![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Pembe Rüzgâra Kapıldım
Ak hislerimle kapıldım pembe rüzgâra, Bulutların neşesiyim, yağmayan nazla, Ben dağ çiçeği, baharında koparılmaz, Sığamam kâğıtlara, beni gönlüne yaz. Deniz dalgasıyım, vurdum hayal sahiline, Aldım yüreğini, saldım gölün mavisine, Ruhum dolunay, özlenirim saniyelerde, Tebessümüm rüyan olur, parlar nefesinde. (Aksaray / 22 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Peygamberimiz Güzel Yüreklerdedir
Nur yüzün dillerdedir, güzelliğin elçisi Tatlı sözün hasretimiz, duymak isteriz sesini İnsanlığa yürek kurmaya verdiğin daveti Kin, nefreti bilmeyen barış sevenleredir. Bir belirti var kıyametten, şu zamanda görülüyor Kan kokusu sarmış, katillerin bedeninde Sapıklar cehennem ruhlarında, mundar tenleriyle. Hoşgörü, az insanda kalan beyaz yüreklerdir Saracağımız sevgiler, bizi cennete götürecektir En güzel yüreklerdendir, kardeşlikte hayat bulan Büyüklere saygı duyup, küçükleri koruyan Bu canlarda fayda kazanılır, dünya ile vedalaşan. Ey Muhammed (s.a.v) ! heybetli bedeninle rüyalarıma gelsen O güzel kokunla şu yüreğime değsen Ölmeye hasretim, o yüzünü bir görsem Gözlerim senin tarihinde, o nefesleri bir çeksem. (Aksaray /11 Haziran 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Piyanoyla Giden Gemi
Bindiğimiz gemi uzak denizlerle ıslanandı O çılgın sularla parlatılan güvertesi vardı Ayın kusursuz görünümü doğduğunda Toplanıyorduk akşamın mavi sularında. Mehtap yüzümüze aşk, denize gülleri seriyordu Gemi, heyecanla ilerliyordu mavinin koynunda O esnada hoş bir müzikte, piyano konuşuyordu. Uzun boylu, siyah gözlerde duygulu kaptan Kol uzattı dansa, sözleri bal olan aşktan Gece aydınlığına, anıları katıyordu bizimle Gökyüzü tüm cömertliğiyle güzelliği veriyordu Denizden isimlenen rüzgâr, bedenimizi kucaklıyordu. (İstanbul / 16 Ocak 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Renklenen Günler
Damarı yeşil kokan o yapraklar Çiğ tanesinde dökülür saçlarıma, Kuşlara kanat veren neşeli rüzgârlar Çarptığı ağacın dallarında oynarlar, Deli sıcak uğrar, kavurduğu dereceyle İndiği yere dokunur, kuraklık kokan nefesle Gidişi isim bırakır, susuzluğun renginde, Gündüz mehtabı çıkar, alevli duygularda, Gözler tanışır, aynı düşünce ışıklarında, Yağmurları çağırır, ıslanmayan aşklara, Kelebekler davetlidir, kısa coşkusuyla Narin renk dağılmalıdır,çiçekli kanadında, Akşama giden alaca karanlık saatlerinde Ayrı heyecanlara yol alan o sessizlik Kaybolur,karanlığın şiir rengi sesinde. .(Aksaray / 14 Nisan 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ruhta Kalan Yalnızlık
Sevildiğimi bildiğim halde o gönülde Yalnızlığın bedeninde düşünen benim, Eksik olan nedir, beni canda vuran İsmini bulamadığım her nefesimde. Mehtabın mumlarını döktüğüm yollarda Beklenen bilmez mi geç kaldığını, Umutlar saate küstü onsuz sürelerde Aşk kalbinin o yüzü, görünmeli günlere. Her saniyede ömür gidiyor benden Varlığıyla onsuzluğu tadıyorum kaderimde, Sevdiğim, soran düşünceme cevap olsan Bir çözüm bulsak sisli günün gelişine. (Aksaray / 18 Mayıs 2005) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ruhumda Kitap Olan Hayal
Gökyüzünde sahne kuran Soğuk mevsim Rüzgârları konuştururken Bakışlarınla bıraktığın İlkbaharı yaşıyorum. Yüreğimdeki saatlere Hislerimle yazdım O parlak heyecanını. Yollarını şiir yapan Odamdaki akşamları Rüyalarımla boyadım. Mavi çiçeklerime verdiğin Şehrinin deniz kokusunu Ruhumda aşk kitabı olan Hayallerime aldım. (Aksaray / 08 Kasım 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüya Oldum
Uzandığım dağın bulutundan gelir ney sesi, Özlemime ses olur titreyen ağacın nefesi, Can çektiğim aşkta yükseltirim hevesimi, Ayaklarıma davet verir, kızıl ufkun çizgisi. Bir rüya oldum yârim, aktım mavi gözlerine, Kanında kan oldum, duygum senin renginde, İsimlerimiz yıllanan beyaz gülün sözlerinde, Unutulmazlığı yaşadım tutkunluğun zirvesinde. (Aksaray / 04 Ağustos 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüyamdan Odama Akan Kokun
Mevsimi bende saklı bir rüyanın İsimsiz güllerinin arasındayım, En güzel hayalimi alan rüzgârla Dolunaydan damlıyorum sevgiliye, Pembe çiçekli bir sahil buluyorum İtiraf ediyorum serin mavili denize Senin nasıl mühür olduğunu ömrüme, Sonra buluşuyoruz sıcak bir tebessümde, Yıldızlar konuşuyor, yüreğimizi anlayan, Rüyamdan odama akan sevdalı kokunu Fark ediyorum, tatlı duygumu yaşatan. (Aksaray / 16 Nisan 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüzgâra Alkış Tutan Ayva Yaprakları
Rüzgârın dansına alkış tutan ayva yaprakları Yaz mevsiminin habercisi koynundaki çiçekle, Sarı gülen meyveleri,bal getiriyor dertlere. Güneş akıtan günlerde,başım gölgene kavuşur, Yaz dünyasından hayaller sarar gönül gözümü, Topraktan gövdene çektiğin hayatımı bulurum. Gök mavisi akşamı sararken,elimdeki kahveyle Mehtap dağılır soframa,büyük yıldızları içerim, Beni okuyan ağacım dinlenir bahar sesinde.. (Aksaray / 24 Nisan 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüzgârda Buldum Seni
Beyaz mevsimin pak çiçeklerinde Konuşan rüzgârlarda buldum seni, Hayallerde kurulan pembe cümleler Yıllara kavuşup, hatırlatıyor sevgini. Heyecanı taze olan kelimeler Sarıyor gönül acısı özlemimi, Rüyalardan ulaşan mekânımız Çağırıyor yarının saatlerini. Uzun ayrılık yazılı o kara sayfalar Umudumda yanıyor gizemleriyle. Mecburum, aşkını bulduğum günlere, Biliyorum,yüreğin hasret gözlerinde. (Aksaray / 07 Mayıs 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|