![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgi...
Ömrüme bir sevgi kattım, Dagaları ferhata sattım, Kafayı bulu'ta taktım sevdigim, İnadım yaşanmamış bahara! ! ! Sevdam oldu'' Gelip Geçen yıllara...
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgilinin dilinden...
Aşk'ı özetledim dünden bu güne Özletti düşledigim güllerin günü Zamanı calan hırsız ansız bir an Yokladı benligimi aşkımla şuan! !
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgiliye Dokunmak
Yoruldum ardı sıra koşmalardan Seni arıyor seni kovalıyorum Cıkmazlarımda Seviyorum anla dokunuşlarından Aglıyorum kacan bakışlarından İlk söyleyemedigim şarkı ezberimde Verdigin şiir kalbimde Ne olur anla dokun bana Yapacak hic bir seyim yok yanlızlıgımda İlk sana baktım actım girdim kalbine Bırak dokunayım Islansın dudagım Göz yaşlarımızda Hadi tut ellerimi bırakıp gidelim sonsuzluga Aglamayı unut bitsin bu vada Seviyorum seni Gelmesende kalamam Belki seni unutamam ama Acarım yelkenimi rüzgara martılara Akarsa göz yaşlarım senin icin Durursa rüzgarım bakmaya doyamadıgım Gözlerin icin Kalma ardımda gel benim icin
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevinçten olsun kalelerimiz...
al götür yanlızlıgımı benden al deli gönülden sevgimi götür gitmek istedigi yere ister sev ister gül al götür gençsin daha sevildigin gün ister öldür ister övdür al benide götür güldür göremedim gençligi doyamadım içtiğimi sevemedim seçtigimi al yüregim senindir yüregim sev sevindir benide güldür günüm olsun aydınlıktan ölüm olsun fanilikten ürktügüm götür beni gittigim olsun günüm sevinçten olsun kalelerimiz gönüllerden dolsun seçtigimiz mutlu umutlu olsun gördügümüz bizlerden mani digerlerine niçe niçe ister yen ister yenil bu dünyadır fani gönül...
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seviyorduk...
İsimsiz kahramanlar oldu Yitip giden yıllarda Seviyorduk aşktı ötesi Gercek arıyorduk icimizden Hatıraları andık Sunduk gelecek düşlere Gitmelerimiz gelmelerimiz oldu Yollar bitmedi ömür bitti yamacında Seviyorduk! ! ! Hemde cok şeyi seviyorduk Aşktan bahsederken Mazeretlerimiz vardı Yalandı? ? ? Arayışlar vardı Yaşandı ötesinde cizğinin Gercekleri hobi yaptık fobilerle Bu bizim istediğimiz değildi yamacında Seviyorduk Herkez dürüst tü aslında Cıkarları bıraktık arada...
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seviyorum Seni...
Duraktaki yolcuyum sevgiliye giden kıpır kıpır Elimde buketlerle seller gibiyim bekleyişlerimde Gözlerimde hasretin ezgisi var süzülüyor sana dogru Durmadan bakıyorum sağa sola anlamsızca Sesini duyar gibi kokunu okşar gibiyim hasretimle Biniyorum sana varan metrodayım ışık ve karanlık Sanki çok uzaktı ömrüm gözlerimin önünden geçiveriyor Telaşlı ayaklarım basamaklarında Vardım girdim açtım kapıyı sen vardın Hasretim vardı gözlerimde nede olsa özlemiştim Senin ezgilerin akla inat güzel sözlerin Seviyorum seni aydınlığımda karanlığımda gülüşlerini Seninle el ele uyumak sabahlara kadar huzurla okşamak Hoş geldin sevgilim Otur dinlen deyişlerin Bana değerinde Sevişlerin Seviyorum Seni …
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sızım ve stem sevdigim...
Sıgmıyorum *******e ve aya Hasretim ben senle olan yıllara Yoksun ellerimde sovruluyorum Uzaklara taa'ki cok uzaklara Öyle gittin ya ey sevgilim! ! ! Yanıyor yüregim benim sızım Ne ******* bitiyor düşlerimde Ne yangınlarım ateşinde Anlamadım gidişini bir gece Ey derin bakışlı yarim Gözlerin yok dayanmıyor sızıntım Akıyor durmaksızın hasret sana Bıraktın ellerimi öyleki bom boş Dinmiyor övkelerim limanlara Yine de seviyor işte yüregim Neylim sensiz tükenmiş yılları Seni adını aklıma yazdım ben Aklım yetmiyor gidişine Her gün anıyorum yoklugunu Tamı tamına yıllar oldu gidişin Hiç geçmedi sanki sızımda Yanında neleri seviyorum da Yoklugunda bakıyorum yıldızlara Aya ve mavi gökyüzüne Oralarda bir yerdesin öyleki Anıyorum her dakikamda zamanı Unutamadım ben seni be yar Seni ne cok seviyorum... anla beni uzakta olsa sevdigim Seviyorum işte bu stem sana...
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Bahar'da...
__________________________________ Baharı bekledim mahsenlerde Anılar coğalttım yaşanmış hikayelerimle Gittiğim geldigim ufukta kaybedtim benimi __________________________________ Kapıları aradım mahsen duvarlarında Tutunmaktı amacım senin ğüneşine Yaşamaktı hayalsiz bütün gerceğinle __________________________________ Sevmekti adı vardı vuslata inattı sevmek Yeni yüzler gördüm yeni sesler işittim Ben hep birini aradım benim gibi birisini __________________________________ Olmadı imkansızlarım umutsuzluklarım Faniydim yaşamımda yaşanmışlarla Aşka acıya sevdaya duaya actım __________________________________ Baharı cok bekledim yorğun *******imde Uyuyan bendim akıp giden aşkla anılara Son bahardı fani bir yaşamın sonunda __________________________________ Geldim ğidiyorum herkese elveda baharda...
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son olsun...
ansız döküldü yaşlarım sensizlik geçti gecemden zaman caldı seni ellerimden döndüm durdum duvagında yarım ve diger yarımdayım baktıgım aynada yanındayım derin gözlerinde bir yerde içimin serinliginde aşkınla güller serpiyorum yollara sözler veriyorum sana döndür şu kalbini bana dokunsun bütün canımlara aşk tan olsun yan yana seviyorum işte sadece anla son sarılışım belkide sana ver elini sevdigim canımlara gönüllerle dolsun güzlerim unut geçmiş bütün sözleri son sarılmamız olsun dünyaya aşkla sevgili...
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son&ilk defa...
Koşmalıyım rüzğarında Gitmeliyim seninle uzağına Zor gelmez inan bana Seviyorsam seni Ne bakışlarında nede uzaklarında Hep yanında aşkın adıyla Seviyorum seni sonsuza İnan lütfen bana Git dersen düşünmem Titresede ayaklarım Başım dik beklerim Gene sevecektir bu yürek İçinde yılların bekleyişinden sonra Cıktın karşıma vaktinde Valizimle dolu bu yürek Bırak dokunayım saclarına Tut elimden ışığa gidelim Sonsuz olsun sevdamız Yaşanmamışlar la Mutluluğumuzun son damlasına Aşkla sevdaya merhaba Son ve ilk defa…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|