![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ya Üç Ya Üç
Eskiden hep hayal kurardım Üç tane çocuğum olsun derdim. Evlendim. ilk önce Kemal'im geldi. Gönlüm muradına erdi. Adı gibi olgun benim oğlum Biraz sorumsuz ama olsun. Uzun kirpikli, efendi mi efendi Herkes sever, beyenir böylesini. Sonra Cansu'm geldi. Yaramaz mı yaramaz Kızların böylesine doyum olmaz. Eskiler ' Hıııı hep sana çekmiş' diyorlar. Görünce Maşallahı esirgemiyorlar. Hele benim Recep'im Recep'im İkisinin tam ortası derim. Takıntıları var, takım elbise hastası Benim küçük sevgilim. Bir bilseniz hepsi birbirinden fena. Kelimeler yetmez onları anlatmaya Allah versin çocuğu olmayanlara Öpsünler koklasınlar onlarda doya doya... Gülten Ertürk
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yağmur Şahit
Hava biraz serin biraz soğuktu Senden önce dünyam maddı donuktu. Aldığım her nefes bir soluktu Gökten yere indi alkış sesleri Yağmur şahit. Çünkü o tempo tuttu. Ürkek kalbim yalnız sana konuktu Üşüyen yüreğim yazı unuttu Sevdam gözlerinde bulut buluttu Gökten yere indi alkış sesleri Yağmur şahit. Çünkü o tempo tuttu Gülten Ertürk
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yar
Damarlarımda dolaşır kanlar Beni sadece sevenler anlar O kanlar çekilene kadar Hep içimdesin sen yar. Yeri gelince tıkanır damarlar 'At içinden hastalık yapar' Deselerde neye yarar Hep içimdesin sen yar. Bana versende zarar Alsalar adıma da karar Hİç bir şey yapamazlar Hep içimdesin sen yar. Ağlayacağım dokunsalar Üstüme gelmesinler bu kadar Olmussun içimi ışıtan far Hep içimdesin sen yar... Gülten Ertürk
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yavrucuğum
Yavrucuğum ne olur ağlama O ipek kirpiğin ıslanmasın Ağlayıp da içimi dağlama Anacığın yüreği yanmasın. Yüzün kızartıp kaşını çatma Beni üzüp de kedere atma Dudağın büküp içini çekme Anacığın yüreği yanmasın. Bakışlarında ki mana acı Nerede derdin? Nedir bu sancı? Nedir nedir diye sorduğum kaçıncı? Anacığın yüreği yanmasın. Büyük olsan derdini söylerdin 'Burası ağrıyor işte' derdin Ne gerekiyorsa onu ederdim. Anacığın yüreği yanmasın. Analar yavruyu içten sever 'Sen hasta olma, ben olayım' der Allah'ım yavruma iyilik ver Anacığın yüreği yanmasın. Gülten Ertürk
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yemin Ederim
Kitabıma inen ilk ayetim 'oku' olursa Yıllar boyu okuyacağım öğretmenim Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olacaksam Sana ömür boyu köleyim öğretmenim Seni memnun etmek için bilğili olmam gerekiyorsa Bilğilerimle seni şaşırtacağım öğretmenim. Karanlık, sessiz bir boşlukta kalsam da Senin bilğilerinle aydınlanaçağım öğretmenim Çabalarımmı hep yarınlara harcasam da Senin yolunda yürüyeceğim öğretmenim Allah’tan dileğim öğretmen olmaksa Öğretmen olup karşınıza çıklacağım öğretmenim Sen bir ğün gelip emekli olsan da İnan senin yerini tutacağım öğretmenim Hiç şüpesiz sana borçlu kalsam da Biraz olsun hakkını hakkımla ödeyeceğim Öğretmenim... Gülten Ertürk
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yeşilim Gözlerin
Karadenizden bin bir renk Almış yeşilim gözlerin. Derin sularda bir ahenk Dalmış yeşilim gözlerin. Yosunun rengini almış Yıldızlardan parıltı çalmış Etrafa hep neşe salmış Salmış yeşilim gözlerin. Çeksen üstüne sürme mor Onu birde sen bana sor Bakıldığında sanki kor Kormuş yeşilim gözlerim. Çevresine örnek olmuş İçi yıldızlarla dolmuş Hayatta eşini bulmuş Bulmuş yeşilim gözlerin.... Gülten Ertürk
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yollar
Birinin yolu güneşli, diğerine yağmış kar Bu dünyada iyi kötü herkesin nasibi var... Gülten Ertürk
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zaman
Zamanın değerini hiç umursamayanlar, Ömürlerini bitmez tükenmezmiş sananlar, Tesbihin taneleri kadar kısa bu hayat, Sen onu harcamazsan, o zaman seni harcar... Gülten Ertürk
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zaman Zaman
Ne zaman dertli bir film seyretsem Başrollerin biri sen, biri ben... Ne zaman iki sevgili görsem Sağ tafatta sen, solundaysa ben... Ne zaman kırmızı bir gül görsem Veren hep sen, koklayansa ben... Ne zaman içli bir şarkı duysam Güftesi sen, bestesi ise ben... Ne zaman dalıp da hayal kursam Hayali sen, gerçek olansa ben... Ne zaman derin bir nefes alsam Aldığım nefes sen, verdiğim ben... Ne zaman uzun bir yola çıksam Uzayan yol hep sen, yolcusu ben... Ne zaman yatıp gözümü yumsam Rüyası hep sen, uyuyansa ben... Ne zaman bir gün sonu düşünsem Ahreti hep sen, mahşeri ben... Gülten Ertürk
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|