![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57924
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Erisilmezsin Annecigim
bal özü sogan sözü tatli güzel ninnileri aci elma dilimleri erisilmezsin annecigim kiraç tarlada dogurdun nasirli ellerinle avurdun tatli memenden emzirdin yorgun argin beni dünyama eristirdin erisilmezsin annecigim 15-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Erteleme
bu yürege can veren sendin bir bahar sabahi günesle dogan. yeni bir askin filizini, seninle attim yagmurlar yagdirdim gözyasimdan ince ince damla damla seninle filiz verdi basak verdi yüregimde olgunlasmis bir yara artik ne olur erteleme bir sonraki bahara Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ertelenmiş Ertelenen Hasretler
mezar otları büyür başımda el kapıları hasret özlem kokar rivayet edilir eskimiş sözcükler de ayrılıklar ölüm ya da kabus sarkar göz kapaklarım da lif lif çözülürken ayak bağlarım verdiğin yetmez mi ya rab yeni yaralar açarsın yüreğimde resimler de hayal meyal hatıralar gülüşler yalan sızılar yağmur bulutu uzar zamanlarda bilinmezliğe açılan kapım ne olur gözlerim bir sussanız bu gün bende değilim varolmadim ki ya rab nedir bu çektiğim dumanlı sabahlar bitip tükenmez gel zaman git zaman andıkça dolar yağmur olur kar olur her mevsimde göz pınarlarım da yasar özlemler biter diyorlar bıyık altından kuzgundur sözcükler küçük dilde sabretmek için yıl mi kaldı bittim biterim/ayak üstü canlı cenaze duman duman tüterken gözlerimde ertelenmiş ertelenen hasretler 26-05-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Esir Gözlerde Uçuşurken Hayaller
sisler içinden seslen duyarım asılıp kalmayayım şiirin dizelerine fermansız olmasın kelimeler ulaşılması yakın elini uzatsam tutacağım belki de resmin canlanır gözümün bebeğinde ezberimde adın yazılıdır sezgilerimde yanılmam Ankara’dan eser bir yel serin sıcak fidan boyludur niğde bağlarından ummana benzer yüreği rum’i takvim hesabıyla bu gece engin bir deniz çağlar içimde sen ki bilmelisin ki akışında feryatsız bir çocuk ağlar feneri çalınmış *******den ufka dalan gözlerde nur sun rengini arayan çiçeğin enleminde kaybolursun süslen geceye inat aynalarda ayyuka çıkarsa dedikodu olarak ferman kar eylemez dilin kemiğine usanmaz kıskancından ortalıktakiler ram olacaklardır senin hayat aşkına esir gözlerde uçuşurken hayaller 30-09-2004 Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Esmer *******den
bir ışık yak ne olur esmer *******den geçiyor zaman sevdasız katar katar yüküyle belki diyorum umutla kayıp gidiyor gözlerimde uzayan zaman tükeniyorum zamanlarda tükeniyor bahar canlanıyor güneşli günlerle hani diyorum ki yak yüreğimi cama vuran sen ol gündüz düşleri gibi şafakla senle doğayım mutluluk güneşim ol yalnızlığıma çare derin bakışlı ince ruhlu ay yüzlü narin sevdam bir ışık sun bir tebessüm et esmer *******den 23-04-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Sevgi Çığlığı İnsan
merhaba ey güzel insan ak deniz esintisi ne kadarda geleneklerimizde olsa da unutulmaya yüz tutmuş dostluklar adına merhaba nefesinde yosun kokuları getirdin ak denizi getirdin berrak ve serin annemin masallarını anımsadım denizaşırı yolculuklara gidip de dönmeyenleri uçsuz bucaksız mavilerde kayboldum bir yanım özlem diğer yanım yarım elma mutluluk şiir serpiyordun yüreklere yaşamak-sevgi adına alçak gönüllü incelik ve sadeliğin kaç gönülde yaşıyor kim bilir dilinde sözcükler dans ederken ve sabırla tekrarlanırken aynı sözler hangi yılan çıkmaz ki deliğinden haydi fon istiyorum portakal bahçeleri günebakan sümbül ve papatyalardan uygarlığa beşiklik etmiş tarihi cami ve kiliselerden ak denizin nadide adası denizi mavisi özgürlüğü gündüz olan *******ini sıcak insanları fon yap sevgiyle doğup umutla bakalım umudu olmayanlara inat güneşin doğuşunu fon yap yürekler ferahlasın ey sevgi çığlığı insan Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eziktir Kırık Düşlerle Doğuş
gece sessiz sırlı duvar çığlıklar yüzde kırık ayna yitik düşler şehrinde suskunluğun adı bir başına akıp giden gözlerde günden kalan faili meçhul hatıralar uğurdur alna düşen ateş böceği resimlerde kare kare sevdalar esner gecenin koynunda zaman sararmış yapraklı kitabın sayfaları arar yıllar içinde hatıraları fiskos ederken geceyle anılar umut her yeni güne doğar rüsva olup sarhoş *******de eziktir kırık düşlerle doğuş 22-09-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fahişeydi Hayat
Alo yüz on beş mi İlkimi kaybettim Alaca karanlıktı Seçemedim ayak izlerini Bekledim dönecek diye Yerçekiminde kaldı gözlerim Sonbahara teslim di Uyuttum dizlerimde Yeni dünyaya açılan kapıydı Hüzün damıtan *******de Tecrit olmuş akşam sefasında Aldatılmış bir anın baharıydı Unutulmuş bir şarkının ezgisi Deli poyrazla inliyordu Rüzgardan kanatlar uçuşuyordu Muştu gelmiş postadan Çingene akşamlarında Uykulu gözlerdi yarı uyanık İlki olmayan sondu İç güveysinden haylice Şizofren bakışlarda Narkoz yemiş hasta Soluyordu burnundan Maskaraydı kelimeler Ölüme durmuş saat Zifiri karanlıktı yalnızlık Sığınmış onurun gölgesine Fahişeydi hayat Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fal Mı Yalan Falcımı Yasemin
hayal etmek istiyorum ama henüz yeni sayılırız yıldırımlar düşürdüğün yüreğim hızlı adımlarla koşmak istiyor yaşadıkça çözeceğim seni sır kalmayacak zaman içinde sonbaharın ilkbaharı da vardır seni senden çalıp alacağım papatya falı açıp ilk yazda göz akımda büyüteceğim iddia ediyorum yanılıyorsun yoksun yüreğim aşk ve seviden tutunacak bir çalı arar Akdeniz’den sarı sıcak gülüşlerini sunan büyücüye danıştım geceden bilmem yanılıyor muyum yoksa ruhuma ferahlık veren bu koku yasemin çiçeği değil midir cismini bana göstermeyen fal mı yalan falcımı yasemin Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fecrini Sabaha Bırakan Gece
güfteler yaptım adınla senin istimlak ederken yüreğin yüreğimi bogulurken sismik dalgalarda kaybeder iberesini pusulam otuz sekizinci dönencede merkeszinde döner durur uzundur yokustur ve de sarptir engebelerinde yürümek düstür anılar yüksek rakimi olsa da cilesiz bülbül olur mu güle oynaya cosar caglarim her kadehte ask icer seyreder cemalini güzeliginin esaretinde düsler kurarım balkonumda sardunyalar mercan cicekleri begonvil ve yasaminler acardi günese umut olmanin cogullari fecrini sabaha birakan gece 13-11-2006 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|