![]() |
|
|
#121 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57934
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Son Yangın...
Ellerin yok Sözlerin yok Sesin yok Gözlerin… Yüreğimde susak bir sevda çöreklendi Ekşimsi tadıyla yakıyor kalbimi Öyle bir suskunluk olamaz Allah’ım İçinde deli gibi bir kor yanıverdi… İçimde sıcak bir ölüm doğuverdi Ölümüne sevdaların deliliği Saçma soruların densizliği Bir de ölüm tutkusu kalbime değiverdi… Dağlayan sözlerin değil kor olsaydı Böyle yanmazdı inan kalbim Gözlerime değer bir avuç ateş olaydı Böyle savaşmazdı çocukça yüreğim… Şimdi son sözlerinle de vuruyorsun Yakıyorsun delicesine ömrümü Sustuğum her şeyi bağırtıyorsun Öyle bitermiş bütün aşklar Susulanlar konuşulurmuş Bu aşkların son mahkemesinde… Bizimki de öyle işte Sustuk susuştuk En sonunda öyle bir konuştuk ki İkimiz de candan tutuştuk… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Son...
Son darbesiydi hayatımın öyle çekip gidişin Suskunca vurduğun o kahır bağrıma Canımı sessizce çekip alışındaki hıçkırık Ağlarken döktüğün o son damla Bir hançer misali sapladığın damarlarıma Yazdığın o son mektup son satır; Hoşça kal… Son belirtisiydi sevgisizliğin terk edişin İnsafsız bir katil gibi kollarımdan tutup Bir yandan diğer bir yana öyle çekişin Vefasızca terk edişindeki donukluğun Bırakıp giderkenki o son sözün; Hiç olmadım de… Son hamlesiydi bu oyunun elini çekişin Beni bir mendil gibi bir kenara atışın Susuşun ve susuşundaki eşitsizliğin Sanki bir kez daha nefret edercesine Binlerce kere beni lanetlercesine Yüzüme haykırdığın o cümle; Bırak peşimi… Son telafisiydi ama geriye dönüşün Bir anlık şaka yaptığını hissedişim Gözlerime dolu dolu bakışın Hatta ne dediğini anlamadığım haykırışın Önce gözlerimin ta bebeklerine bakışın Sonra bir tokat daha atarken bağırışın; Senden nefret ediyorum… Son sahnesiydi işte o an ömrümün Yaşadığımı sandığım bu aptal yaşantının Her şeyi söküp almış salak bir dünyanın Elleri bağlanmış ve bir köpek gibi Salya sümük ağlatılmış bu bedenin Son nefesiydi işte o son sözün; Kahrol… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sor Beni...
Duyduğun sesten değil Yandığın ateşten sor beni Gördüğün nurdan değil Attığın kalpten sor beni… Düştüğün taştan değil Yürüdüğün yoldan bul beni Geçtiğin aşktan değil Sorduğun kuldan bul beni… İlahi bir yalnızlıktayım Zehir zemberek yalandayım Dünya diye bir yoldayım Yardan geçerek isyandayım… Sustuğun yardan değil Nefesinden tut beni Düştüğün yardan değil Ateşinden yut beni… Küstüğün dosttan değil Sabahından sor beni İlahi kattan değil Yaratandan sor beni… Bir sabah seherindeyim Doğdum ama ben neyim Belki garip biçareyim Gözüm kör ateşteyim… Düştüğün yardan değil Yaratandan sor beni… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sorulmuyor...
Zamana hesap sorulmuyor Gidene gönül koyulmuyor Aşkın kabuğu soyulmuyor Derde yaren bulunmuyor… Her yerde kar taneleri oluyor Benim ellerimde yalnız resmin Herkes kışı seviyor Benim aklımda gözlerin… Serseriye sabah olmuyor Geceye kilit vurulmuyor Yoğurt bir türlü üflenmiyor yar Yine yanıyor da ağzım Kalbe kilit vurulmuyor… Delikanlı zamansız tükeniyor Her yerde eli kanlı kazanıyor Sabahlar gelmek bilmiyor Yalnızlık bir türlü anlaşılmıyor… Gidenler de dönmek bilmiyor Zaman hiç durmak bilmiyor Her an ömür daha azalıyor Ey yar bak yüreğim nasıl kanıyor… Sorma bu derdin çaresini Derde deva bilinmiyor Sorma ne olacak halim ey yar Kalbim onu da bilmiyor… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sus Rüzgar
Sus rüzgar Bağırıp durma deliler gibi Sevgiyse sevgi Aşksa aşk derdin Benim başımda da var Seninkinden büyük Seninkinden coşkun… Sus rüzgar dellenip durma tepemde Uzaklara gitmekse derdin Çek git! Beni çekmeye çalışma davana Bir sevdiğim Ve büyük bir aşkım var benim Yaşayacak dizelerim… Sus rüzgar sus artık Durma git Bildiğin gördüğün Düşündüğün yere git Bekleyenlerine kucak aç bana değil Ama beni almaksa derdin Bir elli sene daha buradayım Şimdi çek git… Uzak bana ihtimaller İhtimallere değil aşka aşığım Sen ihtimallerde solan bir çiçeksen Ben dağların gülümseyen kardeleni Güle konan yegane bülbül… Sus rüzgar Git şimdi Benim bir aşkım Ve doğacak meyvelerim var Ne sana dost Ne başkasına yoldaş olamam Benim bir sevdiğim Ve ona verdiğim değer var… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Susarsam...
Susarsam seni susacağım derinden Ve haykırışlarım yine sen olacak… Yeniden yeşerecekse eğer solan çiçekler Ve yeniden yaşama hevesi olacaksa dönüşün Şimdi git… Bir bahar akşamımı çıkıp gelirsin Yoksa gelmeden arayıp canım mı dersin Bilemiyorum… Susarsam seni susacağım biraz daha Ve haykırışlarım sen gibi çıkacak… Yeniden aydınlanacaksa gökyüzü Ve yeniden yaşamayı sevdirecekse dönüşün Şimdi git… Bir asır mı taşırım seni kalbimde Yoksa ölmeden adını canım mı koyarım Bilemiyorum… Susarsam seni susacağım daha fazla Ve haykırışlarım sana koşacak… Bir sesli bahar türküsü mü olurum yüzyıl sonra Yoksa bir şiir mi olurum damaklarda Bilemiyorum… Bildiğim bir şey varsa Seni seviyorum… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Susuşmalar...
Dün bir bakış kadar yakın Bugün bir nefes kadar uzaksın bana Her gidişin biraz ürpertirdi Her susuşun daha bir korku verirdi Her gülümseyişin ölüm gibiydi Perçinlenirdin gönlüme Susardım her akşam dualarımda… Dua ederken de aklımdaydın Seni sayıklardım her kelimede Sen bir baharın ardından gelen En güzel yaz olmalıydın Her dalında ayrı bir meyve Her yaprağında ayrı bir sevda… Düşünürken sen gelirdin Rüyalarıma sen girerdin Susuşmalarımın ertesinde En son mahkumiyetim olurdun Mahremiyetim olurdun gözyaşlarıma Ve ben seni sustukça Bahar ağlardı bu garip duruma… Ben seni susardım Sen ise tüm şiddetinle beni konuşurdun Her hüzünlü yaz akşamında Birkaç vefasız arkadaşınla Hep bendim konu Şiir yazarmışım Biraz safmışım Hep aynı anda gelirmişim aklına Ne zaman görsen bir çocuk Eli yüzü kirli paslı Suskun köPage Rankingü altlarında… Ve sen ne zaman gülsen Aklıma bana güldüğün gelirdi Bir önceki arkadaş toplantısında Benden konuştuklarınıza… Susuşmalarım anlatırdı seni bana Her susuşmamda ayrı bir keder Her susuşmamın kararı belli En başından belli her defasında Ben sensizliğe mahkum Ben sessizliğe Ben o en derin yalnızlığa… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Susuyormuşsun Gibi
Susuyormuşsun gibi... Hem de en sevdiğim notada... Yapma böyle... Susma... Susma ki doyasıya konuşsun gözlerim Gözlerine bakarken yaşasın yaşamamış ömrüm Sözlerine aldanırken kansın yedi renge gülüm Susma ki düşmesin dünyaya gardım… Susma ki yıldızlar konuşsun gözlerinde Sözlerine yansırken elası göğün Gözlerine ışısın ay ışığın Susma ki ölüler can bulsun kalbinde… Susma ki inansın bir kez daha sevgine kalbim Sözlerine değil de sanki gözlerine Gözlerine değil de içine sızsın sevgine Susma ki insanlara düşman olmasın düşlerim… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sürgün...
Sürgünsem eğer gözlerinin derinliğine Öylesine ölümsüz; bir sevda var demektir bende Adını yazıyorsam gece gündüz kanımla Öylesi ölümüne; bir acı var demektir bedende… Sürgünsem seni bir daha sevmemeye Öylesine ölümcül; bir ecel var demektir önümde Aşikarsam eğer uğruna ölmeye Öylesi unutulmaz; bir hayal var demektir gözlerimde… Sürgünsem eğer bunca zelzeleye Öylesine lanetli; bir yazı var demektir alnımda Eğer ki yıkılmaz bir çınarsam gecende Öylesi aydınlık; bir deniz var demektir hüznünde… Sürgünsem eğer eşkıya bir sessizliğe Öylesine derbeder; bir bulut var demektir başımda Ve bensem yazan bu yıkılmış satırları Öylesi biçare; bir adam var demektir kanayan yüreğimde… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şarkı...
Bir şarkı dinlemek istersin bazen Yüreğindeki yaraları kanatsın İçindekileri açığa çıkartsın Deliler gibi yerden yere vursun istersin Kırsın istersin incitsin kalbini Yüreğini sancıtsın Bütün yükünü atsın omuzlarından Vurup yere düşürsün seni… Ve bir şarkı dinlersin sonra Sonra içindeki yalnızlık damaları İçindeki özlem tomurcukları çatlar Yeniden yerlere düşer Kalbindeki duvarlara çarpar Bir bir ağladıklarını ararsın Şarkı düşer İçin erir Ritimlerde kaybolursun Aşka boğulursun… Şarkı susmaya başlar Ağır aksak ilerlemektedir Ses azaldıkça yüreğin acımaya başlar Yüreğin acımaya başladıkça Beynin de sızlamaya başlar Ve sen tutamazsın şarkıyı Binanın en üst katından düşer şarkı Kırılmadık notası kalmaz İçindeki tüm kuşlar kaçışır Ve notalar ölür Sen yeniden devam edersin Bildiğin yolundan hiç sapmadan… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|