![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12094
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğin Varsa Gel
Yüreğimi beşik yaptım sevdana Düşler kurdum, hayal kurdum bildin mi? Umutlardan taç yaptım yoluna Bir gün olsun zahmet edip geldin mi? Senin için ne savaşlar açtım da Dağlar taşlar ranzam oldu yattım da Şu canımı ateşlere attım da Senden bir ses alamadım öldün mü? Vefasızsın, vefalıyım deme hiç Gelmek için çok geç kaldın, gelme hiç! Kutlu olsun sana bu şan, bu sevinç Bir tek sana yenik düştüm gördün mü? |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zam Mevsimi
Mevsim zam mevsimidir Kalbime de zam var! Önce bir esmereydi Şimdi üç sarışına Kapısını açar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ziyan Ömrüm
Ah bu benim ziyan ömrüm Boşa gelip boşa gider Garip gönlüm dertli başım Taşa geldi taşa gider Yaşanır mı böyle yarım Sende kaldı öbür yarım Sayende bak gözpınarım Yaşa geldi yaşa gider Dertler çektim dizi dizi Sırtımda hep bıçak izi Kader vurdu ikimizi Tuşa geldik tuşa gider Senle olmak bir hayalmiş Yalan dünya kime kalmış Meğer sevdan bir masalmış Düşe geldi düşe gider Sen hayata ben meçhule Sana huzur bana çile Talih bile sana böyle Koşa geldi koşa gider Sen yoksun ya can uykusuz Yaşıyorum sana susuz Sen gideli bende temmuz Kışa geldi kışa gider |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|