş Bitmeyen sevişlerin, Sonsuz okşamalarında ruhumuz... Ayrılığın açtığı, derin yaralar var göğsümüzde Kurumuş kanlar tenimizde, Okşadıkça ellerimiz sevgiyle Ne kan ne yara kalıyor bedenimizde, Bir rüyanın koynunda seninleyim yine Her gece, Senin oluyorum... Her gece Benim oluyorsun... Her sabah Rüya kabus oluyor, Kahrolası sabahlar, Sen girince koynuma İnsafsızca doğuyor. Rüyamı çekip alıyor elimden... Ertesi gece yine seninim ben... Yine benimsin Rüya da olsa Gel... Gelmelisin... Yaralar içindeyim, kanlar içindeyim. Oysa gece Ne kan ne yara kalmıştı bedenimizde... Seviştikçe... Gül Yazganarıkan
![]() |
![]() |
#113 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Seviyorum Seni...
Seviyorum seni Hep ellerimi tutuyorsun, Sıkı sıkı... Gece körleşmeye başlıyor Zifiri oluyor gökyüzü Sen saçlarımı okşuyorsun Tüm bedenim ürperiyor biliyor musun? Seviyorum seni, Konuşmuyorsun ama, alıştım sessizliğine En çok aynaya bakarken görüyorum seni Bağdaş kurup oturuyorsun gözlerime... O alaylı gülümsemen nasıl da vuruyor yüzüne Ağlıyorsam tutup ellerimi yanaklarıma götürüyorsun.. Gözyaşlarımı ellerimle sildiriyorsun... Seviyorum seni, bir yandan kızarken sana An gelip acımasız bir cellat kesiliyorsun... Sonra aşklarımı çarpıyorsun tokat gibi yüzüme Bak hepsi gitti bir ben kaldım diyorsun... Sen ben gibisin şimdi... Ben de sen gibiyim... Kaynaştık iyice sen et, ben kemiğim... YALNIZLIĞIM! ! ! Sen benimlesin... Ben de hep seninleyim... Gül Yazganarıkan
![]() |
![]() |
#114 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() SiZ 3
Bir deli sevda belki de Bilmediğiniz çılgın bir sevgi Baksanız göreceksiniz beni Neler neler yapıyorum gelip de size Görmüyorsunuz aylardır Bilmiyorsunuz nasıl sevildiğinizi de... Dokunuyorum kaşlarınıza Saçlarınıza Her gece sizin eve geliyorum Nasıl yorgun görünüyor gözleriniz Bir bakıyorum kravat kalmış boynunuzda Pantolon bile ayağınızda Öylece uzanmışsınız yatağınıza Boynunuz ağrıyacak diye korkuyorum Sokulup yanınıza hafifçe düzeltiyorum... Okuduğunuz kitapları karıştırıyorum siz uyurken, oturup koltuğunuza yazdıklarınızı da bakıyorum Seyrediyorum siz nefes alıp verirken Her gece geliyorum bıkmadan, her gece Dayanamayıp öpüyorum dudaklarınızı sessizce Örtüyorum üstünüzü açtığınız zaman Bazen telefon çalıyor kalkıyorsunuz. Bir kadınsa arayan Ruhum çıkıp gidiyor ayaklarımdan Her gece dokunuyorum size, Her gece ruhum dolaşıyor yaşadığınız o evde, Seviyorum sizi hissettirmeden Güneş, “hadi artık” diyor, “vakti geldi”, “Uyanacak şimdi! ” Uzatıyor elini pencereden Işığı tutunca ellerimden Ayrılıyorum sizden “Üzülme” diyor ağlarken, “Akşama batarken ben” “Hazırlan sen de”, “ay ışığı getirecek seni yeniden...” ağlıyorum boyun eğiyorum çaresiz, “Bir gün” diyorum güneşe “bir gün” “Gitmeyeceğim yanından” “Sen geldiğinde öpüyor olacak dudaklarımdan” “Üstelik uyumuyor olacak Uyuyamayacak... Ne sen ne ay ışığı Ayıramayacak...” Gül Yazganarıkan
![]() |
![]() |
#115 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Size Can Çekişiyorum
Aynı şehirdeyiz sizinle, Aynı kaldımları eziyor ağırlığımız, Efendim, çıldırtıyor beni endamınız, Dimdik her tavrınız, Heykel kesiliyor insan karşınızda, Hele konuşmaya başladığınızda, Adınızı duyunca, çarpıntı başlar içimde Yüreğim çılgın gibi yırtarak bedenimi Düşüyor ellerime Can çekişiyor çaresiz, kalıyor yine bende... Nasıl kızıyorum size bilemezsiniz... Hırsımdan, aşkımdan bir habersiniz. Sanki çelik bir yelek giyerek üzerinize Aşktan kaçırıyor, ruhunu bedeniniz... Kaç şiir yazdım gözlerinize, Ve o hiç tutmadığım ellerinize, Aşkımı söylemek imkansız olsa bile Gözlerim fısıldar belki o taş yüreğinize Ben de derin düşünceler sevişmekte sizinle, Ne demiş Halil CİBRAN Düşünce üzerine; “rengi solsa bakracı kaybolsa bile Şarabın tadı kalır elbette içinizde” Gül Yazganarıkan
![]() |
![]() |
#116 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Son Şiir
Bu son şiir yazdığım, Belki de veda Kelimelerim boğuluyor Bir kırgınlık ellerimde Ayaklarımda... Bu son şiir yazdığım Belki de veda Şiirler de aramayın beni Bulutlara söz verdim dün gece Bekliyorlar gitmemi.... Bu son şiir yazdığım Belki de veda Attığım son imza yüreğine Ve son bir donuk damla şimdi Düştü düşecek hazır gözlerimde... Bu son şiir yazdığım Koca bir hayat bırakıyorum sana En çok istediğin yokluğumsa eğer Yok olacağım gün batımında Bu son şiir Dün kopardım henüz dolduramadığım sayfaları Bitti sözlerim Umutları yaktım Dünleri aldım, yarınları dilediğince sana bıraktım... Bu son şiir Her şeyden bu gece ayrılacağım Şiirle... Gül Yazganarıkan
![]() |
![]() |
#117 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Sus Beni Sus
Ben sustum Sen de sus Ne olur tembihle gözlerini Onlar da sussunlar Kirpiklerini çek etlerimden Değme gözbebeğime Yorgunum ben Ellerim ürkek benim suskun Dokunursan konuşur biliyorum Çekme öyle kokumu içine Verirsin geri bir nefes gibi korkuyorum Sus beni, estirme deli deli Belki bahar yeli yalancıdır Erkendir belki Dokunma tomurcuklarıma Vaktinde açsın çiçekleri Sus.... gözlerin de sussun... Gül Yazganarıkan
![]() |
![]() |
#118 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Susarım Seni...
Konuştukça sen takılırsın sözlerime, Susarım seni, söylemem kendime Ses olup çıkmasan da dudaklarımdan İçimde çağıldadığını duyarım.. En derin uykudan uyandırır gibi Hayta bir ses uyandırır yüreğimi... Uyurum seni, uyudukça uykuyu çeker alırsın üstümden, açık gözlerim düşer geceye yanaklarıma tutunan damlacıklarda büyür gözlerin bir balçık sarmalar ayaklarımı boğularak geçerim içinden.... yürürüm seni en yalnız sokağında hayatın, bir karartı döner köşeden bakarım yanıma, gitmişsin... meltem olup koşarım karartının peşinden... Yaşarım seni hiç yaşanmamış zamanın birinde Ağırsayarak geçerim yokluğun pençesinden Uzakta uzakta bir yerde Çınılarına takılırım aşk sözlerinin Sussam da söylerim seni içimden.... Sussan da dinlerim. dün bugünmüş gibi, bugün yarınmış gibi Taşırım sözlerini sessiz derinden.... Gül Yazganarıkan
![]() |
![]() |
#119 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Şair SENSİN***ŞİİR gibi****
Hep ben yazıyor gibiyim seni Vuruyor gölgen kağıda Sanma ki benim şair Şair sensin aslında... Bir kurşun kalem Ellerinde Ucu biraz kırık Kopmuş silgisi de... Sen tutuyorsun onu Anlıyorum Farkında değilsin Şairlik benim neyime Val lahi şair sensin... Yoksa ben Olmasan sen Ne diyeceğim, Neyi çizeceğim ki dizelere Bunca kavurmasan yüreğimi Sızlatmasan burnumun direğini Özletmesen ellerini Kokusuna hasret bırakmasan saçlarının Ne anlamı olur ki hayatın Ot gibi olur, tadı mı olur be! ! ! Beter bir zaman olur Ucu hiç açılmamış bir kurşun kalem Ne işe yarar ki Ya da kalemi tutmasa biri Ne yazar söyle? Şairlik benim neyime Bir kalem gibi Dişledikçe sen tepemi Bir acıyla inliyorum ben de.... Şiir gibi... Gül Yazganarıkan
![]() |
![]() |
#120 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Şarapsı-Anlıyor musun?
Arkların yönünü çevirdim yüreğime Ak içime şimdi dilediğince... Göl yapacağım seni Gözlerine Vuracak Sarmaşıkların gölgesi Asmalar çevreleyecek her yerini salkım salkım Üzümler dudaklarında Ve bir sarhoşluk bakışlarında Şarapsı... anlıyor musun? Gül Yazganarıkan
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|