![]() |
![]() |
#1441 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4240
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir şirketin kapısında bir ilan aşılmış, şöyle yazıyor:
"Dakikada 70 kelime yazabilen Bilgisayar bilen Yabancı dili olan eleman aranıyor" Bir köpek oradan geçerken bu ilanı görüyor..bi süre bakıyor bakıyor,derken ağzıyla kağıdı yerinden söküp ofise giriyor, doğru müdürün odasına...ve müdürün karşısına geçip ağzında kağıtla ona öylece bakıyor... Adam bunu görünce kahkahayı basıyor.... "Hahahahahahaaa ama ben bir köpeği ise alamam ki??" Ama köpek ısrarla kağıdı adama uzatıyor...ve müdür sonunda diyor ki "peki o zaman sana bi mektup vericem bunu yaz bakalım" Köpek kağıdı alıyor, bilgisayarın başına geçiyor, gayet güzel tıkır tıkır mektubu yazıp bitiriyor... Müdür şok oluyor,ama bozuntuya vermeden bu sefer diyor ki: "Bak şöyle şöyle bir uygulamaya ihtiyacımız var, buna bir program yaz çalıştır bakalım.." 15 dakika sonra köpek bilgisayarda o problemi çözecek süper hızlı bir uygulama yazıyor, adam inceliyor ve dumur oluyor....artık söyleyeceği tek şey kalıyor: "Sen inanılmaz bir şeysin!!! Ama yine de seni işe alamam...ne yazık ki senin her şeyin mükemmel ama yabancı dilin yok" Ve köpek cevabı yapıştırıyor: "Miaaooooowwwwww" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bir gün zengin mi zengin bir işadamını av merakı sarmış hemen tüfek tabanca ne bulduysa almıs ama bakmıs köpek yok aramıs ama av köpegı yok o da karısının süs köpegimi almıs gitmis ormana
ormana varınca adam baslamıs avlanmaya zavallı köpekte öölesıne dolasmaya... karsıda ögle yamegını arayan jaguar bakmıs demişki: bu ne ola ki? bakmış, bakmıs bıseye benzetememıs bunu farkeden köpek yerden iki kemık bulmus bıraz oynadıktan sonra "yaw koca kaplanı yedım hala doymadım" demıs jaguar bunu duyunca tırsmıs "ufak tefek ama goturuyor galıba demıs baksana kaplan yedım doymadım dıyor" nedır kı bu dıye dusunurken agacta maymunu gormus gıtmıs maymuna sormus -bu ne yaw? maymun demıskı: -söylerim ama bır sartla bundan sonra bana dokunmayacaksın jaguar kabul etmıs mecburen maymun devam etmıs -olum o bıldıgın köpek işte işletmiş senı kaç saattir jaguar bakmıs köpek ama ya degilse ya maymun beni işletiyorsa demıs maymuna demis -bin sırtıma beraber gidecegiz yanına köpek bakmıs maymun herseyı anlatıyor kesın bu benı yer demıs neyapsam dıye dusunurken aklına bır fıkır gelmıs kemıgı bıras daha oynamıs tekrar jaguarla maymuna donmus -yaw nerde kaldı su maymun ıkı dakıkaya puma getırıyorum dedı hala yok demıs... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sirkte bir arslan terbiyecisi eğittiği arslan ile birbirinden ilginç ve tehlikeli gösteriler yapıyormuş. En son gösterisinde eline bir sopa almış, arslanın kafasına sopa ile vurmuş, arslan ağzını açmış, adam da erkeklik organını arslanın ağzına sokmuş. Seyirciler çılgınca alkışlamışlar. Adam seyircileri selamladıktan sonra;
- Aranızda bu hareketi yapabilecek bir gönüllü var mı? Diye sormuş. Arkalarda oturan bir adam seslenmiş; - Ben yaparım ama kafama vurmayacaksın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Genç deve annesine sormus
-"Anne niye bizim ayaklarimiz bu kadar büyük?" Anne cevap vermis: -"Çölde kuma batmamak için." Genç deve tekrar sormus: -"Peki kipiklerimiz niye bu kadar gür. Anne tekrar cevap vermis: -"Çölde kum firtinalarinda kum kaçmasin diye." Meraki yatismamis olan genç deve bir soru daha sormus: -"Bizim niye hörgüçlerimiz var." Anne deve sabirla yanitlamis : -"Çölde çok uzun süre susuz idare edebilme için suyu hörgüçlerimizde depolariz." Sonunda dayanamayan genç deve sormus : -"Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahçesinde ne halt yiyoruz??" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eşekle serçe karşılaşmışlar.
Eşek sormuş: -Serçe kardeş cinsel hayatın nasıl gidiyor Serçe: -Valla ne olsun eşek kardeş gördüğüm yerde tıklıyorum, günde 15-20 sayısını hatırlamıyorum Eşek: -Yapma ya o kadar çokmu ? Serçe: -Ya senin nasıl eşek kardeş Eşek: -Valla benim senede bir ama gören Allah için konuşsun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün adamın biri evden işe döner posta kutusuna bir bakar normal halinden 4 kat fazla fatura merak eder telefon şirketini arar bir sorun olamadığını söylerler adam der çaresiz ödeyecez sonra gece yarısı kalkar bir bakar papağanı telefonu açmış konuşuyor çok kızar ve papağanı kanatlarından duvara çiviler 1 hafta boyunca orada kalacağını söyler 15-20 dakika geçer canı sıkılır orada asılı duran hz.isanın haça girilmiş heykelini görür der
- Eeee, birader sen ne zamandır burdasın heykel der - Ben 2000 yıldır buradayım papağan, - Ohaaa nereyi aradın lan öyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam, avlanmanın son derece yasak olduğu, yakalanınca çok yüklü para
cezalarının kesin uygulandığı milli parkta, göl kenarında, kucağında kocaman bir balık ile parkın polis müdürüne yakalanmış.. "Avlanma izniniz var mı?.." diye sormuş, polis müdürü.. "Yok.." demiş adam, "Gerek de yok çünkü bu balığı ben evimde besliyorum. Her gün buraya gelip gölde bir müddet yüzdürüyorum, ıslık çalıyorum dönüp geliyor, alıp eve götürüyorum.." "Tamamen palavra..!" demiş polis müdürü, "Balıklar bu dediğinizi yapamaz.." "İnanın bu gerçek efendim.. İsterseniz göstereyim.." "Tamam.. Görelim bakalım.." Adam balığı gölün derin sularına bırakmış, aradan birkaç dakika geçmiş, polis müdürü adama dönüp "Evet?" demiş "Evet ne?" "Ne zaman geri çağıracaksın?" "Neyi?" "Balığı.." "Hangi balığı?.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tilkinin karnı cok acıkmış, aslanın yanına gidip; "geyik yakalamayı banada öğretir misin" demiş aslan; "benınmle gel" deyıp ormanda geyık aramaya baslamışlar... Bır geyik görmüşler, aslan tılkıye sormus;
-Gozum kızardı mı? Tilki bakmış aslanın gozune gercekten de kızarmıs; -Kızardı. Demiş. -Şimdi de kıçıma bak acılıp kapanıyor mu? Tilki; -Acılıp kapanıyor. Demıs. Aslan ; "tam zamanı" diyerek kosup geyıgı yakalamıs ve hepsını yemıs... Tılkı kurdun yanına gıdıp; -Ben aslandan geyık yakalamasını ogrendım sana geyık yakalayayım mı? Demış. Kurt; -Yakala da gorelım... Tılkı; -Gozum kızardı mı? Dıye sormus kurt bakmıs, -Bırsey yok demıs Tılkı; -Olsun sen kızardı de demiş... -Kıçıma bak acılıp kapanıyor mu? Kurt -Yoook... Demıs. Tılkı; -Olsun sen acılıp kapanıyor de. Demiş Tılkı "tam sırası" deyıp geyıge dogru kosmaya baslamıs geyık bakmıs tılkı kosarak gelıyor tam yaklastıgı sıra tılkıye bır cıfte vurmus tılkı kayalara dogru ucmus kurt hemem tılkının yanına gıtmıs -Hah sımdı hem gozun kızarmıs hemde kıcın acılıp kapanıyor... demış |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kirmizi baslikli kiz ormanda dolasirken kurtla karsilasir.. Kurt kirmizi baslikli kizi bir sure kovaladiktan sonra kuytu bir yerde kistirir.. Kirmizi baslikli kiz..
-Yakisikli kurt sen beni yeme. Ben de sana bir kere vereyim.. demis ve kurt oracikta baslamis kirmizi baslikli kizi goturmeye. Aradan biraz zaman gecince kurdun isi bitmis ve artik avini yemek zamanı geldigini dusunmus. Ama kirmizi baslikli kiz tatmin olmamis ve bir kez daha istemis. Kurt zaten dunden razi ikinci kezde isi bitirmis. Bu boyle altinci yedinci derken kurt kirmizi baslikli kizin uzerine yigilivermis. Kirmizi baslikli kiz da pantolonunu giyip babaannesinin evinin yolunu tutmus.Yolda bekci ile karsilasmislar.. Bekci kirmizi baslikli kizi yakaladigi gibi asilmis kulagina. -Bak kizim bu, bu hafta ucuncu kurt..... bir daha olmasin. -Kirmizi baslikli kizdan yanit gelir bi kerem verim beni birak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hangi ülkenin istihparatının, daha iyi çalıştıgını saptamak için bir yarışma düzenlenecekti.Yarışmaya Amerikadan Caı,Rusyadan Kgb,İsrailden Mossad,Türkiyeden de Mit katılır.Yarışmanın konusu ,Afrikanın balta girmemiş ormanlarında dolaşıp , en kısa sürede bir gergedan tutup getiren , galip gelecekmiş.Yarışma yerine varılır. Jüri yarışmanın yapılacagı ormanın girişine masaları dizer ve otururlar.İlk önce mossat yarışmaya başlar. Dalarlar ormana ,yedi dakika sonra bir gergadan tutup getirirler.Alkış kıyamet kopar. Arkasından hemen kgb dalar ormana; onlarda beş dakika sonra gergedanı sürükleye sürükleye getirirler jürinin önüne. Onlarda büyük alkış alırlar. Sıra caı gelmiştir , onlarda dalar ormana dört dakika sonra gergedanı tutup getirirler.Sıra mit'e gelmiştir , onlarda ormana girer tam iki dakika sonra perişan bir vaziyette , bir atla dönerler.Atı jürünün önüne getirirler. Jüri şaşkın vaziyette ata bakmaktadır. At jürinin önüne egilir !! abi anamı miksinler ben gergedanım der!!
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|