![]() |
|
|
#141 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Elim Yüzüm Sarardı
dost olanlara duyrulur ilk elden üç birayla dağıldım bir büyüğü içerdi sır vermeden geçerdi biraya gelemiyorum iki yakam bir araya dostlar yakalarım belki başka bahara kahramanca diyorum ki bıktım bu akşamlardan arkadan dolaşanlardan it gibi dalaşanlardan şu gezegende bilmem kusur neremde alışamamaktan alıştım her kıvılcımda her derde yandım biraya gelemiyorum bir araya gelemiyorum kara düştü gönlüm karardı beyazı bekledim ömrümce elim yüzüm sarardı Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Elimden Gelse
arada bir geçsin adın başlık da istiyorsun sen ne diyorsun seni gözlerimden sözlerimden dillerimden kıskanıyorum hiç kimse yokken derim adını adımın yanına yazarım elimden gelse mezar taşıma Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Elinden Ölüme Ölümüne Hasretim Sana
seni söylüyor türküler bak haydi doğrul bir cigara yak bir halayda saf tut dertlerimi unut yeterince yanıyorum ben çile ise çile bire bin veriyor hasret ekiyorum seni her yanım sen sen oluyorsun oldum olalı seni söylüyor türküler bak kalk ayaga bir cigara yak savur içindeki kederi dogrult elindeki mavzeri vur gözlerimden gözlerini açık bırakan gözleri gözlerimi elinden ölüme ölümüne hasretim sana Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Elini Yorma
ararsam arama elini yorma ellere güllere sorupta durma sende bir yürek sende bir elek var ise geçir elede gitsin ,arasın kalbin arasın elin ararsam görünme ses verme gitsin ellere güllere sorupta durma elede bitsin güle de gitsin Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ellere Benzedin
ne anka kuşu ne elimde el ellere benzedin bilmemki neden illede sen, sen peki öyle olsun anka kuşunu yakaladım aşkolsun bana aşkolsun sana ellere benzedin bilmemki neden bag bozumunda buluştuk unutma kimsecikler'e inat degildi ihanet hiç degil fırtına aldı bizi hayaller buz bag bozumunda ellerimiz buz harmanımız kesat'tı evsiz kimsesiz öylede mutlu olmak bize düştü olsun gözüm olsun anka kuşu kadar yalnız olsun ne elimde elsin bilmemki neden ellere benzersin ne olursa olsun Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ellerim
ellerimle yürüdüm eve elimde yoktu elin haberi nerden olsun elin ellerim'le yürüdüm ellerin ne günahı var ellerin el olduguna isyan ele güne pişman ellerimdeki düşman ellerim Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
En azından Ayna İle Sevişmeli İnsan......
güzel huylu olmalı insan merhametli şefkatli mesela iyi geçinmeli sokgında köyünde evinde herkesle degil tabiki amaa kim olursan ol deyipte gel diyenler kendisiyle kavgalı ise itirazım var siz biz yok yaradan var sevmeli en azından şükretmeli bilmiyorsan inanmıyorsan teşekkür edecek kadarda akıllı olmalı merhametli şefkatli olmalı mesela iyi geçinmeli en azından ayna ile sevişmeli insan...... Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
En Büyük Türke
şiir yazılacak bir gün şairler kıskanacak konusu sarı paşa olacak mavi gözlü yurtta sulh cihanda sulh diyen cihanın kendi bilir diyen bir şiir yazılacak bir gün şairler kıskanacak konusu bir adam eşi görülmemiş ne yazık ki izi sürülmemiş ne mutlu türküm diyene demiş bir şiir yazılacak dünya yeniden tarih yazacak konusu benim karakterim bağımsızlıktır diyene ne mtlu türküm diyene bir şiir yazılacak en büyük türke ATATÜRK'E Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
En Hüzünlü On Kasım
Nasıl Üzülmez İnsan Bugün On Kasım Yurdun Tersanelerine Girilmiş Askerinin Başına Çuval Geçirilmiş Otuz Günde Otuz Asker Şehit Edilmiş Bir Manga Asker Kaçırılmış Bol Bol, Laf Edilmiş Yabancı Sermayanin TUZAGINA DÜŞMÜŞ ÜLKEM. İÇ DIŞ DÜŞMANLARLA KOL KOLA İŞBİRLİKÇİLER.. İŞÇİ,ÇİFTÇİ,ÜÇÜNCÜ SINIF VADANDAŞ OLMUŞ. KÖYLÜYE ANAN”IDA ... DENİLMİŞ HARİTALAR ÇİZİLMİŞ SÖZDE SANA SAYGI DURUŞUNDA BULUNMUŞ KURDUGUN PARTİDE SEFA DÜŞKÜNLERİ NASIL ÜZÜLMEZ İNSAN EN HÜZÜNLÜ ON KASIM BU KASIM... Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#150 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
En Sık Yerinden Aralanır İnsan
insan en güçlü yerinden yaralanır en sık yerinden aralanır insan insan insanın ettigini insana ah ah boşuna şeytan, demişler şeytana en sevdiğinin en sıcak ellerine akar kanın içersin görünmesin diye üzülmesin diye çeker kendinden'de gidersin insan en sık yerinden aralanır Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|