![]() |
|
|
#141 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yabancı
Yabancısın bana yabancısın,dünya güzeli Sen güzellik delisi,ben Hak aşığı Saçları sarı,gözleri sürmeli Seni modernlik ısıtır,beni İslamın ışığı... Yabancısın kendini beğenmiş,boyalı mahluk Dedelerin ölürdü namus için,sende hani? Hani örfün,adedin nerende ahlak? Seni kilise avutur,bizleri cami... |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yalnız ADAM
aşkın adresini sapıtmış, gecenin onikisinde yalnızlık evinin bekçisi adam.. uyumak istemiş uyuyamamış bir fırt daha çekmiş sigaradan. ...gitmiş, bilinmezin yerine bu vakitte bir oymuş uyumayan, ve bir o. derdini anlatmaya gitmiş dert dinlemiş garibim... yok insanlar vefasızmış birine bağlanmak aptallıkmış, üç günlükmüş dünya ve yalanmış ölüm varmış sonra ahiret için yaşamalıymış.yaşayacaksa... ya sevgisiz yaşamak,yaşamak mı? diye sormak istemiş...ve cevabını kendisi bulmuş.. sevgisiz yaşanmaz ama, kalbinde sevgileri iyi ayarla mutlu olmak istiyorsan hep sev ama hiç sevme... dinlemiyorsun beni demiş daldın gittin.. sahi sen niye gelmiştin bu vakit anlat derdini demiş haydi anlat derdini... meğer anlatacak hiç bir derdi yokmuş artık sadece uyumak istiyormuş yalnızlık evinin bekçisi adam yalnız başına... |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yar
(bu şiirimi Y.ARslan'a ithaf ediyorum) Yar Senin aşkın kalbimde Aşkına vermedim zarar... Gel,istersen kalbimi yar Göreceksin orada senden neler neler var Sensiz geçmiyor burada akşamlar Gündüz yanımda hayalin Düşümde gülüşün var Düşünüyorumda sensizlik ne zor, Ölüm demek yar,ölüm demek Hatta yetmiyor... Gel bana sor,sensizliği anlatayım sana Bir masal gibi,bir efsane gibi gelir Uyursun... Bana geliyor dünya dar Sana güllük gülüstanlık Ne de olsa sende senden var... Ankara'ya yağan kar Senin semtine uğramıyor Sen olmasan oralarda donar, Gelsen buralara buralarda yanar Bu aşk kül eder beni,sonunda yakar Artık sana çıksın yollar istiyorum, Gelmek,ama daha vakit var... Yar İnsafın yok senin Ve senin aşkın kalbimde Aşkına vermedim zarar... Sen benlesin hep Gözlerin benle Gülüşün benle Tek korkum seni kaybetmekten yar sınlar benim kalbimi, Bu sevgiyi alsınlar, Taşıyamayacağım çünkü Yaşayamayacağım sensiz... Bahar Gelmiyor Çiçekler açmıyor Ve sen bunları bilmiyorsun, Çünkü senden sende var... Siyah gözlüm Yarsınlar kalbimi Sana olan sevdamı herkes görsün... Mecnun'dan Mecnun olduğumu, Ferhat'ın aşkının sönük, Ve senin leyla gibi hayal değil Gerçek olduğunu... Ama istemem... Sen hep köylü güzeli olarak kalmalısın, Hep masum açmamış bir çiçek gibi, Yaralı bir ceylan gibi ürkek Ve kelebekler gibi... Yar Ölümden başka engel ne var Çıkıver karşıma Açıver kollarını Siyah gözlerinle bakıver İçimi yakıver yine Elini elime ver... Yar Seni anlatamadım daha Ama ne mahsuru var Sanki şimdiye kadar yaşamadım Sensiz dünya bana mezar Cennet sensiz anlamsız Gelir bana,yar Sen olduğunda cennet her yer Gel halimi gör Yar diye diye öleceğim, Benden başkasına bakarsan... Senide öldüreceğim... Yar Bilyorsun ben deliyim,deli gibiyim nicedir Ve senin aşkın her zaman kalbimde Aşkına vermedim hiç zarar... |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yar 2
Yar Gözlerimin önünden gitme Bıkmam senden hiç Ya beni de al götür gittiğin yere, Ya sende gitme, gitme,gitme uzaklara Hayalim karşına çıkar hep Gözyaşlarımla boğulursun Belki geldiğinde geç olur Beni ölü bulursun... Bilirsin ki her yaşayanın sonu var Sensiz bırakma beni Öleceksem senin kucağında Gözlerine bakarak Son nefesimi öyle vermeliyim... Aslında ölümü düşünmemeliyim...ama Gidersen işte,ölürüm Ölürüm yar, Bir insana açma mezar Ve beni senden uzaklara atma, Şimdi sensiz bir onbir eylül Saldırıları var beynimde Yedi nokta iki şiddetinde deprem Her hücremde,ve kalbimde Senin adın yazılı,sadece senin adın Gel uçuruma atma beni Gel üç kuruşa satma, Ya beni de al götür,gittiğin yere Ya sende gitme,gitme Gitme uzaklara... Sil kafandan ayrılığı yar bu adam sensiz nasıl yaşar sor kendine ya da bana sor,anlatayım... Ankara'yı yaktırma bana Biliyorum delilik diyorsun, Ama aşkın için az bile Dünyayı yaksam hiç... Sen bilmezsin sensizliği Sen sensizliği bilmezsin... Bilseydin hak verirdin bana Bilseydin hiç durmaz gelirdin, Gelirdin ayrılmazdın yanımdan Bir saniyeliğine bile... Şimdi yanımda hayalin var, Elimde senden çaldığım resmin, Ferdi'den bir şarkı çalıyor, Tek eksik sen, 'Bir ömrü tükettikte birlikte Bir çay içimlik uğramadın ya sonunda' 'Gözlerimden akan yaşlar Sende biter sende başlar',diyorum Seviyorum seni,seni seviyorum... Yarim, Sen bilmezsin sensizliği Sen sensizliği bilmezsin... |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yar 3
Yar senin bir gülüşün bende bin kapı açar bir geliver bana yalan olmasın gül gibi açsın şu çöl gönlümde senin aşkın... ölene kadar seni seveceğim ben, vazgeçmem diyorum,vazgeçmem! ya öldür beni kurtul aşkımdan ya karanlık *******ime güneş gibi doğ... yar senin bir gülüşün bende bin kapı açar, bir geliver bana yalan olmasın... hür olan bir ruhum vardı, o da ellerinde esir, bir bakışına köle olsam az gelir sabah-akşam kalem elimde seni anlatsam inan az... biraz rüzgar gibi es buralarda sen gelde istiyorsan ölüm getir... yar sensiz bir günüm bana bin yıl gibi bir giriver bu kapıdan yalan olmasın... yar sevgimi bilseydin ya da görseydin halimi acırdın! ben senin eserinim oysa bu hale beni sen getirdin, mecnun mu çok çekmiş ben mi? sen mi zalimsin,leyla mı? görseydin halimi karar verirdin... sana şiirler yazmayacağım artık istiyorsan adını anmayacağım istiyorsan terkedeceğim bu şehri bir daha dönmemek üzere ama asla bu sevgimden utanmayacağım sensiz sonbahar geldi kış geldi ülkeme kuşlar göç etti, ilk defa güller açmadı bülbüller feryat-figan etti... yar bir gel bana bir gül bana bir gülüver bana bir elini ver elime yalan olmasın yar senin bir gülüşün bende bin kapı açar bir geliver bana yalan olmasın... |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaşamayayım mı?
yaşamayayım mı? birgün ellerinden uçup sonsuzluğa doğru kanat çırpıp özgürlüğün tadını ciğerlerime solumayayım mı? birgün ellerinden uçup hayalimdeki şehirlere ve gökyüzüne doyasıya bakıp doyasıya birgün olsun yaşamayayım mı? ya ellerinin içinden uçup kurtulup,sonsuzluğa doğru gidersem... kaçayım mı? senden uzaklaşabildiğim kadar uzaklara,ne de olsa yine sana döneceğim diyerek sal beni... sal beni uçsuz bucaksız zannettiğim hayatın başka adreslerine sal beni,ya da kaçayım mı? kaçabildiğim yere kadar... senin olmadığın yerlere. artık şu kafesi açıver! |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yazık
benden başkasının gülüsün suyun bendim senin toprağın bendim sen anlayamamışsın ama dikenin bendim şimdi benden başkasının gülüsün... ya kim verecek gençliğimin hesabını... |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yıkıldım İşte
Yıkıldım işte Ve yıkıldığımı sende gördün Daha ne kadar dayanacaktım Daha ne kadar kalacaktım ayakta Hayattan bıktım işte Yıkıldım işte Gözlerinin önünde... Ne mücadelesi artık Neyin mücadelesi, Yoldan çıktım işte,sevin Beni yıktın işte Yerin dibine girdim... Pes ettim,herşeye pes Uğraşamadım seninle Aldığım şimdi sadece bir nefes Onu da çok görme... Daha ne kadar ağlamayacaktım Daha ne kadar, Kendimi ateşe attım işte Kendimi üç kuruşa sattım işte Yıkıldım işte... Yıkıldım işte Ve yıkıldığımı sende gördün... |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yokluk
Gittim ve geldim, Yokluk denilen yere Eli boş gittim, Dolu geldim Ne yılan gördüm Ne böcek... Rüya değildi Hakikatmıydı bilmiyorum, Tek gördüğüm Milyon kadar vardı benden Hepsinin başı önüne eğik... Kimisi eşek şeklinde Kimisi köpek |
|
|
|
|
|
#150 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğimi İSTEME
Yüreğimi benden isteme, Delicesine sevemem ben, Sevgimi sakın küçümseme, Kolay kolay da silemem ben... Bildiğim aşklar hep yalandı, Eski sevdalar, eskide kaldı Bu yürek sana kandı,yalnız Bir günlük aşka gelemem ben... Madem ki çaldın beni benden, Sev beni ölürcesine sev, Madem ki ruhumu da aldın, Artık sensiz de gülemem ben... Uzakta durma,gel yanıma Bak nasılda susadım aşka, Ufukta mutluluk var ama, Mutlu olmadan söylemem ben... Artık benim olan senindir, Canımı bile iste benden, Ben benden geçtim zaten, Sanma aşk için ölemem ben... Benim zaten mutlu sonum yok, Sevemem aşk oyunlarını, Ölmek için sebep çok ama, Gözlerin görmeden ölmem ben... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|