![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülüm*
Gülümün dikenleri batıyor artık canımı yakıyor avucumdan kayıp gidiyor kanasa da avuçlarım batsada dikenleri sımsıkı yumdum avucumu bırakmam seni gülümsün döndü sarıya al gülümüz araya dargınlık girdi beni seven sen ve içinde ki sen hanginiz yenilecek hangisi gelecek ben, beni seven gülümü beklerim gülümden ve incilerimden vazgeçmem incilerimi incitirsen,geçerim senden |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülümse
gözlerin uzaklara daldığında gezdiğimiz topraklara bastığında yüreğin acıyıp yandığında aşkımızı hatırlayıp gülümse gözlerinden iki yaş süzülünce yüzüne kara bir hüzün çökünce bizim şarkılarımız söylenince aşkımızı anımsayıp gülümse yalnızlık ölümden beter olsa da kolların bensiz bom boş kalsa da öpüp kokladığın gülü hatırla aşkımızı unutmayıp gülümse üzülünce unutma yıldızıma bak tebessüm et gözlerinde ışık yak ah aşkım ah feleğin işine bak kavuşmak mahşere kaldı unutma |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülümsüyordu küçük kız
Gözleri ışıl ışıl parlıyordu elleri heyecandan titriyordu sanki kalbi yerinden çıkacaktı o kadar heyecanlıydı ki sadece etrafına bakıp gülümsüyordu herkes dudaklarından dökülecek kelimeleri sabırsızlıkla bekliyordu o ise şoktaydı dakikalarca olduğu yerde kalakaldı ve sonunda gözlerinden yaşlar boşalarak anlatıyordu çok çalışmasının mükafatını almış istediği fen lisesini kazanmıştı kendiside çok iyi biliyordu ki asıl çalışmalar yeni başlayacakı o doyunsuz mutluluğu saatlerce paylaştılar yeni okulunun heyecanını duyarak odasına gitti ve yeni planlar yapmaya başladı küçük kız (o.k.s.sınavına girecek olan tüm öğrencilerimizi düşünerek yazmıştım kazanamasalarda canları sağolsun) |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneş yeniden doğacak
Günlerdir uykular kaçtı heyecan çok kötü bastı on sekiz mart gelip çattı Nermin i bir telaş aldı başarmak da zorundaydı artık sinirler yatıştı o günü bir atlatsaydı arzusuna kavuşsaydı tatlı hazzı yaşayacak belki yaşlar kuruyacak sonunda murad alacak adım adım yol alacak zafer terzinin olacak güneş yeniden doğacak beklenen saatler geldi heyecandan da buz kesti eli eteği çekildi Ali bey desteği verdi bırakında yazsın dedi eşini de ikna etti ümüt bey de sohbet etti Aysel hanım da güç verdi Çelebi bey davet etti çarpıntılar yükseldi aklı da başından gitti kimseye de bakamadı korktuğu gibi olmadı şükür o anı atlattı |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneşim donuyor*
içimdeki çiçeği soldurdun sende ki beni öldürdün benim için sen de bittin yıldızlarım birer birer sönüyor ısıtan güneşim de donuyor ruhum karanlıklara gömülüyor yorganım cayır cayır yanıyor kurtulamıyorum eteklerim tutuşuyor isyanlarım da çoğalıyor şöyle bir sirkelenelim ya kendimize gelelim ya da tamamen bitirelim |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günler
pazartesi:çok yorucu oluyorsun beni koşturuyorsun salı:biraz daha durgunsun işler yoluna giriyor çarşamba:her şey yolunda gidiyor perşembe:hafta sonunu düşünmeye başlıyorsun cuma sanki işler bitti gibi cumartesi:hiç iş biter mi pazar:tüm günlerden yorucusun canımı çıkarıyorsun buda böyle olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Halacığım
Okulların açılmasına bir hafta vardı aniden telefon çaldı kötü haber tez duyulurmuş birden içim çok yandı Ezurum da ki halacığım geçirmişti beyin kanaması hastaneye yatırmışlar ameliyata almışlar günlerdir komadaymış son kez konuşamadım aradan bir hafta geçti okulların açıldığı gündü yine haber geldi halacığım vefat etmişti bu diyardan gitmişti en son üç yıl önce görmüştüm hastaneye babamı ziyarete gelmişti acımız iki misliydi halamla dayım evliydi dört bir yandan toplandılar namazını kıldılar nur içinde yat halacığım |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretim sana*
Gözlerim uzaklara dalıyor Sevdiğimi çok arıyor Birgün gelecek biliyorum O günü iple çekiyorum Sigara elimden düşmez oldu İçimde ki acı dinmez oldu Kalbim paramparça oldu Canım sen gelmez oldun Gülen yüzüm gülmez oldu Çarpan kalbim çarpmaz oldu Dayanamaz oldum hasretine Gelde dindir bütün acılarımı O ilk günü hiç unutmadım Her yerde seni aradım Açtım kollarımı sana Koşarak gelsene bana |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretim*
Biz birbirimize aidiz desek te kader ayırdı bizi kavuşmamız imkansız ayrı düştü yollarımız içimde ki ateş hiç sönmeyecek ölene dek sürecek sevgilim aşkım herşeyim mahşere kaldı kavuşmamız ........der ki bitmez çilem bilmeden düştüm kara sevdaya içim içimi kemirip bitirsede ayrılık acısı hiç bitmeyecek aşkın bende hiç tükenmeyecek 1987 |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretin
Büyülendi gözlerim o gözleri görünce lal olmuş ki dillerim çıkmadı bir kelime el ele tutuşunca sarmaş dolaş olunca canı cana katınca yakmış beni hasretin prensimi de bulmuştum nasıl mutlu olmuştum ne hayaller kurmuştum korkarak uyanmıştım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|