![]() |
|
|
#121 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Güzel Seninle Güzel
Güzel seninle güzel Aşkınla her şey güzel Sensiz hayatın ne anlamı var Sen benim canımsın yâr İsminle çarpar yüreğim Seni çok özledim ben Nerdesin meleğim Gel artık yüzünü göreyim Ellerini uzat bana Ben öyle muhtacım ki Hava su gibi sana Hasretine son ver Seninle buluşalım Dosta düşmana karşı El ele tutuşalım Güzel seninle güzel Aşkınla her şey güzel Sensiz hayatın ne anlamı var Sen benim canımsın yâr
|
|
|
|
#122 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Haberin Alamadım
Geleceğim demiştin sözünü unuttun mu? Aylar geçti aradan, haberin alamadım… Yoksa beni yıllardır boş yere avuttun mu? Aylar geçti aradan, haberin alamadım… Her akşam güneş değil, batan sanki umudum Sensiz acıyla doldu, gurbet oldu şu yurdum Ayrılığa, başımı hiç durmaksızın vurdum Aylar geçti aradan, haberin alamadım… Hasretin taşınmaz yük, bu yükün beni ezdi Yaşamaya can atan gönlüm, hayattan bezdi Seni senden çok seven, Mecnun’dan beter gezdi Aylar geçti aradan, haberin alamadım… Duyacaksan hemen duy, duy beni, gel imdada Birazcık seviyorsan kulak ver bu feryada Veda etti edecek bu can sensiz hayata Aylar geçti aradan, haberin alamadım…
|
|
|
|
#123 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hadi Bana Söyle
Dinmese de sensiz bu ıstırabım Seviyorum seni, aynı cevabım Senin olsun benim bütün sevabım Derdimin dermanı, ilacı sensin. Seni beklemekle geçer günlerim Hep aynı şarkıyı söyler dinlerim Hasretinle inim inim inlerim Derdimin dermanı, ilacı sensin. Karşımda bir görsem bayram ederim Kalır mı o zaman derdim, kederim? Aşkınla yandıkça yanar, tüterim Derdimin dermanı, ilacı sensin. Hadi bana söyle geleceğini Gelip de gözyaşım sileceğini Ne olursun, söyle güleceğini Derdimin dermanı, ilacı sensin.
|
|
|
|
#124 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hadi Kalıver
Dur desem dinlemez yine gidersin Bir kelam etmeden veda edersin Gitmeden içimde yanıp tütersin Sensiz ne yaparım; bilemezsin ki… Kalbimde derinden başladı sancı Ayrılık ölümden daha da acı Derdimin devası sensin ilacı Giderken gözyaşım silemezsin ki… Söyle bana var mı gitmene neden Hani çok mutluydun, memnundun benden Öldürsen de beni ayrılmam senden Beni ağlatırken gülemezsin ki… Gönlümden korkuyu artık alıver Elemin yerine neşe salıver Yaptığım şakaydı deyip kalıver Seni böyle seven bulamazsın ki…
|
|
|
|
#125 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hâlimi Bilemezsin
İçimde, sönmeyecek bir ateş yakıp gittin Ben sensiz ne haldeyim, bunu sen bilemezsin Hiçbir şey söylemeden yüzüme bakıp gittin Ben sensiz ne haldeyim, bunu sen bilemezsin… Hasretin düğüm düğüm, gönlümde çözülmüyor Kanadı kırık kuşlar havada süzülmüyor Deniz kaynar, kum yakar, sahilde gezilmiyor Ben sensiz ne haldeyim, bunu sen bilemezsin… Sesim çıkmaz, farkım yok, teli kopuk bir sazdan Ne faydası var bana, baharsız gelen yazdan Öleceğim aşkınla, bu gidişle birazdan Ben sensiz ne haldeyim, bunu sen bilemezsin… Kalmadı artık gücüm, sabır edemez oldum Sende neşe ararken, dermansız dertler buldum Yaşama hevesimi, elimden aldın, soldum Ben sensiz ne haldeyim, bunu sen bilemezsin…
|
|
|
|
#126 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hallerin Konuşuyor
Yüzüne baktığımda çok iyi anlıyorum Bir şey demen gerekmez,hallerin konuşuyor… Sessizlikte sesini duyuyor,dinliyorum Ağzını açmasan da dillerin konuşuyor… Bilirim gideceksin,yalvarıp dur diyemem Gözyaşları dökerek “sensizlik zor” diyemem Sen gidince ardından bir daha yar diyemem Görüyorum, titreyen ellerin konuşuyor… Yıkık gönül üstünde zaten gülmen imkansız Perişan ettin beni bunu bilmen imkansız Gidersen güle güle,geri gelmen imkansız Gönül bahçemde solan güllerin konuşuyor… Benim kadar seveni,bulmayı kolay sanma Bulursan da ne ala; git, burda oyalanma Bir gün pişman olursan,kırık kapım dayanma. Seni bekliyor yollar,yolların konuşuyor…
|
|
|
|
#127 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Harcadın Beni
Çiğneyip de geçtin duygularımı Bozuk para gibi harcadın beni Hep sana söyledim şarkılarımı Bozuk para gibi harcadın beni Uykular girmiyor sensiz gözüme Ayrılık ateşi düştü özüme Kulak vermez oldun artık sözüme Bozuk para gibi harcadın beni Oysa ben seni hep melek bilirdim Çağırır çağırmaz koşar gelirdim Bu yalan aşkınla bir de delirdim Bozuk para gibi harcadın beni Demek yanında hiç kıymetim yokmuş Meğer bilmediğim günahım çokmuş Beni koynumdaki yılanlar sokmuş Bozuk para gibi harcadın beni
|
|
|
|
#128 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasretin Tenime Yapıştı
Senden ne kadar uzaklaşsam Sen bana daha çok yaklaşıyorsun Tenime yapışıyorsun Nereye gitsem hep içimde duruyorsun Senden vazgeçemiyorum Seni düşünmeden su bile içemiyorum Bir sözün dışında her sözünü tutarım Sakın bana “Beni unut! ” deme Seni nasıl unuturum Aklım fikrim sen olmuşsun Gözümün gördüğü sen olmuşsun Hasretine dayanmak zor Sensizlik içimde yanan kor Çağır beni sana koşayım Çağır beni kanatlanıp uçayım
|
|
|
|
#129 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasretine Gücüm Yetmez
Bana ne söylersen söyle Sakın gidiyorum deme Engel olma görmeme Sen gidersen görmez Dünyayı gözlerim Sen gidersen duymaz İnan ki kulaklarım Sen gidersen tutmaz Ellerim, ayaklarım Ben şu dünyada Her şeye katlanırım Bir tek hasretine, Hasretine dayanamam Dağları sırtımda taşırım Hasretine gücüm yetmez Dünyalar kadar dert Çekmekle bitmez Sen gidersen dönerim Rüzgârın önünde Savrulan yaprağa Sen gidersen düşerim Kara toprağa Ben şu dünyada Her şeye katlanırım Bir tek hasretine Hasretine dayanamam
|
|
|
|
#130 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasretinle Eriyorum
Nerdesin ey vefasız, gül yanaklı sevgilim Ben senin hasretinden günden güne eririm Nerdesin ey vefasız, bal dudaklı sevgilim Ben senin hasretinden günden güne eririm Hüzünle gelip geçti senden uzakta bahar Dünyalar benim olsa sensiz ne işe yarar Kan çanağı gözlerim her yerde seni arar Ben senin hasretinden günden güne eririm Tarihe mi karıştı dağlar kadar sevdamız Hani yâr dönülmezdi, kutsaldı bu davamız Unuttun mu güzelim neydi bizim duamız Ben senin hasretinden günden güne eririm Bağrıma bastım seni canım sevgilim diye Sevenini ölüme terk edip gitmen niye Aklım fikrim hep sendin; sensiz döndüm deliye Ben senin hasretinden günden güne eririm Istırap vermek midir sence aşkın anlamı Çekmeye gücüm yetmez senelerce bu gamı Gel artık gel sevgilim bitmeden aşk zamanı Ben senin hasretinden günden güne eririm Yeminim var bir kere zehir olsan içmeye Razıyım senin için şu dünyadan göçmeye Her şeye yetse gücüm, yetmez senden geçmeye Ben senin hasretinden günden güne eririm
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|