![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düslerimde Sensizlik
sessiz yiginim kimliksiz karamsarim hayata gece karanliginda yola çikip gece karanliginda geri dönüyorum zamani yaratiyorum yaratici bana küskün ben ona gün kararir sessizlik çöker sehrin üzerine ölüdür gece hüzündür kis soguk ayaz karanliktir mutsuzdur sessizdir kara bulutlar karartir göz kapaklarimi nasil boyun eger günebakanlar yön degistirirler gecede küser kapanirlar ayaz almis elma tadindadir sicak suyun bugusunda hain bir biçaktir gece küskündür yüregim gün ne kadar agir geçsede buz kessede ayaklarimi parmaklarim canlidir akvaryumum seyrine doyamadigim deniz gelir aklima firlatilan tasla dalga dalga yayilip çember olur. düslerimde sensizlik 22-12-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düsmanima
ah bir görebilsem tutsamda pencelerimi vursam kayis gibi suratinda bes parmak kolunu dönderipte cepkene soksam ayagini eline versem parca parca oval kemikleriyle dökülen dislerini mendiline sarsa desinler azmis kirkindan sonra kudurur kan akar agzindan burnundan her darbede saçlarindan bir tutam kaldi elimde kokarca sandim dogrusu ya eline beline diline sahip ol diye vurdum bir tekmede lesine düsmanima 28-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düste Ve Hayallerde
gül yüzlü günesli gün cosan sevdalarim ol tut elimden istersen yürek dagla asfalt sose yollarda kayip gitmeden zaman yol üstünde güller denize düsen maviler yesilin her tonuyla bahar güler güne gökkusagi çizilmis yanaklarda mutluluklar çizgilerle fisiltilar kulaktan kulaga çinlar durur askin adi nidada ezgilerle sarkilarla nagmelerde esenlerde yürek sizlar kalp çarpar kan damarda akar sen diye ask kanar gül dalinda bülbül dolanir gülcemalde yüzde göz gözde mavi umutlarda umutlar son doruklarda gelip geçer dalgin yitik düste ve hayallerde 16-05-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düş Değil Bu Sevda
Uzun bir filmin küçük bir karesidir mutluluk İzi kalmışsa gözyaşında Yüzünü ıslatır zaman zaman Ya da okyanuslara uzanır bakışlar Sonsuzluğa eşdeğer Yalnızlıkla yüzlenilen her an Hep bir kayboluş yaşanır Sonu belirsiz yolculuklar Nakarat olur dilde bir şarkı Özlemi baş döndüren Çıkmazlarında kaybolduğum hayatın Anı defterinden iki satırlık bir merhaba Unutturur yorgunluğu Sırtında kambur olmuş yılların yorgunluğunu Kuşların kanatlarında uçar bedenim Sevinçleri toplar avuçlarıma Bütün kırıntıları toplarım sevi adına Mevsimlerim değişir Sis kalkar uzak dağ başlarından Uzak bir yıldıza nişan alır bakışlarım Pusulamın ibresi hep seni gösterir Kıblem olur divan dururum Yazar okur ezberlerim Senden her akım bir enerji Düş değil bu sevda Cemal Karsavran
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düş Ol
bir gece yarısı bana gel ellerini ben ısıtayım, tenini ben deniz koksun teninde açlığa kalmış saatim ol bir dilim ekmek tadında ay ve yıldızlar çıkmışken gecede yaramazlıkların aşka düştüğünde şefkatle sar beni gecemi umuda yaz gecemi sevgiye gecemi aşka gözlerimde kal gözlerinle özgürlüğüm çırpınan kuş misali tut elinden özgürlüğümün dilim dudağında aşkın ateşiyle yak gecenin kızıl koynunda sana yanayım aşka yanayım hazzın doruğuna çıkmışken terlemiş teninle sar beni kollarınla bacaklarınla tüm bedeninle sar bedenimi elektrik almış bedenim aşkın doruğunda rahatlayayım uyuyayım sinende aşk ol gece ol düş ol 01-06-2008 Cemal Karsavran
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düş Topladım
Randevu zamanı aşılmıştı Çok beklettim çok bekledi Nihayet buluştuk yüreklerimizde Uzun cümleler kurarak Geliş nedenini açıkladı Bir yargının ertesinde Fikirler söyledi onay bekledi Ceddini anlattı bana Sosyal ve medeni Gelişip kökleşmiş Bilinçli eğitilmiş Yüzünde onaylanmış Karakter çizgileri Kararlı ve üretken Candan ve samimi İlk aşkı platonik Sonra aile kararı Dünyası geniş baba Yetişmiş iki çocuk Seyrettim cemalini Hep durdum hep dinledim Gözlerinde sustum Düş topladım 01/10/2007 Cemal Karsavran
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşeceksin Nisan Yağmurlarıyla
yenik bir kahraman saymıyorum kendimi fırtınalar kopsa da depreşen yüreğimde aldırma bana lanet olsun ki ben böyleyim ulaşılmazlıklarımın peşinden kaç defa sürüklendim reel olarak düşünemediğim anlarımda eğildim kader dedim duygularımı bastıramadım sevda bende hep yenilenen bir zehir ah deli yüreğim ben tanıyorum onu sen bilmezsin filizlenir olmadık zamanlarda yazı kış tanımaz uzun soluklu olur bazen bazense bir nefeslik rakipsiz kahramandır güreşe doymayan en sonunda minderde yapayalnız sultanların sultanı sevgili sevdam aşık oldum acı çektim senin yüzünden ferahlattın çok zaman yüreğimi can oldun ufkumda güneş gibi doğdun rüyalarımı süsledin taptım sana eşiğimde ayak sesi vardı kapımı araladım sandım ki sen geldin yada hayalin açtım sonuna kadar fecri dağıttın şafağa durdu cümlem uçurtmalar uçurdun çocuk yüreğimde eğilip öpüyorum ellerim sana kenetli simgemin kısaltılmış haliydi avuç içimde yazılı fazlalığı vardı eksiğinden umut edipte bir gün filizlenecek diye rehin verdim sürüngenlere kutsadı tanrı göğe yükseldin düşeceksin nisan yağmurlarıyla 02-05-2006 Cemal Karsavran
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşler'im Uzun Cümleler De Seni
anlık süsledin titrek düşlerimi uzunca cümleler kurardın içinde binbir güzellikler saksıda büyütüp şarkılarla yeşerttiğin sulayıp can verdiğin yüreğinde tomurcuklanan melek kanatlarında çiçekler gül kokardı konarken kuş yuvalanır camında sarkardın lavanta kokulu balkonun da üşümez hiç serçeler kalmaz aç karda yağmur da sığınır sıcacık ellerine bir garip seyirde dalgın gözlerin resimler çizer sahil de yazarsın sayfalar dolusu siirler bitmez gece bir yaşlıyı tutarsın elinden hasta yatağında yanı başında sevgiyle beslersin şefkatli kollarında yürürken saatlerce sokak kedilerine bakarsın patika yollar uçurum ibretlik manzaradır doğa tercümanlık eder hamile bir kıza aska dair ne varsa hayatta yumarsın gözlerini özlemlerin büyür bir yarım uyur diğer yarım gezer seyrederim hayran hayran gülcemalini düşler'im uzun cümleler de seni 20-07-2006 Cemal Karsavran
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlere Dalar Gece Gizemiyle
oturmuşum deniz kenarında karalama defterine dönmüş bank binlerce sihirli söz coşar yüreğim heyecanla kıymıklar takılır elime martılar denize dalıp çıkar çığlık çığlıga kalabalık sandalcılar balık satar yolcular çığrış bağrış balıkçılar çığrış bağrış zaman gecenin koynunda ilerler iskele dolup boşalır vapur düdükleri böler sessizliği gökyüzü siyaha bürünür mavi sihirini kaybeder deniz feneri yansır iskeleye gözbebeklerimde yakomazlar büyür her vapur yanaştığında maviler sallanır çocuklugum sallanır hatıralarda ne çabuk büyümüşüz kırkından sonra ikinci bahar diyorlar baharlarmı yaşlanır...bizmi? zaman geceyi ıslıklar iskele hayalet şehir izbe karanlıkta sevgililer gezinir gözlerinde yeni bir dünya,umutları umman kalkar gemi limandan son sefer için uzaklaşır martılar çığrış bağrış gidenler gider dönenler döner günü bitiren umutlar çalkalanır denizde kala kalırız liman, ben ve arkadaşlarım sokak kedileri düşlere dalar gece gizemiyle 23-01-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlere Mi Kalır Hep Mutluluk
Çılgın ve deliler gibiydik Hep baharlarda Doyumsuz sevdalar yeşertirken Gönül bağında Öyle yer etmiştin ki bende Artık bir bütünün yarı parçasıydık Saatlerce sohbetlere katlandığımız Sevinci kederi paylaştığımız Yalnız *******in yıldızıydık Sen bana akardın bende sana Yatak odasının penceresinde Güne bakanlar açardı sabahlara Düş gibiydi ilk zamanlar her şey Bir hayal perisi gezinirdi rüyalarda Teni tenime eli elime değmese de Seni sensiz yaşıyordum yüreğimde Ala bir bulut gibi geçiyordun gözlerimden Beyaz mutluluklardı özleminde kalan Sığınmasız *******e inat Dudağından türküler mırıldanan Esirinim gerdanında gülüne Pembe mutluluklar sunan yüzüme Düşlerim ay ve yıldızlar gibi gizemli Güne doğar yüreğim sevgilerinle Her cümlenin sonu tebessüm ve ıslak bir öpücük Yarınlara ertelenen umutlar Gurbetliğin verdiği hasret Düşlere mi kalır hep mutluluk 14-07-2005 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|