![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Seviyorum...
Dizelerde aklım sen varsın Zaman siler dersem silemem Yarın başlar dersem durulmuyor icim Bir durak var yüregimde beklerken Sürüklüyor beni masallara cocukca Anlatılmayan şarkılarım var sana Bir gün sen gelirsen yamacıma Şiirleri senin icin yazıyor olacagım Bıraktıgın durakta bekliyor olacagım Sokaklarda hayallerim yanlızda olsa Ruhum istanbul da martılarla yanında Yan yana düşler bulutlu bir akşamda Yürüyorum hasretin kıyısına bir ben Birde unutamadıgım senler varsın Sana takıldım durağımda seviyorum Biliyorum cocuğum yokluğunda Binmeliyim eve giden araca Hanilerim olmadı korkularımda Nasıl giderim ben sensiz uzaklara SeNi SeViYoRuM... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Senin için...!
senin için sensizligimde herşeyden öte düşlerimdeki için dualar et benim için yarım kalbim sensizligin beklerim gelecegin günü sevdigim...! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seslenen Umut...
Durulmuş denizde bir gemi Rotası yok bilinmezliğe Gidiyorum sevdigime dogru Umut ve sevgi dolu Bekleyenim varmıdır! ! ? Layık olucak bu sevgiye... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevdigim...
Dinmeyen bir sızı yüregimin derininde Susmayan bir ana var sokagımın köşesinde Gülmeyen bir cocuk sesizligimde Bitmeyen rüyalarım yastıgımın içinde Durmuyor yüregim carelerimle Şimdi durmadan seviyorum Ağlayışım sana sevdigim Düşlerimde varsın olmaksızın Ellerimde yar gözlerimde nursun Saçlarımda kar gözlerimde deniz Göz yaşlarım hep izinsiz akar sevdigim Yoklugun içimi derinden yakar Dillerimde varsın sözlerimde yar Defterimde gülsün gözümde bahar Kulaklarımda hep senin ezgilerin var Geçti tüketti hüzün dolu yıllar Sönmeyen bir ateş yüregimin derinliginde Bitmeyen umutlarım yarınların elinde Dönmeyen anılarım gözlerimin elinde Bir hikaye bu göcmen kuşu yüregimde sevdigim... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevemedim daha başındayım...
dogmamış kırların eki yüregim niçedir umutlarım tükenişteyim ben daha dogmamış yüregim ellerim ellerimde gözlerimleyim ağlarım dumansız bacadır yıldızım gülerim dokunmamış yaşamlara niçedir halim zamandır yanıbaşım varırım uslanmamış akşamlarımıza giderken bıraktıgım yerde degilim hüzünde bıraktım günler gönülde düşteyim dost yaşamadıgım aşka gel dokun yüregimdeki cıglıgı anla nerde kaybettim ben kazandıklarımla neden sordum herkeze benden diye esti rüzgar zamansız yandı can cagızım dokundum güllere agladı gözlerim ansız hey gidi dünya dokundun tüm canımlara gel kurtar bu yalancı oyunlardan yarınlara dokun canımlara içinde parçalar olmasın aşkı kopar yüregimden çalma beni benden ben daha dogmamış gündeyim sevgilim oynama beni oyununlarınla daha büyümedim şortla gidemedim denizlere göremedim göremedim yıldızların büyügü sensizlikteyim... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi...
Ömrüme bir sevgi kattım, Dagaları ferhata sattım, Kafayı bulu'ta taktım sevdigim, İnadım yaşanmamış bahara! ! ! Sevdam oldu'' Gelip Geçen yıllara... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgilinin dilinden...
Aşk'ı özetledim dünden bu güne Özletti düşledigim güllerin günü Zamanı calan hırsız ansız bir an Yokladı benligimi aşkımla şuan! ! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgiliye Dokunmak
Yoruldum ardı sıra koşmalardan Seni arıyor seni kovalıyorum Cıkmazlarımda Seviyorum anla dokunuşlarından Aglıyorum kacan bakışlarından İlk söyleyemedigim şarkı ezberimde Verdigin şiir kalbimde Ne olur anla dokun bana Yapacak hic bir seyim yok yanlızlıgımda İlk sana baktım actım girdim kalbine Bırak dokunayım Islansın dudagım Göz yaşlarımızda Hadi tut ellerimi bırakıp gidelim sonsuzluga Aglamayı unut bitsin bu vada Seviyorum seni Gelmesende kalamam Belki seni unutamam ama Acarım yelkenimi rüzgara martılara Akarsa göz yaşlarım senin icin Durursa rüzgarım bakmaya doyamadıgım Gözlerin icin Kalma ardımda gel benim icin |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevinçten olsun kalelerimiz...
al götür yanlızlıgımı benden al deli gönülden sevgimi götür gitmek istedigi yere ister sev ister gül al götür gençsin daha sevildigin gün ister öldür ister övdür al benide götür güldür göremedim gençligi doyamadım içtiğimi sevemedim seçtigimi al yüregim senindir yüregim sev sevindir benide güldür günüm olsun aydınlıktan ölüm olsun fanilikten ürktügüm götür beni gittigim olsun günüm sevinçten olsun kalelerimiz gönüllerden dolsun seçtigimiz mutlu umutlu olsun gördügümüz bizlerden mani digerlerine niçe niçe ister yen ister yenil bu dünyadır fani gönül... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seviyorduk...
İsimsiz kahramanlar oldu Yitip giden yıllarda Seviyorduk aşktı ötesi Gercek arıyorduk icimizden Hatıraları andık Sunduk gelecek düşlere Gitmelerimiz gelmelerimiz oldu Yollar bitmedi ömür bitti yamacında Seviyorduk! ! ! Hemde cok şeyi seviyorduk Aşktan bahsederken Mazeretlerimiz vardı Yalandı? ? ? Arayışlar vardı Yaşandı ötesinde cizğinin Gercekleri hobi yaptık fobilerle Bu bizim istediğimiz değildi yamacında Seviyorduk Herkez dürüst tü aslında Cıkarları bıraktık arada... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|