04-22-2010, 12:55 AM | #121 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Bad'ı Sabah
Badı sabah esen seher yelleri Eylen sultanımdan bir haber eylen Ayrı düştüm ela gözlü pirimden Eylen sultanımdan bir haber eylen Güzel dosta uğra seher zamanı Gönüller mihmanı Hublar sultanı Bizden selam edin kaşı kemanı Diye seher yeli bir haber eylen Talibin esrari seni arıyor Gönülde perdede telde arıyor Dost hayali sinemizi deliyor Diye seher yeli bir haber eylen |
04-22-2010, 12:55 AM | #122 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Bahar Gözlüm
Ben derdimi hangi dağa Yüreğimi hangi suya diyemiyorum Sen benimsin bahar gözlüm Yarınlar da ikimizin yürüyoruz Turnalar oy sevdiğim oy Sen benimsin bahar gözlüm Yarınlar da ikimizin yürüyoruz |
04-22-2010, 12:55 AM | #123 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Baharım Sensin
Baharı Beklerim Güllerim Bitsin, Yarimi Beklerim Ocağım Tütsün, Baharım Sensin Güllerim Bitsin Ocağım Tütsün...Oy... Gele Yar. Sevdalı Gönlüme Doğmadı Güneş, Aradım Yıllardır Bulamadım Bir Es, Muradım Gele Güllerim Bite Ocağım Tüte...Oy... Gele Yar... Baharım Sensin Güllerim Bitsin Ocağım Tütsün...Oy... Söz - Müzik : Ali Rıza BİNBOĞA |
04-22-2010, 12:55 AM | #124 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Altın Yüzük Ulanmaz
Kırıkkale/Keskin-Hacı Taşan-TRT İstanbul Altın Yüzük Ulanmaz Suya Atsan Bulanmaz El Kızı Değilmi ki Kurban Olsan İnanmaz. Sen Az Doldur Sevdiğim İçemiyom Ben Ne Kadar Güzelisen Geçemiyom Ben Altın Yüzük Yaptırdım Samsun Usdalarına Doktor İlaç Vermiyo Sevda Hastalarına Sen Az Doldur Sevdiğim İçemiyom Ben Ne Kadar Güzelisen Geçemiyom Ben |
04-22-2010, 12:55 AM | #125 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Altın Yüzük Var Benim
Orta Anadolu-Sarı Recep-Muzaffer Sarısözen Altın Yüzük Var Benim (Aman) Parmağıma Dar Benim Karşıki Köyün İçinde (Aman) Kömür Gözlü Yar Benim Hop Ninnayı Ninnayı Aman Gel Oynayı Oynayı Altın Yüzük Yaptırdım (Aman) Kuyum Ustalarına Acep İlaç Olur Mu (Aman) Gönül Hastalarına Hop Ninnayı Ninnayı Aman Gel Oynayı Oynayı Altım Bozdurayım (Aman) Gerdana Dizdireyim Elma Armut Değilsin (Aman) Cebimde Gezdireyim Hop Ninnayı Ninnayı Aman Gel Oynayı Oynayı Altın Yüzük Parmakta (Aman) Çifte Benler Yanakta Benim Bir Sevdiğim Var (Aman) Şu Karşıki Konakta Hop Ninnayı Ninnayı Aman Gel Oynayı Oynayı → Altın Yüzük Var Benim notası → Altın Yüzük Var Benim Türküsünü Arkadaşınıza Gönderin → Altın Yüzük Var Benim Albümü (Türkünün Bulunduğu Albümler) |
04-22-2010, 12:56 AM | #126 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
ÇIRPINIRDI KARADENİZ
Cirpinirdi karadeniz Bakip Turk'un bayragina Ahhh olmeden bir gorseydim Dusebilsem topragina Sirmalar sarsam koluna İnciler dizsem yoluna Firtinalar dursun yana Yol ver turk'un bayragina Turkistandan esen yeller Simdi sana selam soyler Vefali turk geldi yine Selam sana turk'un bayragina Kafkaslardan asacagiz Turk'luge san katacagiz Turk'un sanli bayragina Turanele asacagiz |
04-22-2010, 12:56 AM | #127 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Sefasına Cefasına Dayandım
Sefasına Cefasına Dayandım Bu Cefaya Dayanmayan Gelmesin Rengine Hem Boyasına Boyandım Bu Boyaya Boyanmayan Gelmesin Rengine Boyandım Meyinden İçtim Nice Canlar İle Didar Görüştüm Muhabbet Eyleyip Candan Seviştim Muhabbeti Küfür Sayan Gelmesin Muhabbet Eyleyip Yokla Pirini Yusun Senin Namus İle Arını Var Bir Gerçek İle Kıl Pazarını Kıldığın Pazardan Ziyan Gelmesin Pir Sultan’ım Eydür Dünya Fanidir Kırkların Sohbeti Aşk Mekanıdır Kusura Kalmayan Kerem Kanidir Gönülden Karası Olan Gelmesin |
04-22-2010, 12:56 AM | #128 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Kızım Sana Potin Alayım Mı
Antalya/Elmalı-Mehmet Görgülü-Cevat Uyanık (Erkekler) A Kızım Sana Potin Alayım Mı (Kadınlar) Al Babacığım Al Potinimi Alayım Ayağıma Giyeyim Ben Ablama Gideyim Şura Şuralarıma Bura Buralarıma İlle De Şuralara Hoş Yakışır (Erkekler) A Kızım Sana Küpe Alayım Mı (Kadınlar) Al Babacığım Al Ben Küpemi Alayım Kulağıma Takayım Ben Yengeme Gideyim Şura Şuralarıma Bura Buralarıma İlle De Şuralara Hoş Yakışır (Erkekler) A Kızım Sana Yüzük Alayım Mı (Kadınlar) Al Babacığım Al Ben Yüzüğümü Alayım Parmağıma Takayım Nişanlıma Gideyim Şura Şuralarıma Bura Buralarıma İlle De Şuralara Hoş Yakışır |
04-22-2010, 01:38 PM | #129 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ada Yolu Kestane
Bolu-Emin Barın-Muzaffer Sarısözen Ada Yolu Kestane Amanın Dökülür Dane Dane Amanın Dökülür Dane Dane Kızlar Yola Dizilmiş Amanın Alalım Birer Dane Ada Yolu Yamandır Amanın Da Yolları Yamandır Bolu Dağı Dumandır Amanın Bolu Dağı Dumandır Dostlar Vurun Sazlara Amanın Eylenecek Zamndır Ada Yolu Düz Gider Amanın Ada Yollu Düz Gider Bir Edalı Kız Gider Amanın Bir Edalı Kız Gider O Kız Yolu Şaşırmış Amanın İnşallah Bize Gider |
04-22-2010, 01:38 PM | #130 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Açma Zülüflerin Yar Yellere Karşı
Kırşehir-Neşet Ertaş-TRT Açma Zülüflerin Yar Yar Yellere Karşı Senin Zülfün Benim Telim Değil Mi Bülbül Figan Eder Güllere Karşı O Yar Benim Gülüm Değil Mi Sallama Saçların Yar Yar Sen De Bulursun Azrail Misali Yar Yar Canım Alırsın Etme Bu Cefayı Yar Yar Kanlım Olursun Bu Kul Senin Kulun Kulun Değil Mi |
Bu Konudaki Online üyeler: 5 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 5) | |
|
|