![]() |
|
|
#121 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Çürüyeceksin
İstediğimiz gibi boş yaşayın diyorlar Halk seçti yarayı kaşıyın diyorlar Sırtınız pektir yükümü taşıyın diyorlar Başını alıp sarayına yürüyeceksin. Seçim kurtuluş değil, ömür geçer Boş kafatasa boş yağmur geçer Altınlı ölseler de üstüne demir geçer Savaşıp mezarda çürüyeceksin. Erimek yavaş yavaş bilgili ölmek İnsanlık köpekliktir onu bölmek Satılmışlıktır bu, kirlilere eğilmek Görevi bitirip kıvamda eriyeceksin. Hergün ölür birgün ölsün savaşta Dürüstlüğe heves yok hileli yarışta Kimi bitirir yolunu onlar daha karışta Zararlı ise tutup kökü tarıyacaksın. Tarihi kanlı suçlu kalleş zorbadır İçinde boğuşur dışı kaplı bir torbadır Kamil At geleceğine kalmaz çadır Bilgi edin zıbarırsan kuruyacaksın. Kamil At
|
|
|
|
#122 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dağ Yüksekmiş
*******i uyandığımda Dışarı çıkıp izlerdim Gündüzleri gözüm iliştiğinde Tesadüfen onu seyrederdim Uzaktan çok uzak ve küçük Görünüyordu Kafamı sallayıp gülerdim ona Birgün karar verdim evden kaytarıp Onu tırmanacağıma Söz verdim Ve o günü ayarladım Erken çıkmam gerekiyordu Eve akşam erken Dönmem için O gün geldi çattı Heyecanlandım Uzaktan haline Güldüğüm varlığı Çok merak etmekteydim Yürüdüm yürüdüm Ayakkabım eskiydi Delindi Acıyordu ayak diplerim Dibine vardım Çıkacağımı düşündüm Ve adımlarımı attım YukarIya doğru Binbir zorlukla Tırmandım eteğine Uzaktan haline güldüğüm Dağın bu kadar Yüksek olacağını Hiç düşünmemiştim Kamil At
|
|
|
|
#123 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Daha Çok yazarım!
Yazdımda yazdım bu günlerde Sanmayın yeni yazdım bunları Eskiden boştum dizdim dünlerde Sevmem hiç şimdiki kanunları. Cahil kanunu över kafası katır Boyalanmış güzelleri hemen işitir Sorsan gözü döner, sahte hatır Birde dünden kalmış eminleri. Yolumda giderim çok yazmışım Daha nice var, yaz birde kışım Binlerce sene sonrasını bilmişim Çürüktür onun yumurta ürünleri. Kıçtan çıkar yumurta ayıp değil Doğada olanlar normal boğul Suçlular hariç normaldir suç çoğul Kanıtlasan bile eder yeminler. Dünyayı Kamil At, almış çiziyor Bilmez anlamıyor ki ne yazıyor Gelecek kötülüğe mezar kazıyor Kimdir nefret ederim şu hunları. Kamil At
|
|
|
|
#124 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Daha Rahattır Ölüler
Yaramaz kaşlarını çatacak serseri Kulakları dinlemez güzel düşünceyi Gönüllü kölesi, zalimlerin askeri Yal verince tanrı biliyor çakalı beyi. Vücudunda katmerli işkence izleri Yorulunca falaka görür, beyin işi Kafası çöl yolunda kum kapmış gözleri Yazları yok başındadır boranı kışı. İtaat eder bileğinde kırılır demirler Dili susmaya mahkum, vücudu çatlamış Beyni onarıma gelmez tutmaz tamirler Kendi eli ile saçını kafasını bitlemiş. Bir dere kenarında bir tarla başında Tükenmiş nefesinde suya varıyor Ezberlemiş geleceği bilmez işinde Uyku uyumaz ölüler gibi çürüyor. Der Kamil At, ölüler ondan rahattır Asla hiç yara görmemiş döşünde Ölmek için ayağında uçurum fırsattır Üstünde akbabalar toprak peşinde. Kamil At
|
|
|
|
#125 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dalkavuklar
Beylerine teslim olur dalkavuklar Dünyada haberi yok satılmışlar Her yerde sırt sıvazlanır hiç yoklar Cihanın rengini bozmuş bu işler. Şefin karşısında elleri önde tutar Bir kuruşa yüzbin taklalar atar En büyük biziz der, yırtınır boş öter Aldığı karşılık pis bahşişler. Hata yapsa salya döker şefleri Dayak yer kalır kemikle deri Mutlu hislenir ezelden serseri Dünyayı bozdu dalkavuk gidişler. Bir hatada ekmeğe yemin eder Şeflerinden korkup pislik yer Yaşadığını sanıyor bilmezki körler En çok üç kuruşu bel ki beşler. Kamil At satılmışlık en kötüsü Şefinin ensesine güvenir örtüsü Yönü kayıp kullanılır pislik çatısı Süresi çizili yukardan alır inişler. Kamil At
|
|
|
|
#126 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Darwin'e Kuyruk
Galapagos adaları'nın İspinoz kuşları Darwin'e evrim teorisini Yazdırdı Bu ispinozlar Kaktüs dikenlerini kırıp Bu uzun dikenleri Kürdan gibi kullanıyorlar Bu kuşlar akla gelebilecek Her olasılığı yoklayarak Değiştirip durmuşlardır Kadına doğasının Gücünü uygulayan erkekler Kas gösterme konusunda Uzmanlaşmışlardır Darwin'in evrim Konusundaki görüşleri Güçlünün zayıfı her an Ezdiğidir Bunun milyonlarca yıl Böyle olduğunu, Güçlünün zayıfı Her fırsatta un gibi ezdiğini Şimdi ve her zaman Olduğu gibi, Bu ezme, durumunun Eskiden beri böyle olduğunu Fakat şimdi ki insanlığın Bunu aşması gerektiğini Yazmadımı! , Darwin Ona kağat üzerinde Kuyruk takanlar Güce de takmışlar Güçlü kan emici Amerika'nın Kuyruğundan tutmuşlar Servetlerine servet katıyorlar Kardeşini, babasını İnsanı eze eze Kamil At
|
|
|
|
#127 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Darwin'e Kuyruk 2
Bir resim çizilmiş Beyaz kağıdın üzerinde Şöyle evrime uyan bir ağaç Nesli boy salmış türünden Bazen karanlık bazen sisli Dünyanın yuvarlak yerinde Sürmüş resimi piyasaya Konuşup rahatlıyor Dediği dünyanın UmUrunda olmaz Bir ağaç, bir maymun, Bir boyalı manzara Kağıda kıl yapıştırmış Kağıdın üzerinde Çizilmiş bir Darwin Etrafında maymunlar kuyruklu Maymunların kuyruğu Dik duruşta, dönüyorlar Kendiside bunun etrafında... Kamil At
|
|
|
|
#128 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Deccal'in Sakalı
Sokakta cesuru taşlar kandırılanlar Kaç asırdır ezelden kandırılmış Durum böyle iken boldur yananlar Kanmışların beyni dondurulmuş. Sakalından yal dökülür yalakacılar İnsana saygısı yok, kudurmuşlar Düşünce yok, düşüneni keser hocalar Dişleri kan dolu, yine ısırmışlar. İnsan keser gözü dönmüş kahpeler Sesi duyulmaz, hoparlör ile öter Eski kılıçları çıkarır nice can deler Linç girişiminde insanlığa çatar. Kuşak bitmeli, çok geçtir ayılmaz Zaman hızlanır değişir gün gelir Düşünceyi vuranlar insan sayılmaz Ölenler yaşar izine yüz bin gelir. Kamil At, canları linç eder hainler Deccal'ın sakalları dolmuş yal ile Foyası çoktan çıktı gayrı kim dinler İnsana benzedi hayvandır hal ile. Kamil At
|
|
|
|
#129 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Değmez
Kafasında çirkinlik barınıyor Elini vermeye bile değmez Mahkumdur cahilliğe sürünüyor Yükseğe bakar hele değmez. Gözleri bu mahlukatın boştur Utanmadan bakar ne iştir Yarını tepildi sadece karıştır Ağlamak öyle güle değmez. Tatlı bakma telaşında canavar Yaramazdır ruhu kine var Kandırmaya insanı, dine var Yansa da dağılan küle değmez. Köstebektir canlıdan oldum Severken insanı kinliden oldum Nefret aldım benliden oldum Düzeltmesi nafile değmez. İnanmış yalanına dürzülerin Beyni var da boştur yersizlerin Bana beni arattı kime aferin Ortak olunmaz çile değmez. Kamil At hele kim yamandır Dert etme sakın, bir hayvandır Temizlemek gerek dumandır Yumağı esen yele değmez. Kamil At
|
|
|
|
#130 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Depremler Oluyor
Küllü toprakta hızlıdır depremler Boşluğu çarpıp doluya gidiyor Doğanın gücü kimi beyinleri yemler Şişirilmiş balon çalıya gidiyor. Anlam vermek gerekir doğaya Boynuzları kırıldı saplandı boğaya Kirlice akıyor zarar nehire çaya Akışı deniz gibi halıya gidiyor. Deniz çekici mavide bir halıdır Anlam vermeyen bilmez delidir Doğanın vergisi insanlığın malıdır Yobaza kanan deliye gidiyor. Ak güvercin uçar zulüm içinde Sözcükler canlanır dilim içinde Bilmezler yaktı, cihan külüm içinde Körler mezarda ölüye gidiyor. Kamil At, sözüm yıldız göktedir Zorbaya sorulmaz hak nedir Gönlüm biliyor alçaklık kimdedir Güzellik menzilim diye gidiyor. Kamil At
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|