![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başımı Yastığa Koyamıyorum
Resmine bakmaya doyamıyorum Sensiz bir saniye yapamıyorum Başımı yastığa koyamıyorum Gelemezsin,toprak izin vermez de, Gözümü yollardan alamıyorum (14.12.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başımıza Taş Yağacak
Namaz kılan azalıyor Şükür nedir bilmiyorlar Küfür dolu yaşıyorlar Başımıza taş yağacak Tarihine küfrediyor Atasından utanıyor Batılıya özeniyor Başımıza taş yağacak Çocukları sevmiyorlar Köpeklerle yaşıyorlar Müslümanı dışlıyorlar Başımıza taş yağacak Haramlardan kaçmıyorlar Meyhaneden çıkmıyorlar Doğru yolda gitmiyorlar Başımıza taş yağacak Anne,baba takmıyorlar Büyüğünü saymıyorlar Küçüğünü sevmiyorlar Başımıza taş yağacak Arar olduk hergün dünü Gidişat kötümü kötü Kutluyorlar şükran günü Başımıza taş yağacak (07.09.2005) Şahin Ertürk
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başka Birşey
Kitapları karıştırdım Tüm aşk'ları araştırdım Bilenlerle soruşturdum Bunun adı,başka birşey Bazıları abartıyor Bazıları küçümsüyor Herkes farklı konuşuyor Bunun adı,başka birşey Şaşırmışsın deme sakın Aşık oldum sanma sakın Aşk'tan öte farklı birşey Bunun adı,başka birşey Yaz gününde üşüyorum Kış gününde terliyorum Uyku nedir bilmiyorum Bunun adı,başka birşey Romanlara yazılmayan Filimlerde oynanmayan Daha teşhis konulmayan Bunun adı,başka birşey Ben hiç böyle olmamıştım Çırpınıyor duygularım Farklı birşey yaşıyorum Bunun adı,başka birşey Şahin Ertürk
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başka Dünya Tunçbilek
Yaşam Bir koşuşturmaca burada Gün hareketli başlar Hiç bitmez burada Serseri vardiyası İş çıkışı,evine koşarken VARDİYA İKİ İşe yetişme telaşındadır İLET ten KÖPRÜBAŞI na kadar Araba,insan seli vardır İSTANBUL lu Karanlıkta kalmasın diye ANKARA lı Üşümesin diye Kömür çıkarılır Elektrik üretilir Alın teri akıtılır burada Burada Adetler,inanışlar vardır Burada Davullar çalınır,düğünler yapılır Burada Ağıtlar yakılır,maniler söylenir ' ÜZÜM KOYDUM SEPETE YAR OTURUR TEPEDE ELLER NE DERSE DESİN BENİM GÖNLÜM EFESE ' Demirbilek köyünde ' EVLERİNİN ÖNÜ BAKLA ÇİÇEK AÇMIŞ NOKTA,NOKTA İKİ GÖZÜM AYŞE YENGEM AKLINI BAŞINA TOPLA ' Bozbelen köyünde ' DERELER KUMLU TAŞLI ÖRDEKLER YEŞİL BAŞLI BENİM YARİ SORARSAN ANADAN ÇATIK KAŞLI ' Kızılçukur köyünde Pek çok söylenen manilerdir. Burada Yollara ' SUSA ' Zehire ' AĞI ' Hayret etmeye ' ABOO ' Suyun biriktiği yere ' AHAR ' Küçük kardeşe ' BİZİM OĞLAN ' Kadınları dıi giysisine ' CAR ' Baba anneye ' EBE ' Kibrite ' EZA ' Haticeye ' HATÇA ' Kekemeye ' PEPE ' Sincaba ' TEYİN ' denilir. Buranın,saymakla bitmez Yöresel kelimeleri Bir başka dünyadır Bir başka güzelliktir Burası TUNÇBİLEK tir... (18.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baştan Çıktım
Karıncayı incitmezdim Yufka yürek,kalp kırmayan Duygusalın biriydim ben Hasretinle Serkeş oldum İçki nedir bilmezdim ben Bira bile içmemiştim Sigaranın düşmanıydım Hasretinle Serhoş oldum Başka eli tutmamıştım Başka yüze bakmamıştım Daldan dala konan oldum Hasretinle Baştan çıktım Sarhoşlarla,yosmalarla Gece,gündüz beraberim Sokakları mesken tuttum Hasretinle Yoldan çıktım Şahin Ertürk
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Battım
Boğazıma kadar battım sensizliğe Dayanacak gücüm kalmadı Uzak değil Sensizliğe yenik düşmem Bugün olmazsa,belki yarın Bir kıyı meyhanesinde Veya bir duvar dibinde Saçlarını okşayamadan Gül yüzünü göremeden Yaşamla vedalaşacağım Boğazıma kadar battım sensizliğe Artık hiç birşey fayda etmiyor Doktorlar,ilaçlar,sözler Fayda etmiyor güzelim Sensizliğe yenik düşmem Yıl değil,an meselesi Boğazıma kadar battım sensizliğe Battım güzelim,battım Şahin Ertürk
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bayan Şair(Şaire) Olmak
Çoşkulu yazamazsın Kalemine, Gem vurmak zorundasındır Kalbin başka söyler Kalemin başka yazar Duyguların, Düğümlenip kalıverir Cesur yazsan, Kötüye çıkar adın Yazmasan, Korkaklıkla suçlanırsın Gönül avcıları, Jigalolar, Yalakalar, Peşindedirler Her yazdığına Alkış tutarlar Doğruyu,yanlışı Karıştırırsın MÜKEMMEL Yazdığını düşünürsün Yanlışım varsa söyle? Söyle ŞAİRE Bayan ŞAİR olmak Pardon ŞAİRE olmak Çok zor değilmi? (19.10.2007) Haksızmıyım,yanılıyormuyum? Şahin Ertürk
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bedeli Varsa Bu Aşkın
Bedeli varsa bu aşkımın Sensiz böyle yaşamaktansa Yaşarken hergün ölmektense Yüreklice birkez ölürüm (02.03.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekle Geliyorum
Belli seni ağlatmışlar Aşk tan seni soğutmuşlar Gül yüzünü soldurmuşlar Bekle güzel,geliyorum Aşka mezar kazanlardan Korumaya,kollamaya Güvenini kazanmaya Bekle güzel,geliyorum Hala benim güvencemsin Kaybetmedim inancımı Seni aşka doyurmaya Bekle güzel,geliyorum Hasretine dayanamam Ayrılığı uzatamam Daha fazla bekletemem Bekle güzel,geliyorum Kötülerle dalaşmaya Gözyaşınla savaşmaya Mutluluğu konuşmaya Bekle güzel,geliyorum Sık dişini,dayan biraz Sabah güneş,doğar doğmaz Güllerimle kapındayım Bekle güzel,GELİYORUM (26.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekleyenin Var
Unuttum desem de,inanma bana Sensizlik şuramda,kanayan yara Biliyorum kara topraksın amma? İkinci peronda,bekleyenin var (28.11.2007) Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|