![]() |
|
|
#131 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Karadeniz
Sisle bulutun semada perde İnsanlar güneşi arzular yerde Seyret alemi dağda tepede Yaylayı gezerken Karadenizde Yağmur bereket lütuftur sende Hamsisi devadır çaresiz derde Seyret alemi yeşil sahilde Martılar uçarken Karadenizde Güzeller gezer bağda bahçede Bülbül sanırsın görsen seherde Eşi benzeri bulunmaz hemde Fındık toplarken Karadenizde Ev kurmuşlar dağda tepede kadını kızı çapa elinde Lahana mısır olur gönlünde İnsanı yiğit Karadenizde Kara lahana tüter tepside Sofrada yoksa vardır düşünde Mısır ekmeği herkes dilinde Gördüğüm şeyler Karadenizde M.Tamer Altıparmak |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kardelen
Güneş vurdu kar eridi Çayır çimen hep yeşerdi Bahar geldi çıkmıyorsun Benim nazlı kardelenim Koyun kuzu meleşti Benim derdim depreşti Bahar geldi sen yoksun Benim nazlı kardelenim Karda açan çiçeğim Hasretle bekleyeceğim Seni hep seveceğim Benim nazlı kardelenim M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Karga Oysun Beni Yakan Gözünü
Yüreğime sardım gahır yükünü Kırkbir deve ancak taşır küpünü Ben çekerim kısa günde yüzünü Dil sitemkar söz sitemkar yar duymaz Kısa tutsun Allah senin ömrünü Garga oysun beni yakan gözünü Sinek çonsun it sürürken ölünü Can sitemkar göz sitemkar yar duymaz Zaman açsın yüzündeki tülünü Tarih yazsın zalim diye ününü Şeytan versin sırtındaki kürkünü Ben sitemkar dil sitemkar yar duymaz M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kayaların gölgesini bekleyen adam
Karmı yağdı saçlarının üstüne Gözyaşların beslediği hasretmi yordu Yollara serdiğin özlemin özünü İçilmeyen su misali yosunmu sardı Yüreğinde açan goncanın al'ı Kavuran ateşin alevinde mi soldu Kalbindeki kırmızı gülün yaprağı İçindeki hasretin gölgesine mi sığındı sence Hicran denilen o koca canavar Kaybolan çığlıkları kanatlarında mı götürdü Çırpınan denizde köpüren dalgalar mı Gökmavisi gözlerden değen nazar Suskun dillerin çığlığındaki yankı Konuşan gözlerin dilimi oldu sonradan Kayalıkların gölgesinde bekleyen adam Yüreğinden çıkar dertlerini İbret olsun çığlıkların sessizliğine Zekatın olsun zalimlerin benliğine Şiirlerin tükenmeyen hecesine Çözümsüzlüklerin bilmecesine Zekatın olsun şairlerin kalemine M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kızılelma
Düşmanı yedi düvelde bozgun ederken Ezelden ebede selam söyleyin Turan'ı görmeden bende ölürsem Kızılelma'ya benden selam söyleyin M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kim
Dilim feryad ediyor Gönlüm acı çekiyor Günler geçip gidiyor Kim sevecek hicranı Sordum kendi kendime Çare yokmu derdime Güller niye soluyor Kim sevecek hazanı Bir kez daha anladım Acı ile kıvrandım Bende böyle yaşlandım Kim sevecek azabı M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kim Demiş ki
Gözden yara almadım Tatlı söze kanmadım O sihirli duyguyu Kim demiş ki tatmadım Nerde diye sormadım Gelir diye bakmadım Hasret dolu duyguyu Kim demiş ki tatmadım Bende aşkla yanmadım Ilık ılık tatmadım O güzel sıcaklığı Kim demiş ki duymadım M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kozan'a türkü
Dört yıl oldu gitmem Kozan'a Kurbanım taşına toprağına tozuna Yıllardır çıkmadım Çatal dağına Hasretim sana güzel kozanım Salına salına varam yoluna Gadan alam kurban olam yaylana Hasretim yağmuruna çamuruna Özledim seni güzel Kozanım Çukurörendir anamın köyü Ardında Kozan,Ceyhana yönü Adı duyulmuş bulmuş ününü Hasretim sana güzel kozanım M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kozanım
Sel gelip de yatağından taşınca Deli çay da azgın olup akıyor Başkanın azgın güzel kozanım Kozan dağı aslan gibi yatıyor Dağında kurulu kalen duruyor Vekilin dağlı güzel kozanım Sumbas etrafa can veriyor Portakalın pazarda ismin taşıyor Toprağın verimli güzel kozanım Fevzi çakmak eski mebusun Tarih bile kahramanı seviyor Gazisin unutma güzel kozanım Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kötüsü olmaz
Fırat ın ötesi deyip geçmeyin Vatanın ötesi berisi olmaz Sınır çizip hata etmeyin Vatanın iyisi kötüsü olmaz Atam alınır şehitler üzülür Türkiye türk tür boynum bükülür Vatan bölünmez çünkü bütündür Vatanın iyisi kötüsü olmaz Doğu batı aynı görülür Gerekirse çok kan dökülür Birlik içinde gücün görülür Irkım Türk tür kötüsü olmaz M. Tamer Altıparmak GAZİANTEP Mehmet Tamer Altıparmak |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|