![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Diyemiyorsun
İçinden sarılmak geliyor bana Bir türlü yüzüme diyemiyorsun Sevgiden kaynıyor kanın damarda Cesaretin yok ki diyemiyorsun. Diyemiyorsun, diyemiyorsun Derdini kimseye diyemiyorsun Aşktan yana şansın olmamış belli Güvenip de sevdim diyemiyorsun. Aşkı hasret diye ektim yollara Kime güvendiysem hep çıktı başa Alda yüreğimi sen bari okşa Sevgiye tutkunum diyemiyorsun. Cengiz Süslü
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dost Bildiğim.
O hayal perdesi ardındaki ömrümü görsen, Yeniden doğsam senin yerinde olmak isterim dersin. Sende benim gibi sefadayken,gün gelirde cefaya düşsen Yeniden doğmakmı deyip,arkana bakmadan çekip gidersin Benim adımın her harfi bin hüzünlü şarkı anlatır Belki bir hikaye kadar uzun hayatım,belki bir ömür,belki de birkaç satır. Bazen gönül açıpta dert yanıp derman ararsam birinde Dost bildiğim ya bir deli, ya bir dertli, yada bedbahttır. Cengiz Süslü
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostca..
İki dostuz bir şişede İçip sarhoş olacağız. Efkarları birer, birer Döküp berduş olacağız Kadehleri yere vurup, Dosta düşmana kurulup Kâh ağlayıp, kâh durulup Kendimizi bulacağız. Birimiz sekiz de, on da Birimiz sabah kuşlukta Beyhude geçen zamanda Ömrü seyre dalacağız. Sözlerimiz hep aynı söz Özlerimiz hep aynı öz Gönlümüzde hep aynı köz Tutuştukça yanacağız. Bazen aynı cigaradan Cepte kalan son paradan Utanılacak yokluktan Mertçe paylaşacağız. Aynı tenden, aynı kandan Aynı ecdadın şanından Alında ter kılıç kalkan Hep sırt sırta duracağız. Bazen tersten eser rüzgar Gönül olacak tarumar Göz yaşı gizlice akar Ona mendil tutacağız. Ekmeği katıksız yiyip Abayı yamalı giyip Namerdi mertçe devirip Allah’a kul olacağız. Dostuz ya ele inat Dostluğumuza kanaât Bazen jokey bazen de at Olup öyle koşacağız. Kader bu ya yollar farklı Hayatın virajı çarklı Bir iskemle üç ayaklı Az kaldı ki olacağız. Bir gün bir güzel fettan İyide kötüde haktan Alır aklımızı baştan Belki ona kanacağız. İçimizde doğru adam Diyecek bize ulan Özün de, sözün de yalan Başı öne koyacağız. Az kaldı ömrü bitirdik Eğriyi doğruya getirdik Dostluğu ahrete yetirdik Hep “Sultan”a bakacağız. Gardaş deyişimde cismim Bir büyükten gelir ismim Senin canın benim tenim Musallada sanacağız. Dostluğu aşkla yaşamak... Ateşle sevişip yanmak O ulvi duyguyu tatmak Ölümsüzlük sanacağız Herkes desin dost budur Üşütmeyen post budur Dostluk ALLAH yoludur İnan şehit olacağız Arkamızda kalacaklar Bizden örnek alacaklar Adam olacak torunlar Bizde gurur duyacağız Biz giderken yollar aydın Yüzler aydın,gözler aydın Düzgün bir nesil bırakın Mahşerde buluşacağız Teraziden şaşarsanız Yanlışa alışırsınız Kabire hak taşırsınız Yandım anam diyeceğiz Dost candanda eftal deriz Hayatı onla severiz Çıkmadan son nefesimiz Dost ölmedi bileceğiz Bir gün,iki düşer bire Birde bölünür ikiye Emanetler başüstüne Başlara taç yapacağız Yanlış var-ya,birgün yanlış Elmanın içine dalmış Elma bitmiş sapı kalmış Doğruyu hak bileceğiz Birgün hesap sorar ALLAH Cevap veremeyiz VALLAH Hadi ha gayret BİSMİLLAH HAK’tan tam not alacağız Cengiz Süslü
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostlar
Benim ağlamaya hiç mecalim yok N’olur biraz rahat bırakın dostlar Artık..teselliye bilin karnım tok Beni biraz benle bırakın dostlar Bir hayırsız yare,gönül verirken Ömrümden an-be-an yıl silinirken Yoktunuz bir ölüp bir dirilirken Beni bana düşman etmeyin dostlar Umut deryasında bir aptal aşık Yüreği çarmıhta aklı karışık Aşıkken hayatla varmı barışık Bana düşman gibi bakmayın dostlar Cengiz Süslü
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dur nefes alayım
Nasıl sevildim nasıl sevdim Çok çabuk oldu bu aşkı Çözemedim Bir baktın tam yaktın Zamanım olmadı Söndüremedim. Dur nefes alayım, kendime geleyim Aynalar nerede halimi göreyim Ben böyle aşklara alışık değilim Buzlarım çözüldü insaf be bebeğim. Sen beni çözmeden ben seni çözeyim Aklımı yitirdim deliler gibiyim Rüyamı gerçekmi bende bileyim Bir kuş gibi şimdi hafif yüreğim Uçurma beni biraz naz yap Hadi hadi kapris yap Biraz yor beni Saçını savur, hadi dudak kıvır Nazını çekeyim Nabzını yüksek tut Zor oldu diyeyim Seni hak edeyim. Cengiz Süslü
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dün-Bugün-Yarın
Korkusuzca koyuyorum amelimi önüme Asla utanmıyorum bakınca geçmişime Affı büyüklük saydık anlımız hep açıktı Kusurdan ders alarak geldik dünden bügüne Edepli olanlara edepsizlik etmedik Davet almadan kalkıp hiçbir yere gitmedik Dostun acı sözünü başımıza taç bildik Kapımızdaki iti arslana yedirmedik Garantimiz ezelden ebede dek sürecek Bizi gören evladın bebesi öğrenecek Bir beden devrilince, bir beden yeşerecek Mahşer gününde ancak görevimiz bitecek Ey sabanı boynunda taşıyan koca öküz Döndükçe sanıyorsun dünya tepsidende düz İki kere iki sence sonuşsuz ve çözümsüz İkiyi iki eden “Bir”den habersiz yüzsüz Dün gece dünde kaldı bir gecede bu gün var Dünü al koy kenara bugünü gördüğün kâr Artık yarın için vermen gereken karar İstikbale sermaye dualar ve dualar Yününde şevkat bulur alnın, gözün, dudağın Ol Rahman’ın ismiyle duyar sağır kulağın Ruhun huzura erer ışığıyla Kur-an’ın Seccadene sarılda sonsuz olsun o an’ın Dünya bir koridoru voltasında alemin Gardiyanı, tutuklusu çekirdeği maddenin Kırılınca kalemin elinde o “Hakim”in Özgürlüğü tadacak ruhun, tenin, kemiğin Ya fakir gideceksin ya da zengin oraya Bir bir alınır senin amellerin sorguya O zaman anlarsın ki Dünya bir anlık furya Kapılar açılacak başlangıçtan sonsuza Sonsuza ya! Sonsuza. Elbette ki sonsuza, Orda zaman duracak varlık için sonsuza Ya lanetten sonsuza ya rahmetten sonsuza Gözler gerçeği görür açılırken sonsuza. Cengiz Süslü
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşmanım..
Düşmanım, gözlerimde büyüttüğüm korkularım Gece vakti yatağımda hesap soran duygular Düşmanım yüreğimde duyduğum nefret ve kin Senin şefkatin gibi beni saran soğuklar Düşmanım; umutları yarı yolda bırakan Düşmanım, yaprakları kurutupta sarartan Düşmanım bilmediği sevdama çamur atan Sana sadığım deyip başkalarıyla yatan Düşmanım, gökyüzünde kara kara bulutlar Birkaç lakırdı edip kalbimizi kıranlar Çıkıpta bir kürsüye boşa nutuk atanlar Düşmanıma ben varken düşman gibi bakanlar Düşmanım, korkular bende değil sendedir Korku bilmez cesaret elbetteki bendedir Düşmanım sevdasına arkasını dönendir Mert görünüp kuyu kazan namerttir... Cengiz Süslü
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşün..
Düşün! Kaşla göz arasında Oldu bitti her şey Düşün! Başla son arasında Nefes gibi bir şey Tadı yok damağımda Neler yaşandı bu ömrün baharında İşte oldu bitti herşey ömrünün Sonbaharında Bitti diyorum bu ömür nerdeyse Hala o eski sen Bilmiyorum eline ne geçtiyse Biraz durul çağlama artık Seninle yaşamı tadamadık Artık hasret zindanlarında Yeteri kadar yattık Bitsin mutluluğun hasreti Düşün! Sevgi ömre benzer Yaşamak lazım onu Düşün; Çocuk gibi severek Korumak lazım onu Aşkı yok sayamazsın Neler yaşandı bu ömrün baharında İşte oldu bitti her şey ömrünün Sonbaharında. Cengiz Süslü
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Emine
Büyük bir ihtimalle Bu gidişin geriye Dönüşü olmayacak Emine Yine savurdun saçını Kıvırdın dudağını Kaptın sarı çantanı, nereye? Hep bu son diyorsun Akşama dönüyorsun Kendini üzüyorsun Emine Sen git bu gün anana Bende çıkayım ava Dönmeden haber gönder Düşmeyelim tongaya Herkes camda kapıda Adımız dudaklarda Rezil olduk sonunda vallaha Sen benim sevdiğimsin İnan ki tövbe ettim Bir daha üzer miyim Emine nereye Büyük bir ihtimalle Bu gidişin geriye Dönüşü olmayacak Emine Cengiz Süslü
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda
Birleştiği gibi ayrılır eller Aynı heyecanla aynı temasla Gönüller sükûtun nabzını dinler Bir bakış, yaşlı gözlerde elveda Zaman yutup geçer hayallerini Yok eder karanlığın sensizliğini Dost eder bir anda sana gölgeni Fısıldar kulağına sana elveda. Cengiz Süslü
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|