![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bense Sana Hep Hasretim
Pembe bir buluttu daldırmıştı hülyalara, İçinde yıldızlar pırıl pırıl yaklaşıyordu bana, Bir anda kaçmak istesem de boşuna, Almıştı içine, sarmıştı tenine sıkıca, Dudaklarım çağlarken susuzluğa, Öpüşlerin bir hayattı canıma. Sen alınyazım, kaderim, yüreğimsin benim, Sen ben de varolan, hayatın taa kendisisin. Özlemler yığılsa, kümeler halinde bulutlara, Şimşekler gözyaşım olsa, hep sana yağsa. Aşkımı boranlarla salsam sende ki sevdaya, Sen var ya bende ki aşkın adısın sevdiğim. Cennet sendin, aşk sendin sevda sendin bende. Hayat bir başka güzel seni her gördüğümde, Yaşamak, hayata sıkı sıkı tutunmak seninle, Yıldızları kıskandıracak aşkın bende, Bitmeyen özlemin taşan yüreğimde, Aşkınla boğuşan ben ise senin derdinle. Bacayı saran alevler öyle yaktı ki yüreğimi, Bir yandan, canıma can katarken sevgin, Bir yandan, ateşler içinde bıraktı beni. Sabırları çekerken sabırlarda tükendi. Bu tutukluğuğum nezaman bitecek şimdi. Hep aşık, sevda dolu kalbim sevecek seni. Şiirler yatağım, şarkılar yorganım oldu. Yastığım bomboş, hep gözyaşlarımla doldu. Hayat çok şey aldı bir seni verdi bana, Yüreğimde sakladım sevgimi, kanadı kalbim, Bedenimde gizledim ateşini, yandı gönlüm, Ah be güzelim, bense sana hep hasretim. Menekşe Gülay
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beterim Beter
Yine coştu deli gönlüm, çağlayanlardan da beter. Sarp dağları aşamasam da aşkım seninle beraber. Bir dolu fırtınasına tutuldum sanki bu sefer. Kalbim ikiye yarıldı tamiri elinde, vallahi beter. Yollar aman vermiyor birtürlü sana gelmeye. Güneş bir gülüyor bir ağlıyor sanki bu günlerde. Gözümde ki yaşlar yağmurdan beter, sağanak mı ne. Gönlümde ki feryat dinmiyor ismini söylüyor bedenim de. Bir yalvar bir yakar oldum Rabbime, her günümde Hep seninle olmalı, seni hissetmeliyim sevgimde. Kalbim yaralı, merhemi de yalnız senin elinde. Gel iyileştir beni, aşkın da pansuman olsun yüreğime. Bir lodos balığı gibiyim savruluyorum heryere. Bu lodos beni sana getirse ya tüm sevgimle. Kavrulmuş mısır gibiyim yanmak ne kelime. Yunus Emre misali dolaşıyor ruhum, yalnız seninle. Çöllerde tek başına kalmış bir kaktüsüm sanki. Su verenim de yok Allaha kaldı o da belki. Çatlamış dudaklarımla, gözlerim yolunda şimdi. Yetişmezsen öleceğim kollarında değil burada bil ki. Mecnunum, sevdalım neredesin gel artık bana. Bu gönül günden güne eriyor senin yokluğunla. Bu ateş başka ateş, dağladı yüreğimi aşkınla. Sensizlik içimde, sevdan da bu loş karanlıkta. Bu yangını söndür sevdiğim, herşey elinde. Sen istedikten sonra, ben seninim ömrümce. Ama şimdi beterim beter bende ki sevginle. Bitsin artık bu özlemler, mutlu olalım seninle. Menekşe Gülay
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırak Artık Esir Yalnızlığıma
oysa hiç ayrılmayacaktık seninle, söylesene yeminlerimiz, antlarımız, nerede.. nerede kaldı yüreğimizden taşan sevgi, nerede kaldı pınarları coşturan aşk. bir bulut kümesiydi belki,... gitti. sevda demiştik adına öyle yakmıştı ki. yağmurları yağdırmıştı sellere boğmuştu bizi. şimdi kurudu sahra gibi oldu her yer. seni unutmak mı zor sevdiğim çok zor. ama belki, Rabbim birgün bana da güler. kalbimde ki sızılar biter. gözyaşlarım diner. ruhumu deşen hançer, çekip gider. deliler gibi seven bir kalpti sana verdiğim. ırmağından doyasıya içtiğin, gözyaşlarımdı sana sunduğum. öyle bir aşktı ki sevmeyenlere... sevmeyi bilmeyenlere, aşka devetti. kadir kıymet bilmeyen sen. gözyaşlarımı görmeyen sen. nasıl yandığımı sormayan yine sen. bitti işte er muradına. beni de bırak artık esir yalnızlığıma. Menekşe Gülay
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırak Bu Aşk Yaktıkça Yaksın
Şiirlerimde yaşadığım aşkı, sende buldum. O güzel yüreğine kapıldım sarhoş oldum. Bitmedi özlemim, hasretim tek sevdiğim. Sende ki aşka da sevdaya da hapsoldum. Bir ömürdü tükettik tükenmedik seninle. Hayat herşeye rağmen güzel, sevdiğinde. Heryerde, kalbimde, sevdamda, gözlerimde, Sen var ya can özüm, sen bendesin bende. Umutlara yol aldığım, bir gemiydim sende. Yelken açtım yüreğimden, taşan sevgimle. Yeri geldi dalgalarda kayboldum batmadım. Yaşadım yaşattım mısralarımın herbirinde. Yere düşen yağmur damlasında, sen varsın. Yüreğinde ki gözyaşlarında ise benim aşkım. Bırak sevgimizle nehirler bile taşsın yansın. Bırak bu aşk yaktıkça, yaksın aşkım yaksın. Edermiyim şikayet, senin aşkın bir nimet. Öpmeyip koklayamadığım hergün bana sefalet Sığınırım yaradana, gönlümde hep yaşa daima, Ölümüne sevda biter mi sen yanımda oldukça. Menekşe Gülay
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyorum Seveninde Allahı Var
sevgi ırmak olmuştu akmıştı yüreğime, uykusuz ******* doldurmuştu ruhumu, sensizlikle. ve haykırıyordu yüreğim deliler gibi, seni seviyorum diye.. sen hangi mevsimin yağmurusun söyle. yağıyorsun yüreğime damla damla sevginle. her damla da iz kalıyor gözlerimde. her damla katıyor beni hayallerine. bu damlalar mahvetti beni, sensizlikle. bir yokluğu yaşıyordum ömrümde. taşlı yollar, tozlu yollar önümde. engellerle uğraşmak zor be dostum. bu sevgi çıkmazında seninle. para herşeyi satın alır ama aşkı asla. benim aşkımsa yalnız sana. kanım kaynıyor her baktığımda. çılgınlıklar ise hep aklımda. seni seviyorum anlasana. bir kalbim vardı onu da sen aldın yâr. söylesene böyle kaçamaklar neye yarar. imkânsız aşklar sarmış bedenimizi, aslında herşeyin bir kolayı var. şiirler, şarkılar hep seni anlatıyor bana. özlemin buruk acı yaralıyor yüreğimi, defalarca. bitmeli bu ızdırap sürmemeli yıllarca. biliyorum sevenin de Allahı var. Menekşe Gülay
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyorum Yüreğim Gibi
Sonbahardı yüzün, Gözlerinden akansa hüzün. Yüreğim titremişti bir anda, Bedenimse rüzgardı fırtına. Bir ışıktın, mutluluktun bana, Acılar galip gelmeyecekti hayatta, Oysa baharları yüklenmiştim sırtıma, Ne yazık kavuşamadan bitti bu kışta. Her düşündüğümde seni, acı içimde, Bir sızı ki bitmek bilmiyor sevdiğim, Özleminde kavrulan yüreğimse, Hep sana sürgün, esir günlerim. Beni hayata bağlayan, çocuksu yüreğindi. Sevdiğimin sesiydi aşkımın nefesiydi. Mutluluğu sindirmiştim bedenime, Üzüntüler yoktu sahiptim sevdalı yüreğine. Bazen korkuyorum bu kadar sevmekten, Binlerce kez, seni seviyorum demekten, Bazen mühürlemek istiyorum sevgimi, Kırmızı güllerde, saklı olmalı belki. Gül dikensiz, bülbül gülsüz olabilir mi. Ben sensiz, Sen bensiz bu hayat çekilir mi. Yapamayız sevdiğim yapamayız birbirimizsiz. Olamayız aşksız, olamayız sevgisiz. Sarıldım sevdana, yaşıyorum onunla, Düşleri bıraktım seni istiyorum anlasana, Bir gel desen, çağırsan sessizce beni, Koşarak gelirim biliyorum yüreğim gibi. Menekşe Gülay
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmece Gibi Aşkımız
Dokunulmayan ufuklar gibi, hep hayalin. Ulaşılmaz bir cennet sanki, tüm varlığın. Bulduğumda elimden kayan bir güç benliğin. İçime yerleşen sevgin seni tamamlıyan kördüğüm. Ulaşılmaz engeller bile, biçare karşımızda. Aşk bile boyun eğdi içimizde ki arzularla. Coşan yanardağlar bile şimdi söndü karşımızda. Bilmece gibi aşkımız açsan okusan sayfa sayfa. Yıldırım düştü kalbimize, yaktı bizi ateşiyle. Hayat zaten bir muamma seni de çözmek zor ya. Nereden geldiği bilinmeyen bir tayfun gibisin karşımda. Yine de herşey toz pembe, seni gördüğüm her anda. Yaprakların solup durduğu bu mevsimde. Bir beyaz gül gibisin saf ve temiz duygularla. Hiçkimse fethedemedi kalbimi senden başka. Sen çok özelsin benim için, artık anlasana. Bir yangın var yüreğimde seni bana hatırlatan. Bir duygu var içimde alevler gibi arzulara boğan. Bir sevgi var ruhumda, beni rüyalara daldıran. Aşkın ise bedenimde beni hep, hep coşturan. Menekşe Gülay
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bin Kere Öldüm Yoluna
bir beklentiydi seninle olmak belki, bir ümitti kollarında sabahlamak sanki. gerçek olmayan *******de uyanmak gibi, hıçkırıklarla hayata, son aldanışım bugün. yanmakla geçen sevdalara, merhaba. ölümüne sevenler, selam olsun onlara. hayallere tuzlar yağdı bastım yine. benimle olmayan sevgi, kimbilir nerede. yokluğun bir tuzaktı yoruldum artık. kanayan yaram, hep emrine âmade, yine geldi hüzün, kapıda beklemekte, almayacağım seni, git artık bensizliğe. papatyalar açmıştı gönlümde sevgiyle, hüzünle suladım onları, soldular işte. yağmurları yağdıramadın hiç yüreğime, gülmek hakkım değil mi baksana sevgine,. ağlayan gözlerimde, fer kalmadı yine, tek suç aşkta mı, elveda mı sevgiye. mor günler benim di adamıştım kendimi, her sensizliğin, yüzümde kaldı izi şimdi. yalnızlığa kırmızı kart çıkaracağım yine, benim olmadığın günler, sayfalarla içimde. yokluğun dize dize, bitmiyor yüreğimde, aman vermiyor yıllar, geçit yok sensizliğe. sevgi ölmek gibidir bin kere öldüm yoluna, hasret çamur oldu karıştı yüreğimde ki kana, hep ağlayan ben oldum bu zalim hayatta, yandı içim, tutuklu kaldı sevdam sana.. bitmeyecek özlemin, kanayan yarama, olmazsan gülmeyecek yüzüm, anlasana. Menekşe Gülay
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bin Ömrüm Olsa
Güneş kavurdu sense yaktın bugün beni, Yağmur gibi ıslandı gözyaşlarımla yüreğim, Oturdum deniz kenarında, Sonbaharın hüznü çökmüştü limana, Ağlıyordum umurumda değildi dünya, Keskin bir bıçak gibiydi hayat sanki, Durmadan kanayan kalbim. Dünden hatıra şimdi. Her mutluluğu sen tattırdın bana, Bir gülücüğüne, canım kurban yoluna, Ruhum yine dopdolu verdiğin aşkla, Taşsada nehirler, başedemez onunla, Ayrı bir tat, benim için sensizlik bile. Daha çok yaşıyorum seni, her saniyemde, *******, sabahlar daha çok doluyor gönlüme, Öyle seviyorum ki sevgin hep bende. Bu katil *******de hayalin benimle, Katledilen akşamlarda hasretin yüreğimde, Yalnız kokun kaldı beni saran bedenimde, Hep yakıp gidiyorsun kalıyorum sessizce, Olmuyor canım olmuyor sensiz olunmuyor. Hissetmezsem seni, yaşamım dolmuyor. Sevgiye aç yüreğim, sana hasret gönlüm, Artık seni istiyor. Tutkunun mavisi yakaladı aldı içine beni, Kırmızıda yüreğim, maviyle morardı şimdi. Beklemekle geçen günler, hazanla sarardı. Bir de hasret eklendi iyice karardı. Beyaz unuttu beni, ayrılığı soktu araya, Geldiğinde yeşilleniyor gönlüm.. baharda. Hiçbirşey önemli değil yeter ki yanımda, Bin ömrüm olsa hepsi sana feda. Menekşe Gülay
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bin Öpücük Gül Yüzünde
Bir duyabilsen yüreğimde ki sesi, Bir görebilsen içimde ki seni, Anlayabilsen ne kadar sevdiğimi, Geceye esir gönlümün, Gözümden akan yaşların, Hesabını bana bir verebilsen. Bir seraptı sanki önümde uzayan, Kavuştum derken hep bizi ayıran, Hayallere daldırıp hiç çıkarmayan, Hep canımdan bir parçaydın can,. Yaşayabilirmiyim sensiz bu ülkede, Herşeyim olduğunu bildiğin halde, Bir özlemdi sana bitmeyen sevgim, Rüyalarda kaybolan aşktı hasretim, Gözyaşlarımla yıkanan mendilim, Bir anlatsa sana, aşkımı, sevdamı, Bir görsen halimi, sana yanışımı, Bir anlasan sensiz yaşanmayacağını. İntizar edeceğim sensiz *******e, Çileleri biriktirip atacağım denizlere, Seni öyle seveceğim ki... yüreğimle, Bir değil bin öpücük, gül yüzünde, Ayrılamam senden sevda yelkeninde, Birlikte açılalım denizlere, sevgimizle. Menekşe Gülay
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|