![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
kurutulmuş bir çiçek
solmuş bir resmin kaldı ha birde dudağımdaki öpücüğün sıcak ve ıslak hissi. yatağımdaki kokun, yastığımdaki kınalı saçın. ha birde damağımdaki sıcak ve lezzetli yemeklerinin tadı. evimin her köşesinde hatıraların kaldı. ha birde aklımdaki; sessizce sonsuza gidişin
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Cebimde
Bir dolu sevgi kırıntıları Yırtıp da atmaya kıyamadığım Sakladığım şiirin Elimde Hayal dünyamın yıkıntıları Bir başıma kurduğum Şirin mi şirin Yerinde yeller esen bu dünyadan Bana kalan Eski acılara yenileri Sen hoyratça giderken Ben ağlarsam ardından Daha çok can yakar senin gibileri.
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
saçların bahar kokuyor
ellerin üşümüş bana kendinden söz et... parça tesirli bir sözün vurduğu yüreğinden yerlere dökülürken yaşam kanının nasıl donduğundan, aysız ayaz biz sessizlik dimdik dururken kapıda içinde üşüyen küçük çocuktan söz et... gülümseyerek gelen güne “merhaba” derken. içinde sallanan zaman sarkacı on ikiyi vurur artık eski ”sen” olmadığını kabul etmenin gözlerine yenilgiyi nasıl çivilediğinin hüznüyle yakalanmaktan korktuğun için nereye kaçtığından söz et... vurup elimize sevgilerimizden bazılarını ölüm aldı, bazılarını yaşam. hangisine daha küskün oldugundan söz et. kilidi paslı anahtar işlemez kapılar önünde içinden mevsimler geçer avuçlarında kuruyan gülleri kime sakladığından söz et... kör bir limandır demir attığın ıssız, ışıksız bir gece sevdalanırsın sessiz usul kanayan yaralarını bir başına sarar tuzla dağlarsın kanayan yalnızlığından söz et. günlere kırgın geçersin ömrün içinden kül renginde zamanlar bırakırsın ardında gecenin siyah teninde yorgun uykuları bırakıp umutsuz avlulara kapılar açarsın bitmeyen yorgunluklarından söz et ayaz vurmuş toprağına cemre düşer kış ortasında çiçeğe durur dalların saçlarında bahar yeli karanlığı yırtan bir yıldız kayar... korkarsın bana korkularından söz et...
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnceden yagmur yagiyor üstüme
Bahar gelmis gecmis kimin umrunda Sokaklari camur olmus, insanlari kime küsmüs Gülen gözler kann damlatiyor Dallar tomurcuga dursa Dag,tas,ova cicek acsa Her yürekte kara kis varsa Yazlar gelmis gecmis kimin umrunda Her agizdan yalniz sitem cikiyor Ah`lar eyvah`lar yürege sigmiyor Belki hepsi benden dertli Yüzlerinden Aci düsüyor Inceden yagmur yagiyor üstüme Bahar gelmis gecmis kimin umrunda Sokaklari camur olmus, insanlari kime küsmüs Gülen gözler kann damlatiyor Dallar tomurcuga dursa Dag,tas,ova cicek acsa Her yürekte kara kis varsa Yazlar gelmis gecmis kimin umrunda Her agizdan yalniz sitem cikiyor Ah`lar eyvah`lar yürege sigmiyor Belki hepsi benden dertli Yüzlerinden Aci düsüyor Simdi uzaklarda bir yerde Inceden yagmur yagiyor üstüme her gece Sehirleri sehir yapan insanlariymis dostlar Buralara bahar gelmis…kime ne
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni senle yasmak varken,
Seni sensiz yasamak gücüme gidiyor, Sana bir adim kadar yakinken, Seni böyle uzaktan sevmek bana ölüm geliyor. Sesini duyup sesinle can bulmak varken, Sesine böyle hasret kalmak can yakiyor, Elini tutup dizlerinde uyumak varken, Bos yastiga sarilip uyumak gücüme gidiyor. Üsüyen bedenimi bedenine sarmak varken, Tenim sicacik tenine hasret gidiyor. Seni senle yasamak varken, Seni sensiz yasamak gücüme giyor. Hele bir baskasinin kollarinda oldugunu bilmek, Seni bir baskasiyla hayal bile etmek, düsündükce ölesim özledikce bu diyardan gidesim geliyor. Seni sensiz yasamak bana ölüm geliyor.
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bütün gece seni anlattilar
Izdirabi yudumlayan ilham avcilari Nereye oturtmali seni bilemedim Nefesin Adem'e üflenen ruhtu Sevgim gönül ufuklari genis sairlerce Taçlandirilmis misralarda sakli Gelin gibi tepelerden süzülüp gelen günesi Seyrediyorum. Bulutlardaki renk cümbüsünde gözlerim Hazan kokularini duyuyorum meltemlerin getirdigi Ebrar sabir ve vefasiyla bekliyorum Bana kulak ver ey nehir beni dinlemelisin ey sehir Onun gönlü bir ayna gibi temiz ve pakti Ne o 'senin kuruntun mu' diyorsun ey ilham avcisi Sen ne düsünüyorsun yillarin yorgunu sehir Izdirabi yudumlayan ilham avcilari Seni anlattilar bütün gece Bir sofi vakariyla bekliyorum kavusmayi Hakki hakikati bulmayi bir dervis edasiyla bekliyorum Izdirabi yudumlayan ilham avcilari seni anlattilar Uzun uzun bütün gece Göz müdür gören gönül müdür Söyle Izdirabi yudumlayan ilham avcisi
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Veda ettiğin gün aklımdan gitmez,
Geri dönsen de bir şey farketmez, Bu gönül senden başkasını sevemez, Bana yılların hesabını ver.. Bensiz günlerini yok sayamazsın, Gülüşlerinle beni kandıramazsın, Özledim diye elimden kurtulamazsın, Bana yılların hesabını ver.. Kalbimde izi var günahlarının, Bağrımda acısı var sevdalarının, Belli olur mu senin sabahın? Bana yılların hesabını ver.. Sen artık ellerinsin,geri dönme artık, Seni istemediğim çok açık, Sadece bir şey istiyorum senden; BANA YILLARIN HESABINI VER!
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bildiğim bir şey söyle bana
Mesela adımı söyle Beni sevdiğini Benim seni sevdiğimi Seni sevdiğimi bildiğini söyle Gözlerinde hüzün bulutları Gözlerin dumanlı Ne zaman gözlerine baksam Gözlerin kanlı Bildiğim bir şeyler anlat bana Ağlamaktan bahset bana Ne zaman saate baksam Hep ayrılık vaktidir Süzülür ellerin ellerimden Tül gibi hafiften Bana bildiğim şeyler anlat Mesela ayrılık gibi Avaz avaz yankılanır Odamda *******i yalnızlık Kulaklarımda çınlar Yokluğunun sesi Bana en iyi bildiğim şeyi Bana yokluğunu anlat
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir bardak
kırmızı şarabın ilk damlasında canlanır aşk, Sıcacık fettan bir güzelin gözlerinde dinlenir sözlerinde eğlenir yüreginde beslenir aşk, Bir bardak kırmızı şarap içilirken an sanılır anlar yaşanır anlar sanılır an be an yaşanır aşk, Bir bardak kırmızı şarap tükenirken, an biter anlar geçer yıl geçer yıllar biter bitmez aşk, Bir bardak kırmızı şarap dolu bardak boşalıp masaya konana kadar bitmez aşk bitmez aşk..
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
(benden önce ölürsen izin ver yanına kıvrılayım ..)
bir gün şöyle yapayım zaten senden ayrılalı hep tuhaf şeyler yapıyorum gideyim mezarlığa uzanıp kalayım seni orda kıvrılıp bekleyeyim bari toz duman olayım orda sağa sola savrulayım bitsin artık kalbimin kavgası silik yaşamıma orda nokta koyayım bari seni üzdüm ya bu dünyada nal sesleriyle cehenneme koşayım yalnızlığı bitireyim bu dünyada cehennemde bir dost bulayım bari bir tuş edemedim sensizliği sevgim müebbet iken sen beraat ettirdin pas geçirttin restlik ellerimi unutturup gülmeyi cehennemde güleyim bari aşıklara yatır olayım sevgilileriyle gelseler dualarını dallarıma assalar heba olsam onlara ben hiç gülmedim birini güldürsem bari
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 11 (0 üye ve 11 misafir) | |
|
|