![]() |
|
|
#1331 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3395
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Siz Baslattiniz
Adamin biri is basvurusunda bulunmus. Görüsmeye çagirmislar. Görüsme sonuna dogru adama sirketin yöneticisi sormus : - Bu is için sizin bizden beklentiniz nedir? Adam saymaya baslamis : - Öncelikle bir araba istiyorum, ayrica su anda oturdugum dairenin kirasi fazla onuda sirketin karsilamasi iyi olur, maas olarak da 3000 $ dan asagi çalismam... Sirket yöneticisi dinlemis ve : - Biz bu is için uygun gördügümüz kisiye bir Cherekee ve Tarabya`da villa veriyoruz ayricabu pozisyon için uygun gördügümüz maas 6000 $ dir... Adamin gözleri yerinden oynamis : - Saka yapiyorsunuz! Yönetici gayet rahat lafi yapistirmis : - Önce siz baslattiniz... |
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kuşku
Sağır ve dilsiz kız saldırıya uğradı. Saldıranın kasaba papazı olduğu söylentisi yayıldı. Papaz, ömür boyu acı içinde yaşadı, kendisini temize çıkarmaya uğraştı. Otuz yıl sonra ölüp de Tanrı`nın karşısına çıkarılınca: - Ey yüce Tanrım, benim günahım, kabahatim olmadığını bildiğim halde neden otuz yıl çile çektirdin? Tanrı, cevap verdi: - İnsanlara, Meryem`le aramda bir şey geçmediğini ikibin yıldır anlatamadım. Sana nasıl yardım edebilirdim ki? |
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
İlahi Adalet
Jack ve Bob, Kuzey`e gitmisler. Bir kar fırtınasına yakalanınca yakınlarındaki bir çiftliğe sığınmışlar ve evin çekici hanımından geceyi orada geçirmek için izin istemişler. Kadın: - Ben dul bir kadınım. Evimde kalmanıza izin verirsem komşular dedikodu yapar. Bunun üzerine Jack: - Endişelenmeyin, ahırda da rahat edebiliriz. Bir sene sonra Jack, dulun avukatındanbir mektup almış. Arkadaşı Bob`a: - Bob, şu çiftliğinde kaldığımız çekici dul kadını hatırlıyor musun? - Evet, hatırlıyorum. - O gece o kadınla yattınmı? - Evet, itiraf etmeliyim ki bunu yaptım. - Peki ona benim adımı mı verdin? - Evet, korkarım öyle yaptım. - Harikasın. Kadın ölmüş ve çiftliğini de bana bırakmış |
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
İşlem Tamam
Ormanda dolaşan 2 avcıdan biri birden bire yere düşer. Arkadaşı, düşen adamın nefes almadığını ve gözlerinin ferinin söndüğünü görür. Bunun üzerine telefonla acil yardımı arar. “Arkadaşım öldü, ne yapabilirim” diye sorar. Telefondaki ses yanıtlar: “Sakin olun. Size yardım edebilirim. Ama önce arkadaşınızın ölüp ölmediğinden emin olalım.” Telefonda bir süre sessizlik olur ve bir silah sesi işitilir. Avcı telefonu tekrar eline alır ve şöyle der: “Evet, tamam. Şimdi ne yapacağım?” |
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
9 Ay
Afrika`da oturan bir Alman`ın yanında çalışan zenci uşak, efendisinden izin istedi: - Bana izin verecek, karım doğuracak çocuk. Efendisi izin verdi. Zenci on gün sonra geri geldiği zaman efendisi sordu: - Karın oğlan mı, kız mı doğurdu? Zenci ağzı kulaklarına vararak güldü ve şu cevabı verdi: - Bu belli olacak, dokuz ay sonra!.. |
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Taş Fırın Erkeği
Şehrinde çok kılıbık erkek bulunduğuna inanmayan Padişah bu konuya aydınlık getirmek ister ve şehrin bütün erkeklerini toplatarak : - Meydana iki çadır kurdurdum, biri siyah biri beyaz... Karısından korkan, dayak yiyen, laf geçiremiyen beyaz çadıra. Karısından korkmayan hergün döven, yani taş fırın erkekleri siyah çadıra... Erkeklerin hepsi light çıkar ve beyaz çadıra girer. Sadece bir erkek siyah çadıra girer. Padişah sevinir: - Oh be, bir delikanlı çıktı... Hele getirin su taş fırın erkeğini de bi tebrik edeyim... Adam gelir, Padişah sorar: - Helal sana, nasıl oldu da girebildin o çadıra? - Padişahım, karım sıkı sıkı tembih etti. "Sakın kalabalığa girme" dedi... |
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
175 - Abluka
Amerika`da yaşayan ünlü bir mafya babasının karısı doğum yapacakmış. Hastaneye kaldırmışlar. Doktorlar, hemşireler etrafında pervane. Kadını doğumhaneye almışlar. Kadın ikiz doğuracakmış. İlk çocuk gelmeye başlamış, çocuk kafasını çıkarınca etraftaki kalabalığı görür görmez hemen bağırmış: - Hey Joe, önkapıyı tutmuşlar, arka kapıdan kaçalım... |
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
- Yemek Kalmadı
Leyla, ağacın altına oturmuş resim yapıyordu. Babası kızın elindeki bomboş kağıdı görünce sordu: - Leyla, ne resmi yapıyorsun bakayım? - Çimenlikte bir keçi resmi. -Çimenler nerede? - Keçi hepsini yedi. - Ya keçi? - Yiyecek bir şey kalmayınca o da gitti. |
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
178 - Diz Bağı
Hoca camide vaaz verirken, "Karılarından korkanlar ayağa kalksın" der. Tüm cemaat kalkar yalnız içlerinden biri kalkmaz. Hoca nedenini sorunca o da: - Hocam karı lafı duyunca dizlerimin bağı çözüldü de ondan! der... |
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Amerika
New York`da küçük bir çocuğu azgın bir köpeğin dişlerinden kurtaran ve hayvanı boğan iri yarı delikanlının yanına koşan gazete muhabiri sormuş: - Kahraman Amerikalı çocuğun hayatını kurtardı, diye yazabilir miyim? - Ben Amerikalı değil Pakistanlıyım, demiş adam. Ertesi gün New York Times`da manşet: "Köktendinci Müslüman, Central Park`ta bir köpeği boğdu. FBIolayın El Kaide bağlantısını araştırıyor..." |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|