![]() |
|
|
#131 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Doktor Seni Nereden Tanıyor
şeker hastasıymışım nereden çıktı şeker doktor seni nereden tanıyor genel sevgilim eller'le gelen dügün bayram şeker senin olsun doktorda doktor seni nereden tanıyor taş düşseydi başıma şekerden ölüyormuşum çıkmasaydın karşıma doktor seni nereden tanıyor şeker hastasıymışım en acı haber şekerden ölüyormuşum Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dökme Beni
beyaz gemi kirlerimi nereye hangi derelere dökme beni beyaz gemi biletimi yeni aldım seninle gideyim diye çok karanlıklarda kaldım dökme beni eteklerime Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dururken
Durduğun yer kadarsın kendini fazla büyütme en fazla bir karışını sıkıştırırsın toprağın senin düşündüğünden fazlası duruyor durduğu yerde unutma sende misafirsin sırrı çözülmemiş gezegende gördüklerin duydukların yaşadığını sandıkların yarısı bile değil bir kızıl elmanın en fazla bir karışını sıkıştırırsın toprağın Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dürtülerinle Yaşayacaksın
Dürtülerinle Yaşayacaksın aslında sevmeyeceksin kimseyi bakmayacaksın gözlerine aldırmayacaksın dertlerine sevimsiz soğuk buz gibi yani ne akacaksın ne kokacaksın dışkı misali dürtülerinle yaşayacaksın sevilecek,sevecek zaman değil kim erken geldi kim geç kaldı bilemem ama.. ben bu zamandan yana değilim zamanda benden hiç hoşlanmıyor sevmenin adı abesle iştigal işgal altında yüreğim erkenmi geldim geçmi kaldım nereden bileyim bildiğim birşey varsa sevmeyeceksin YÜREĞİM DÜRTÜLERİNLE YAŞAYACAKSIN. yaşamak istiyorsan hani Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düş Yarına Düş
Durup yalnızlığı vurma sırtına umut bırak bugün ile yarına düş arkama düş önüme düş yarına düş durup durup ölüm getirme bana sabahına yazık akşama yazık düş önüme düş arkama düş yarına düş vurulmak bizlerden dizlerden alır can alana bilmem bilmem ne kalır düş önüme düş arkama düş yarına düş yarın da yaralar yarın da ölüm kim kalır ki gülüm kime ne kalır düş arkama düş önüme düş yarına düş Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşman Deli Olsa'da Olur
akıllı olmalı insanın dostu en az kendisi kadar bilmeli bilmediklerini gerisini boşver düşman deli olsada olur akıllı olmalı diyorum ne kadarmı? yalanı bilmeyecek mesela Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düzensizim
orda sazlar çalınırmış biri bana darılırmış bana beni anlatırmış şimdi dağlarım borandır yanıyormuş kan dumanmış ellerini basıp kana kuran kitap yalvarırmış al elini ellerime bakma feleğin çarkına kırdığım bu sazlarıma söz geçmiyor dirliksizim söz geçmiyor düzensizim burda sazı kırıyorum sana bir şey demiyorum rüyalarda bile sana kendim ile gelmiyorum Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ecevit'e
gücü kafası kadardı yüreği kadardı bileği ne tabancası ne tüfeği yüregi kadardı bilegi eline silah sığmadı şimdi karlı bir ankara sırtında binlerce yara ankaralı elleriyle yara yara gözleriyle suluyor kara topragı daga taşa topraga yazıyor bagrına basıyor vatan toprağı beşparmak daglarından aşagı girne'den meçul askerden selam olsun bu toprakların kahramanların'dan ecevi'te ardından ömürboyu koşmalarımız helal olsun ecevit'e Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ecevit'e 2
ekerim tarlama elimde ne varsa ekerim aklımda ne varsa gölge istemem iki gücüm var biri hak diğeri halk ekerim elimde ne varsa toprak benim su benim restimi çekerim bedelini öderim şayak kalpaklı adam benim önderim ne avrupa ne'de amarika kıbrısada girerim ıraktanda defol git derim bedelini öderim adım bülent soy adım ecevit halkçıyım hak'tan yanayım ekerim kendimi kahramanların yanına binlerce ecevit çıkar yarına Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Eğitim Ahlaklı İnsanda Güzel
eğitim eğitim bin kere eğitim eğitimli insan güzel eğitim ahlaklı insanda dahada güzel Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|