![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57924
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşlerimin Gizinde
seni büyüttüm yüreğimin denizinde yüzünü büyüttüm fikrimde yanakların dolunay gözlerin yıldız sesini büyüttüm sesimde sevgini büyüttüm kalbimde arzularım içilen suyun tadında dudaklarını özledim ince ve narin kollarım sarmalarken özlemle bir buse bir dünya yarattı gözlerinde tebessümünde kirpiğine takılı kaldı gözlerim sabaha seninle doğmuştum kuşluk vakti küçük bir serçe bir mektup getirdi yüreğinden yüreğime kanatları mavi umuttu evridim çevirdim okudum seni buldum anlaşılmaz bir duygu içimde mevsimler doğuran her mevsimin ayrı güzelliği serin sıcak bir bahar ve ateşler içinde yaz ya da beyaz mutluluk mesut ve bahtiyarım seninle esaretliğim kendime ve sana lakin uzun bir yolculuktur daha kaçıncı kilometresindeyiz bilemeyiz bilinmez açlığına ve susamışlığına sevgilerin cümlem sana duruyor kıblem sensin ezgiler söylüyor yüreğim malum olurmu yaradan adına aşk bahçelerinde dolanırken limitsiz sevişmeler arzuluyorum düşlerimin gizinde 10-10-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşman Çatlatır
baharın adı mutluluğun tadı o gizeminde can bulur doğa renklerin en güzelleri onda nergiz çiğdem sümbül kardelen lale karanfil yaz kış demez açar bağda dağda taşta türlü kokular yayar süsler tabiatı papatya taç olur gelinlerin başına kiminin yakasına kiminin cebine ilişir kiminin kulak arkasına kiminin de elinde kısmet sevenlere fal baktırır bazen hasta ziyaretinde bazen buluşmalarda sunuların baç tacı dokunulmaz narin teni her yürekte ayrı duygu büyülenir onu gören gözler büyülenir onu tutan eller hatır gönül alır her demet adı çiçek varlığı özel düşman çatlatır 01-08-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşüncelere
durdu.. durdu... düşündü yıllar vardı geride kalan acaba.. soylesem mi.? düşündü.. ve dedi kelimeler dilinde dolanırken seviyordum seviyorum yıllar vardı geride kalan vede hala içimde sancısı on yıl dedi. ah etti durdu.. düşüncelere.... Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eğilip Öper Ellerinden Yüreğim
simgemin kısaltılmış haliydi avuç içimde yazılı sevdam bir gün filizlenecek diye umut ederim rehin verir sürüngenlere eskidikçe özlensin daha çok fırtınalar koparırım kendi kendimle ulaşılmazlıkların peşinden kaç defa sürüklendim duygularımı bastıramadığım anlarımda düşünemem eğilirim kader der sevda bende hep yenilenen zehir filizlenir olmadık zamanlarda bazen bir nefeslik bazen uzun soluklu rakipsiz kahramandır güreşe doymayan en sonuda minderde yapayalnız sultanların sultanı sevgili sevdam aşk oldun sevda oldun ferahlattın çok zaman yüreğimi rüyalarımı süsledin taptım sana kapı eşiğinde her ayak sesinde açarım sonuna kadar hayat kapımı fecri dağıtır şafağa durur cümlem uçurtmalar uçurur çocuk yüreğim mutluluklar yaşar tarifsiz eğilip öper ellerinden yüreğim 11-04-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eksilmeden Çoğaldı
bir resmin izdüşümüydü yola düşüren gözler çılgın düşler de aşk papuç bırakmamak için hayata bütün gözler üzerinde ilk kez kendi için bir şey yaptı deli dolu aptalca sürüklenip yüreğinin peşinden gözlerini gözlerine doladı parmakları saç ucunda kestaneydi dolunay gözler gizli sevmelerdeyken dili nazik parmaklarıyla sundu hatırı kırk yıllık kahve kendinden bir şeyler anlattı dilin kemiklisinden sözlerdle kendini ararken şair bir yerlerde sıcak bakışlarda kayboldu gizem dolu bir zincirin halkası eksilmeden çoğaldı 07-12-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eksilmedim Çoğaldım
bir resmin izdüşümüydü yola düşüren gözler çılgın düşler papuç bırakmamak için hayata bütün gözler üzerimde iLk kez kendim için bir şey yaptım deLi dolu aptaLca sürükLenip yüreğimin peşinden gözlerimi gözLerine doLadım parmakları saç ucunda kestaneydi dolunay gözleri gizli sevmelerdeyken dili nazik parmaklarında sundu kırk yıLlık hatırdı kahve kendinden bir şeyLer anlatırken dilin kemiksizinden kendimi ararken bir yerLerde sıcak bakışLarda kayboLdu gizem dolu bir zincirin halkası eksilmedim çoğaldım Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ele Güne Karsi Yalnizliginla
Hikmetli irfanli tanidim seni Abihayat çaglayani yüregin Yardim melegi heran her yerde Ayrim yoktur sevgilerinde Tabiyata asik bakan gözlerde Akarsular coskun olur baharda Yesil yapraklar renk renk çiçekte Ilik ilik esen kavak yelleri Koyar gider seni oldugun yerde Oymak oymak kare kare gözlerde Liman olur uzak özlemlere Aslolan hayattir küçük hayallerde Sevmekle baslar yasanilanlar Emek vermek gerek özveri vede Varligi varlik bilmek yoklugu yok Güzellikleri görüp almak kendince Ilgi alaka ister kazanimlarda Lakin dikkat etmek aldanislara Eger bir gün yanilipta seversen Riyakarlik hazan olur baharla Limanini kaybeder kalirsin ayazda Ele güne karsi yalnizliginla 01-03-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerim
gögsüme yaslasamda basini sacini koklasam gözlerine dalipta denizi bulsam uzak ülkeler gelsede aklima mavisi yeter bana gözlerinin yeterki sana bakmasini bilsem tut desen tutarim gel desen gelirim bir bosluk var bende biliyorum benden öte bir gül demeti uzatiyorum al onu koklayipta hasret gider diye benim kokum olmasin varsin senin kokun olmasin varsin gez düslerindeki boslukta bul onu sol yüreginde sanmaki uzaktir düslerin elini uzatsan belki tutacaksin hade uzat ellerini uzattigin yerdedir ellerim 31-10-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerin Ellerimde
Benim seni ne kadar cok sevdiğimi bilemezsin Senin beni ne kadar cok sevdiğini bilemem Gözlerim üstünde olsun Gözlerin üstümde olsun Yaşamak bir merdiven Gir koluma Bas birinci basamağa benimle Atsın kalbim atsın kalbin Yıkalım sana olan bana olan engeli Ben diyorum ki sen diyorsun ki yok Bir nefes ver söyleyelim türkümüzü Hem sana hemde bana yeter bu sevda Tut elimden Bas birinci basamağa benimle Ellerin ellerimde 13-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Emel Gerçek Hayal Gerçek Olacak
son sözümü söylemedim bilesin arzu ile doluyum yüreğim seninledir ferman kar eylemez değişik bir duygu bu uğur böceğidir dolanan başımda rüzgarla sesin gelir kulağıma eğilip bir şeyler der gibisin san ki bana sevgilerim sanadır kimi zaman bir çiçek al hadi elimde solmasın festiken kokuludur hepsi uzattım yüreğimden kalp atışlarımla resmiyet yok artık bilesin evet desen dünyalar benim sana borçluyum bir daha ki sefere akşamı sohbeti ve mutluluğu fidayda çalıyor bak radyoda uzaklardan geliyor sesi raks ediyor cümbüş çalıyor gece eğleniyor iki kalpte iki yürek gizlice süzül hadi yılan gibi içime akın edip kan ol damarlarımda fasılasız yok arada kimse ufuklar yakın sabaha az kaldı rana gibi içimdesin zatınla ey yüreğimin seslenişi sus artık anlıyorum seni akıl kar eylemez bu dillenişe farkını hissediyorum her kelimede uzak değil belkide çok yakında ruhun gizeminden söz kalmayacak emel gerçek hayal gerçek olacak 24-09-2004 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|