![]() |
![]() |
#1391 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4242
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Annem Gel Dedi
İlkokul öğretmeni sınıfta Cennet'e gitmek isteyenlerin ellerini kaldırmalarını ister. Yalnız Temel'cik elini kaldırmayınca merak eder ve sorar, - Sen gitmek istemiyor musun? - İster idum ama anacığım okuldan sonra hemen eve gel dedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel'e sormuşlar
- "Dünyanın en mesut insanı kimdür?" Temel: - "Adem babamuzdur. Onun kaynanasu yoktur da!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ile Dursun Amerika'da itfaiye teskilatina girerler, yangin ihbari alinir. Çok katli bir binada kreste yangin çikmistir. itfaiyeci merdiveni çalismaz.
Temel yukari çikar. Dursun asagida kalir. Temel asagida bekleyen Dursun'un kucagiina çocuklari atmaya baslar. Temel atar, Dursun tutar,kaldirima koyar. Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken besinci zenci çocukdur.. Temel birakir, Dursun yakalamak için kollarini açmaz. Çocuk paat yerde. Tekrar at, tut kenara koy, tut at kenara koy. Temel yine zenci çocuk atar. Dursun yine tutmaz. Çocuk paat gene yerde.. Dursun yukari bagirir: "Yanıkları atma! yanıkları atma!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel, Dursun, Veysel arabayla bir caddede kırmızı ışıkta durmuşlar.Yanlarına trafik polisi gelmiş
Polis: -Tebrikler!Bu yerde ilk defa siz kırmızı ışıkta durdunuz ödül olarak size para vereceğiz.Bu parayla ne yapacaksınız?" Temel: -Amirim ben ilk ehliyet alacağım -Ne senin ehliyetin yok mu? Dursun: -Lan temel ben sana dedim çalıntı arabayla çıkmayalım yola! -Ne sizin araba çalıntımı? Veysel: -Lan temel sınırı geçtik mi lan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ile Dursun Amerika'da itfaiye teskilatina girerler, yangin ihbari alinir. Çok katli bir binada kreste yangin çikmistir. itfaiyeci merdiveni çalismaz.
Temel yukari çikar. Dursun asagida kalir. Temel asagida bekleyen Dursun'un kucagiina çocuklari atmaya baslar. Temel atar, Dursun tutar,kaldirima koyar. Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken besinci zenci çocukdur.. Temel birakir, Dursun yakalamak için kollarini açmaz. Çocuk paat yerde. Tekrar at, tut kenara koy, tut at kenara koy. Temel yine zenci çocuk atar. Dursun yine tutmaz. Çocuk paat gene yerde.. Dursun yukari bagirir: "Yanıkları atma! yanıkları atma!". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() etrafinda guzelligi ile taninan sarisinin evlerine ,her aksam bir iki aile gorucu olarak geliyormus,gelen goruculer boynu bukuk ayriliyorlarmis.
lakin bizim sarisinin gonlu ,amca oglu olan kuzenindedir, bu arada amcasinin ogluda bizim sarisina yaniktir,lakin bu arada iki tarafin ailesi tarafindan evlenmelerine izin cikmamaktadir karakara nasil evlenebileceklerini dusunurlerken ,bizim oglanin aklina muthis bir fikir gelir ve sevdigine plani su sekilde anlatir kacalim hayir olmaz,ailemin rizasini almadan olmaz o zaman benim ol,ailen mecbur kalarak seni bana vermek zorunda kalirlar o da olmaz,evlenmeden ve nikahtan once asla o zaman aklima son olarak bir sey geldi cabuk soyle ,nedir o? o zaman sen beni hallet, beni sana vermek zorunda kalsinlar bu fikir bizim sarisinin aklina yatar ve sonunda olan olmustur sarisin amcasinin oglunu hallettigi icin cok mutlu olarak eve doner annesi kizinin bu durumunu hemen farkeder hayrola ne oldu bugun sana? seni cok mutlu goruyorum der anne bugun ne oldu biliyormusun? ben amcamin oglunun ustune cikarak onu hallettim der annesi de kiziiiimmm,kiziiiiimm bu is icin altta veya ustte bulunman onemli deyil ,halledilen bu durumda yinede sensin bekaretini almis senin. nasil yani ? nasilimi var amcanin oglu seni bayagi halletmis vay alcak vay,bu sefer beceremedim ama birdahaki sefer muhakkak seni ................. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serçenin bir tanesi bahar günü dalgın dalgın uçuyormuş.
Bir anda farketmiş ki, bir yolun üstünde uçuyo ve karşıdan da motorsikletli bir adam geliyo. Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni yapmışlar ama nafile... Serçe "çotaaank" diye kaska çarpıp düşmüş. Şimdi, motorcu arkadaşımız, Allahı var sıkı bi hayvansever. Doğal olarak hemen atlamış motordan ; koşmuş serçenin yanına. Serçe baygın yatıyo.. Kıyamamış, bırakamamış yolda; almış getirmiş eve. Eskiden kalma bi de kafesi var evde.. Baygın serçeyi kafesin içine güzelce yerleştirmiş.. Yanına da az biraz su, az biraz ekmek koymuş, vurmuş kafayı yatmış.... Bizim serçe bi müddet sonra ayılmaya başlamış.. Daha tam seçemiyo ortalığı.. Hafif bulanıklık var yani... Bi bakmış parmaklık, ekmek, su falan var bulunduğu yerde... Birden dank etmiş vaziyet: - Motorcuyu öldürmüşüz beaaa ...!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() CIA ve MİT hangi istihbarat örgütünün daha iyi olduğu konusunda bahse girmişler. kurallar belirlenmiş. ormana bi zürafa salınacak, saklanması için iki gün süre verilecek , bu sürenin sonunda zürafayı en kısa sürede bulup yakalayan taraf bahsi kazanmış olacak.
herşey hazırlanır, zürafa ormana bırakılır, iki gün sonra önce cia ajanları aramaya başlar. uydu fotoğrafları, termal kameralar, ormandaki ajanlar vs vs derken iki saat içinde zürafa elleri kolları bağlı , paket şeklinde tutuklanarak getirilir. sıra mit'e gelmiştir. zürafa tekrar ormana bırakılır, iki gün sonra mit ajanları aramaya başlarlar. bir sat geçer, iki saat geçer, beş saat geçer ses yok. bir gün olur ses yok. ikinci günün sonunda karga tulumba vaziyette ağzı gözü patlamış, kafası kolu kırılmış, hertarafı mosmor bir fil jürinin karşısına getirilir. "işte zürafayı yakaladık" der mit ajanı. jüri şaşırır. "bunun neresi zürafa yahu, basbayağı fil bu" der. fil bunu duyar duymaz ağlamaya başlar ve. "abi ne alakası var ne fili , anam avradım olsun zürafayım ben" der. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ilık bir yazgünü aslan yerde uzanmış keyif catarken kaplunbaganın koşarak yanından gectigini görmüş.Şaşıran aslan koşup kaplunbagaya ne oldugunu sormuş.
-kaplunbaga kardeş ne bu telaşın ormanda yangınmı cıktı yoksa. Kaplunbaga -hayır ormana maliyeciler gelmiş. Aslan e gelmişse ne olmuş demiş. Kaplunbaga-Olurmu bende ev, hanımda ev, cocukta ev nasıl hesap vericem kacıyorum demiş Aslanda düşünüp oda hızlan kacmaya başlamış. Tam maymunun yanından gecerken Maymun aslanı durdurmuş -Ya neler oluyor herkezde bir telaş Aslan-Ormana maliyeciler gelmiş bende kürk, karıda kürk, coçukta kürk, nasıl hesap veririm deyip uzaklaşmış. Maymunda koşmaya kacmaya başlamış. Karısına koşup -Hanım kalk gidiyoruz. Karısı ne oldu ne bu telaş. Maymun -Ormana maliyeciler gelmiş kacalım demiş. Karısı-oturlan götünün üstüne benim kıc acık senin kıc acık ne hesabı vericen |
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Maymunun biri bir gün ormanın derinliklerine doğru yol alıyormuş. Birden karşısına son hızla kaçan bir ayı çıkmış. Seslenmiş :
-- Hoop ayı kardeş niye kaçıyorsun ? -- Hiç sorma maymun kardeş, ormanı maliyeciler bastı. -- Eeee ne var bunda? -- Eeesi varmı bende kürk, hanımda kürk, çocuklarda kürk ben kaçmayım da kimler kaçsın? Ayı kaçarken maymun da yoluna devam eder. Bir süre sonra karşısına hızlı bir şekilde kaçmaya çalışan kaplumbağa gelir. Maymun sorar : -- Hooop kaplumbağa kardeş niye kaçıyorsun? -- Hiç sorma maymun kardeş, ormanı maliyeciler bastı. -- Eee ne var bunda ? -- Eeesi varmı, bende ev, hanımda ev, çocuklarda ev ben kaçmayım da kimler kaçsın deyip kaçmaya devam eder. Maymun da ormanın derinliklerinde ki gezintisine devam eder. Birden karşısına yırtık uçurtma gibi kaçmaya çalışan leylek gelir.Seslenir : --Hoop leylek kardeş niye kaçıyorsun? --Hiç sorma maymun kardeş. ormanı maliyeciler bastı. --Eee ne var bunda ? --Eesi varmı? Bende yazlık, hanımda yazlık, çocuklarda yazlık deyip yoluna devam eder. Maymun gezintisine devam ederken birden dönüp kaçmaya başlar, bir süre kaçtıktan sonra birden durur. --Ulan ben niye kaçıyorum? Benim k*çım açık, hanımın k*çı açık, çocukların k*çı açık... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|