![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kıyamadığım
sen gözlerine bakmaya kıyamadığım sevgilimdin sen sen ellerini tutmaya kıyamadığım sevgilimdin sen sen tenine dokunmaya kıyamadığım sevgilimdin sen şimdi söyle bana neden bu ayrılık neden bu veda neden bu çıldırtan ölümden beter bu özlem sana bakmaya kıyamazken gözlerim ellerimi şimdi neden bıraktı ellerin sana dokunmaya kıyamazken bedenim gözlerimi şimdi neden bıraktı gözlerin sözlerin bir avcı kovalar beni bir ceylan misali can çekişir yüreğim müzik:fatih çınar Fatih Çınar
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kör Kötürüm
benimde yollarım vardı koştuğum umutlara açılan benimde ağaçlarım vardı tırmandığım meyveleri saçılan benimde nehirlerim vardı yüzdüğüm suları deli deli çağlayan ama artık ben koşamam koşamam koşamam uzun uzun yolları açamam açamam açamam çalan kapıları gezemem gezemem gezemem ormanları dağları çünkü ben adımlarımı kaybettim ne yazık ben adımlarımı kaybettim benimde kitaplarım vardı okuduğum asi sevdalı benimde aşklarım vardı taptığım güzel yüzlü gül dudaklı benimde şiirlerim vardı yazdığım içinde binbir keder saklı ama artık ben göremem göremem göremem yemyeşil baharları saramam saramam saramam aydınlık ufukları yazamam yazamam yazamam sana sevgiliye aşk mektupları çünkü ben bakışlarımı kaybettim ne yazık ben bakışlarımı kaybettim müzik: fatih çınar (TRAFİKTE ORTAĞIZ RAKİP DEĞİL! LÜTFEN TRAFİKTE CANAVARLAŞMAYALIM! ! !) Fatih Çınar
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kötü Adam
eski türk filmlerini bilirmisin hani aşkına karşılık bulamayınca kötülük yapan kötü adamlar vardırya işte artık bende onlar gibi kötü bir adamım bütün iyiliklerimi uykusuz geçen bilmem kaçıncı gecenin kızıl bir sabahında yaşlı bir eskiciye sattım gözlerim kançanağı ağlamaklı yüreğimi ise yüreğine bıraktım gözün aydın artık bende kötü bir adamım artık ağlamıyorum ağlamak iyilerin işi hergün isyan ediyorum tanrıylada kopardım bütün zincirleri pencerelerini bomboş gördüğüm günden beri bende bomboşum artık boş boş geçiyorum kaldırımlardan artık özlemiyorum gözlerini artık aramıyor ellerim ellerini desemde ne olur inanma bu koskoca bir yalan hala sen vuruyorsun nabzımda anbean ne mümkün tanrıya isyan ona şükür olsun o değilmiydi seni ansızın karşıma çıkaran ve yine o değilmi gözlerimi gözlerinle buluşturacak olan evet kötü bir adam olduğum doğrudur ama gel görki bütün kötülüğüm bütün eziyetim kendime isyanım seni son bir kere göremediği için gözlerime ve ellerime sıkı sıkı tutamadığı için ellerini ne olur ne olur ey yar senede bir gün olsun gel esirgeme bu aşık-ı sadıktan gözlerini ne olur ne olur göğsüme saplanmış hançer yüreğime atılmış kurşun çok uzaklarda olsanda senede birgün olsun gel gel ne olursun Fatih Çınar
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köy Çocukları
yağmurlar içinden ıslanarak çamurlu yollarda elele tutuşarak akşamdan derslerimize çalışarak okula gidiyoruz okula ülkemize hayırlı evlat olmaya üşüsede ellerimiz üşüsede kalbimiz yinede okulu aksatmayız biz kolkola gireriz biz tek yüreğiz okula gidiyoruz okula ülkemize hayırlı evlat olmaya ırmaklar çağlar gökyüzü sisli okul yolu çamur önlüğümüz nemli olmasada harçlığımız bu dert değilki okula gidiyoruz okula ülkemize hayırlı evlat olmaya sana geldik kucaklarmısın okulum senin sınıflarında yücelecek yurdum sen sularsın vatan toprağını yudum yudum okula gidiyoruz okula ülkemize hayırlı evlat olmaya (çocuk şiirleri serisin'den) Fatih Çınar
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurşun Yarası
pusulara düşmüşüm yetişemem gözlerine eşkıyadan kurşun yemişim sol yanıma her yanım kan içinde gözlerimin önünden geçiyor o son gece eğer ben ölürsem yürekli kızanlar kanımı komayın namertte bu gün intikam günü'dür haydin bre kızanlar pusatları kuşanın düşmana haber salın haydi bre şahlansın atlar önümüze engel duran kim ise düşman sayılır çekilirde kılıçlar çökertmede aspatta kahpenin canı alınır bir yanımızda eşkıya bir yanımızda kolcular tedbir eyle yürekli yaren İbrahim çavuş kahpeler pusuya yatar çerkez kaymakam ant içmiş bizi yakalamaya Gülsümümüde almış koparmış sol yanımdan yakar yüreğimi narına Müzik:fatih çınar Fatih Çınar
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurt Yalnızlığı
biz eğlenceli çocuklardık be bu kurt yalnızlığına düşmeden önce ellerimize birer silah tutuşturdular şarjörü ağzına kadar ölüm dolu ellerimize birer silah tutuşturdular vatan diye namus diye bayrak diye biz eğlenceli çocuklardık be bu kurt yalnızlığına düşmeden önce şehrin sinesine küskün mahallelerimizden aldılar bizi o paltolu kirli sakallı o büyük abiler sonrada dostmu düşmanmı bilemediğimiz kardeşmi hainmi bilemediğimiz canı canımızdan kanı kanımızdan bayrağı bayrağımızdan adamları hedef diye gösterdiler o paltolu kirli sakallı o büyük abiler biz eğlenceli çocuklardık be bu kurt yalnızlığına düşmeden önce bilmezdik hiç döğüş hiç kavga kavgadan anladığımız ekmek kavgasıydı babamızın döğüş desen misket oynarken oyunda mızıkçılık yapmalarıydı bazılarımızın biz eğlenceli çocuklardık be bu kurt yalnızlığına düşmeden önce anlamazdık hiç duvarlara yazılan yazıların manasını bilmezdik kan kokusunu bıçak yarasını kurşun fırtınasını bilmezdik bilemezdik çünkü bizler mutluyduk çocuktuk bizler okulumuzun bahçesinde top oynuyorduk hilal bıyıklı haki parkalı cesetler okulumuzun bahçesine yığılmadan önce bizler eğlenceli çocuklardık bu kurt yalnızlığına düşmeden önce bu orak çekiç türküleriyle bu devrim masallarıyla kandırılmadan önce kandırılmadan önce Fatih Çınar
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuruntu
kimdi o kimdi yanında gördüğüm adam ne konuşuyordunuz öyle kahretsin dayanamam ne yaptınız dün gece doyasıya eğlendinizmi ne içtiniz o çay bahçesinde bir an olsun aklına geldimmi ne okudun yatarken gece rahat uyuyabildinmi rüyanda neler gördün kahretsin yine uykumu böldün anladım artık beni sevmiyorsun hataymış bir an ümitlenmem biliyorum çirkin bir adamım ben üstelik duygusalım kıskancım sinirliyim ve birazda göbekliyim sağımın soluma faydası yok öylesine iki yüzlüyüm neler düşünüyorum bir bilsen bakarken gözlerine benim hesaplarımda var kendimce hep yanımda gezmeni isterim fakat görülmeni istemem kimselerce her zaman benimle ol durmadan benimle ol isterim sonra ansızın bırakır giderim yoksa yoksa beni seviyormusun söyle peki kimdi o kimdi yanında gördüğüm adam öyle yok canım yok bu sadece bir kuruntu sen beni nereden seveceksin anladımki kendi yüreğimmiş aşk diye büyüttüğüm onuda nasıl yakacağım göreceksin Fatih Çınar
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küçük Pencerede Gelin Olduğun Gece
küçük pencereden gördümde seni gelinlikler içinde bembeyaz bense sokağınızın köşe başında gözlerim bulutlarla arkadaş oldum vaktinden önce ihtiyar bir anda göz göze geldik ellerim titredi senin gözünde damlalar ayaklarımız birdenbire çözüldü adımlarımızda akıp gitti yıllar oysa şimdi ellerimi tutan ellerin atmıştı biraz önce imzayı şimi gözlerime bakıp ağlayan gözlerin kalbime damlatmıştı kor olup her bir damlayı Fatih Çınar
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Leylalar Gelin Oluyor Mecnun Mezarda
leylalar gelin oluyor son geminin yolcusu mecnunlar leylaların gözünde kanlı yaşlar üzerinde mecnunların kara kara topraklar onlar aşkla başı dönmüş iki aşık leyla bahar mecnunsa bir yaprak başlarını aşk için vermiş iki aşık herkesin aşkı bildiğini sanarak leylaların başında telli duvaklar gözleri yaşlı kalakaldı mecnunlar leylalar el koynunda gün çürütür mecnunlar biçare boyunları büküktür müzik (fatih çınar) Fatih Çınar
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Tren
gözlerim istasyonda seni aradı durdu hasretin sırtımdan beni zamansız vurdu saatler geçmedi güneş doğmadı dolmadı dolmadı bu çilem dolmadı mavi tren gecikti ah hiç haber gelmedi acılarım gibi uzadı gitti bomboş raylar tüm yolcular gurbeti vuslata erdirdi ağzımdan döküldü hece hece acıklı şarkılar ellerim istasyonda seni aradı durdu sarılmak için hasretle boynuna gelmedin neden kimler engel oldu hangi namertler geçti senin yoluna müzik:fatih çınar Fatih Çınar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|