![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Hatırla
Kararan ufuklara bakıpta, Bir anlıkta olsa, beni hatırla. Issız çöllerde,leyla ile Mecnunda Bir anlıkta olsa,beni hatırla. Ak düşen saçlarını,sakın saklama Kırılmış kadahlerde,teselli arama. Kimsesiz çaresizsen sakın ağlama, Bir anlıkta olsa,beni hatırla. Hatanı anladınsa,artık üzülme, Ağlayıp yalvarıp,bana seslenme. Kuşlar gibi süzülüp,o günlere Bir anlıkta olsa,beni hatırla. Gel,o günlerde seni bekliyorum Açıktır kabim,seni istiyorum. Ben hiç değişmedim halaseviyorum Yeterki bir anlıkta olsa,beni hatırla.
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim Hayallerim
Ne hayallerim var bilirmisin ne başlangıcı belli,ne sonu. Sevdiğim denizler kadar büyük Ela gözlerim kadar küçük. Benim hayallerim Bazen özgürüm,uçarım göklerde Belkide ölmüşümdür, Kanlar içinde yerlerde. Benim hayallerim Bazen seninle güzel bir son Mutluyum. Bazende ayrılık girer aramıza,mutsuzum. Ayrılırım unutamam Ayrılmam unutmak için bahane ararım. Sonuçta benim hayallerim sevenlere ibret saçmalıktan ibaret.
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Kaderim*
Beni umursama sevdiğim, Ben oldum olası böyleyim. İçsem kanarım,içmesem yanarım Gülerken ağlayanlardanım. Suç bende değilki sevdiğim Bir kaderim varki O ne derse,ben onu yaparım.
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilinmedik Duygular
Bilinmedik duygular Bilinmedik duygular var içimde Bazen alıp beni Götürür bulutların üstüne Bazende sürükler yeryüzüne. Ama İstediğim bir yer var Ne gökyüzü, Ne yeryüzü Sadece senin kolların. Sebebsiz gözyaşları var gözlerimde Bazen mutlu günlerimize, Bazende özlemine. Ve seni arıyor ellerim boşlukta, Resimlerine sarıldıkça Seni seviyorum diyorum Seni bulmuşcasına,basıyorum bağrıma.
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Anlık Yalnızlığın Öfkesi
Çok ama çok üzdüm seni, Kısa bir mesajla hayatını alt üst ettim. İçimden gelmedi seni sevmek,düşünmek Adını bile unutmak istedim unuttum gitti, Yaşadığımız her ne varsa, Hepsini attım bitti. Resimlerini bile ters çevirdim desem, Yalan olmaz hani. Kimbilir yıllardan beridir ilk defa, Sana aşkımı unutup,bugün başkasını düşündüm. Hatta diyebilirim ki,yabancı birine Tanımadığım birine gönül verdim. Öpüştüm uzun uzun,kapatıp gözlerimi Islak ve arzu dolu,üstelik ateşli. Seninle değil Bir yabancıyla süsledim bugün,hayallerimi... Hani sen hiç yokmuşcasına, Hayatıma hiç girmemişcesine, Aynı evde,aynı odayı paylaşmamışcasına. Hatırlamadım seni,oynaşırken, Anla artık,bugün sattım kendimi resmen Bir anlık yalnızlığın öfkesine,kızgınlığına. İçimdeki şeytanı uyandırdım, Beynimdeki kahbe duygulardan Bir ****** yarattım,benim dediğin O deli kızdan,insanlığımdan... Uyumam için okşadığın saçlarımı kestirdim Oh olsun sana Kendimi daha çekici göstermek uğruna. Şimdi tarzımıda değiştirdim daha açık seçik kıyafetlerle çıkıyorum sokağa. Ellerini tutmak istedim,tuttum sımsıkı, Isıttım bir yabancının,buz kesen ellerini. Sonra,kokusunu duydum teninin, İçime çektim,derin derin. Ilık nefesini serpti,hani öpmeye kıyamadığın Öperken kokladığın sineme. Köşe bucak gizli yerlerde oynaştım, dedimya deli oğlan İçimdeki kahbe duygulardan Bugün bir ****** yarattım...
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hastaydım
Bir hastaydım belki de,son gününü bekleyen, Umudumun gülleri solmuşken penceremde. Işıkları sönmüş kapkaranlık dünyamda Özlemle hasretle sarılmışken hayata. Belki bir umut diyerekten, Ağlamıyorum artık çaresiz bakarken. Çare yoktu biliyordum zaten Ecel kapımı çalmaya az kalmışken. Bir telaş vardı belki üstümde ya seversem? Ya sevilirsem? Ama yinede bildiğim Bir tas su olacaktı kimbilir Dudaklarımdan son kez boşalan. Bir fatiha okunacaktı baş ucumda Bülbüller ötmeyecek Kuşlar yuva yapmayacaktı bacama. Ağlayanlar sızlayanlar bir alev dalgasıyken ben ağlayacaktım işte o an çaresiz, Görülmeden,hissedilmeden. Hani giderken vakur,sessiz eller üstünde özlenen olacaktım ya belkide Kimi yalan,kimi gerçek bakışlarda. Eğilip bakamasamda Uzanıp tutamasamda Sevinecektim kimbilir Hani benim içindiya bütün bunlar... Aşkla sevenim kalmayacaktı ardımda Bir karanfilim konmayacaktı baş ucuma. Suyum taşmayacaktı mazar başımda Bir mektupta benim için yazılmamışsada Bir şiire adım konmamışsada... yalanda olsa O kalabalık benim içindi ya İnan sevinecektim. Bir hastaydım belkide,son gününü bekleyen Sevmeyi sevilmeyi isteyen. ve sen Seni sen yapan yüreğin Umut dolu bakan gözlerin Bir duan,bir sözün yeter canıma. yeniden can verdin hayatıma. Sonra Gülmeyi öğrettin sen,yaşamayı hayallerimin gerçek olacağını Kısacası bir dünya hediye ettin. Gülerken ağlamamayı Ağlarken bile mutlu olmayı Çiçeklerin rengini,gökyüzünü Gözlerimin ela rengini hatta çillerimin güzelliğini. Meğer ömrüm boyunca Hasta yatağımda seni bekliyormuşum Bende o yüzden oyüzden senin oldum.... Sonra bir acı vardı hayalimde ummadığım bir anda gerçekleşen. Gözlerim doluydu yapayalnızdım Bir sevenim olmuştu Birde en zor günümde halimi görmeyenim. Gözyaşımı silmeyenim, Sevdiğim herşeyim dediğim,,, HANİ BİR HASTAYDIM YA SoN GÜNÜNÜ BEKLEYEN. ŞİMDİ İSE BİR MEÇHULÜM NE OLACAĞINI BİLMEYEN...
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hiçsin
Bu kadar yüksekten uçma bakalım, Bak biryerlere çarpacaksın. Sana çok yüz verdim farkındayım, Biraz sevinirsin sanmıştım. Nereden bilirdim uçupta semaya, Kendini bir şey sanacağını. Kendini yakışıklı sanıpta, Benitanımayacağını. Unutmaki güzelim, Benim sevgim olmasa,sen hiçsin Şunu iyi bilki, Sen sadece benim gözümde, Teksin demiyorum tektin. Şimdiyi sorarsan, Sadece bir hiçsin.
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sen,Bir Sen
Duygu yüklü yüreğim çağlarsa, Bir sen,bir sen diye çağlar. Eğer bir gün gözlerim ağlarsa, Bir sen,bir sen diye ağlar . Mendiller ıslanıp kurumaz ise, Gökyüzü küsüp,hiç açılmaz ise. Feryatlarım bir gün duyulmaz ise, Bir sen,bir sen diye susar. Feleğin elleri vurursa bana, Derdi bana verip,sevinci sana. Kaderin gülmezse,şansımdan yana Bir sen,bir sen diye kızar.
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitermi? Bitmez
satır satır yazsam içimdekilerini hangi defter delirmez. Yaşanan bir anlık olay ama Yıllar geçse yine unutulmaz. Kırılır içindeki gönül aynan, Kırılırda neden bölünmez Ya sabır ya sabır, Bu hayat böyle geçermi? Geçmez. Belki bir gün diyerek zorluyorsak Açılması zor kapıları. Kapıları açsakta,aşamıyorsak O kan göğdesi surları. Bir ince dumanla bırakıvermişsek Yıkılan harabeleri... ya sabır,ya sabır Bu hayat böyle geçermi? Geçmez. Ananda var yok ise,babanda Hatta gardaşında var yok ise, Gitte başını vur parçala Gönlün hangi taşı dilerse. Son damla kanınıda veripte O ki hatır gönül bilmezse Ya sabır,ya sabır Bu hayat böylesine bitermi? Bitmez...
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Defa Ağlamayacağım
Bu defa ağlamayacağım, Yanaklarım al al olup Başımı eğmeyeceğim yerlere. Bu defa ağlamayacağım, Ayrılığın kollarında Sana söz Hep güçlü olacağım...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|