![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Işık Yılı
Uzaktasın benden bin ışık yılı kadar Ruhun bir karış yakın içime tenime bedenime Beyinsel sevgim seninle Yürekmi dayanır sanıyorsun Her nefes alışına derinden Bulutlar maviliği kapatsada Bulutsuzluk özlemi olsada Ben en derin yerinde maviliklerin Seni buldum Yıldızlar gece görünür Gündüz güneş kaybeder Oysa yıldızlar hep yıldızdır Görünsede görünmesede Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İçimdeki Otuz
İçimdeki yüzyılsın Tarihe yazdım seni Kazıdım sfenkslere Otuzlu yıllarımı Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() İçindeki Deniz
Geceye vurdum kendimi yeniden duydum sesini Nerelere sıkıştırsam kuytu yerlerimdeki fırtınanı Biliyorum sana dokunsam yıldırım çarpacak Bir büyük ada batacak saçların dağlara yetecek İklimlerim yer deşitiriyor bulutlarım yeşeriyor Bir yağmur damlası krater gölü gibi Karıncayı ezerken kuşlara hayat sağlıyor Bir çocuk dedesinin sakalında sallıyor oyuncağını Her gördüğümde makarama sarıyorum gözlerini Resmettiğim sadece sen değilsin uçup giden gençliğin Serçe parmakların içimi ısıtıyor ve en kırılgan yamalı duygularımı Tutunduğum yüreğinde sallıyorum sevdanı Kıyılarına yanaşmak seninle yaşamak Martıların kulağına fısıldamak şarkımızı İçinin denizimi kirlendi yalnızlıktan İşim gücüm sen olmalı temizlemeli yalnızlığını Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() İhanet
Umutlarım üşüdükçe en çok kendime sarılmayı öğrendim Birde kurak toprağın tohumu atılmamış fıratına sarılmayı öğrendim. Düşlerimde darı ambarım yoktu İhanet kapımdan geçmedi...İhaneti Yaşayana kadar Bana gül yüzün solmasın dedilerdi Bin gülücük tükettiler gülüşümden Şimdi gülüyorum hep yarım hep eksik....! ! zulfiye Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() İkimiziçoközledim
İkimizi çok özledim Hoşcakalsiz gidişlerimizi Saatlerce bakışmalrımızı Saçlarindaki baharları özledim Duygularımızdaki yalnızlıkları Açmadığın telefondakini sesini Duymadığım nefesini özledim Uzakalrını ve düşünce hızımızdaki yakınlığımızı Gözlerindeki sıcaklığı sevinci Cigarandaki efkarı özlemi Göbeğindeki ben i Ellerindeki seni özledim Küsmelrini Gülmelerini Penceremize konan serçelere ekmek vermelerini, Gökteki yıldızmızı ama en sönük olanını Baktıkça parlayıp büyütüğümüz yıldızmızı Anakaraya yağan karda düşmelerini anlattığın günleri Eylemlerde polisten yedıgın dayakalrını Ekimi iremi hemşerimi Seninle yemek yemelerimizi Sanalda olsa demli çaylarını özledim Bir gün izmire gelebilme ihtimalini özledim Ben bizi çok özledim Sensizken bile bensizliğini özledim İspartadaki keçilerinizi anlatmanı özledim Okuldaki öğrencilerini anlatırkenki sabrını Ben senin en çok Şiir 'i bana sevdirmeni özledim Slogan bulmanı kataloklarıma Sendeki beni bendeki seni özledim Ortak noktadaki ikimizi çok özledim Özlediğim o kadar çok şey varki Yazmaya sığdırmadığım çoğ unu özledim Telefondaki sesini Sesindeki beni özledim En çokta ikimizi özledim Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() İlişki
İlişki sıcak çay gibidir içeni yakmaz Döküleni yakar Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbulu İç Bir Yudum
Bir yudum iç sevin coş eğlen sende İstanbul seni görmüş Akasyalar Güller yüzüne gülmüş Karlar kaçmış bak yeşillenmiş yedi tepe Sesin ezan sesine karışmış Güvercinler Eyüpte te toplanmış Emirganda Leonardo da vinci sergi açmış Tarih fısıldamış kulağına hüzünleri Kadıköyde isekle de simit yemeden gelme Boğazda tekne turuna çık seyret gelincikleri Eminönün de balık ekmek ye kuşlara da ayır Kapalıçarşıdan hediye al parası benden Şiirler yaz İstanbula uzunca Yarışamalara katıl birinci ol Unutma At a da bin ha korkma Beyoğlun da sabahla çok içme ama Yani beni unutma İstanbulu sev ama aşık olma Sesini çok özledik şarkılar seç bize Arkadaşlara selam söyle İzmirede bekledğimizi söyle herkese Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() İstemedin
Ellerimle ay ı dudaklarına koydum istemedin İsmini adsız yıldızlara verdim olmaz dedin Bulutlara bindireyim seni dedim ağır gelirim dedin Anlıyamadım ayrılmayı sevgiden yorulmayı Denizsiz boğulmayı Soğuksuz sarılmayı Sevmek dudakalrında takla atarken Gözlerinde sevdam yatarken Bu kadar çok severken seni İstemedin istemedin beniii.... Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() İstemek Önemli
İstemek önemli Vermek kadar değerli İstersen alırsın belkide Hatta belki bile az gelir nerdeyse Yetmez tek başına istemek Eylem gerek eylem biraz Hele bu devirde çok zor sevgide İstemekte Kime vereceğimizi şaşırdık birlikte Kandırmak istemem desekte Aslında her istek kandırmacamıdır Sanmam deme sınamak lazım Sonra bedeli ağır olur istemenin İstemeden istemeye fark vardır İstemek sonuçta yalvarmaktır Belkide ayaza tipiye yakalanmaktır Hala cevap yok senden Bu istekler şiir oldu çoktan Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() İzmir
Deniz ne kadar maviyse Sen o kadar beyazsın Huzur Ege deniziyse Gözlerin iskele sana çıkmam için Saçların gemiyse Sevgim güvertendeki çiçek Seni gördüğümde aklım tutulur Aşk yanıklarım var yoğurtla beni Bal dudaklarına arılar gibi konmadan Tuzlu deniz suyu Genç kızların kaneviçesiyle silmeme izin ver Bilinç ışığım şarapsız sarhoşluğumsun Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|