![]() |
![]() |
#1491 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2568
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SENIN ICIN
Kirgindim... Sevdami da aldim çiktim yollara taa uzaklara... herkseden ,herseyden kaçarcasina... sessizligin ve yalnizligin huzuruyla epey yollar kat ettik.. hiç kimselere görünmeden daglar tepeler astik ama nereden bilecektim ki bir dag basinda bir güvercine asik olacagimi...oysa asktan kaçmak için düsmüstük yollara... bilemedim bu yolunda bir aska varip dayanacagini.... Nasilda degisi verdi hersey birden bire... senle olunca zaman durdu yollarim kapandi... hersey sende kilitlenip kaldi....zaman geçtikçe tüm sevgimi herseyimi sana yükledim... ta ki bir gün kanatlarin bu sevgiyi kaldiramiyacak hale gelene kadar... seni seyrettikçe, sana sevgimle ne kadar çok zarar verdigimi görüp yine canimin yanmalari basladi...oysa ki sen uçabilmeli ..özgürce yükseklere varmaliydin... Iste bu yüzden senin için sevgilim... yine attim sevdami önüme ..acilarim yüregimde çiktik yollara... Hosçakal sevgilim...sen sakin aglama...ben katlanirim buna da.... Biliyorum!!! Bu morsevda daa çok yollar kat edip daha çok mor daglara tirmanacak... daha çook morsümbüller toplayacak...ama hiç biri senin gibi olmayacak...
![]() |
#1492 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() - İlk Göz Ağrısı -
Seni görünce yürüyüşüm değişiyor Bir tuhaf oluyor elim ayağım Boyunbağımı düzeltiyorum şaşkınlıktan Ceketimi bir ilikleyip bir açıyorum Seninle karşılaşınca ansızın Bir ışık alıyor gözlerimi Doyasıya bakamıyorum sana Bir sis içinden geçip gidiyorsun Ayak seslerin kaybolunca uzakta Benim dünyamda başlıyor yürüyüşün İçimde kunduralarının sesi Sonsuz bir yoldayız ikimiz de Sen varsın her halimde Adım atışımda sen Bakışımda sen Senin gibi konuşuyorum belki Aynaya baksam sen güleceksin
![]() |
#1493 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Biten Bir Gecenin Ardından Güne Umutla Bakarsın Ya,
Bende Sen Yanımdan Gidince Bir Umutla Bakıyorum... Biliyorum Sende Benim Güneşimsin... Gece Yanımda Olmasanda Sabah Bana Doğacağını Gittikden Sonra Yine Bana Varacağını Sevgimi Kalbinde Saklayacağını... Güneş Gece Olmasada Sıcaklığını Verirya İnsana, Sende Yanımda Olmasanda İçimi Isıtıyorsun Hâla Sabah Kalkdığında Güneş Doğmamış Olur ya İnsanın İçi Bi Tuhaf , Huzursuz , Neşesiz Olur Yatakdan Kalkdığımda Seni Bulamayınca ßenimde İçim Bi Tuhaf Oluyor. Bilirsin Sevgilim Güneş Kışın Geç Doğar, Yazın Her Sabah Baş Ucumuzda Parıldar, Şimdi Sende Benden Uzakda Yaşıyorsun Ama Yarınlarımda Baş Ucumda Olacaksın. Her gün İçimi Yeniden Isıtan, o Büyük Aşkınla Her gün Yeniden Gel
![]() |
#1494 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() SEVDA YÜREKTE SAKLANIR
Sana göre değil beni sevmek! İnan ki, beni unutman gerek! Ben de çektim ayrılık acısını. Bilirim, kolay değildir severken gitmek. *******e sığmaz olur günlerin, *******in avucundadır yüreğin; Dilin sussa gönlün haykırır, Sevda denen şey yürekte saklanır. Yüreğini de al ve git bırak beni! Duyma sakın seni çağıran sesimi! Bana hiçbir şey bırakma senden başka, Senden ve siyah - beyaz bir resminden başka! Mesafeler ayıramaz seven kalpleri. Yaşamak dolduramaz boş saatleri. Bir boşluğun içine düşer, çırpınırsın; Yalnızlık ağlatır birleşmiş gönülleri. Bir çınlama duyarsın kulaklarında, Duvarlar çığlık çığlık üstüne gelir. Kulaklarını kapamazsan sağır olursun. Adı yalnızlıktır duyduğun her haykırışın. Yüreğin kesse de yolunu yürümeye devam et, Bir gün gelir, yalnızlık tükenir elbet! Bilmezsin, kaç fırtına eskitti bu gönül; Bir gün gelir, bu yağmur da diner elbet! Bir bulut geldi geçti ardından binlercesi. Ah, bir bilsen sana olan sevgimi, Taktığım her maskenin ardında Aslında seni nasıl özlemle beklediğimi! Sevsem de seni sevmemem gerek, Aşkımı içimde saklamam gerek... Bir ecel var karşımda aklımı çelen, Yüreğimi söküp sevdamı benden çalan. Ayrılık korkusu vurmuş prangalarını ayaklarıma. Duyuyorum sesini kalbimin her atışında. Korkuyorum, bana göre değil seni sevmek! Yazık ki, kolay değildir severken gitmek.
![]() |
#1495 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() T A N R I B İ L E A Ğ L A R
Ne zaman seni düşünsem yalnızlığım aklıma gelir Bir ürperti gibi derinden derine duyarım çaresizliğimi Nedir bu gürültüler derim, top patlamaları Nedir bu şakaklarımda zonklayan ağrı İçimden dalga dalga boşanan gözyaşları ne Bu hangi nehir ki uzayıp gider alabildiğine Nedir bu ümitsizlik dolu bu kahır dolu yaşlar Bu denizler altında kopup gelen firtına Bu bir çağlayan gibi uğultulu yaşlar Oysa zamandır ilerleyen imkansızlıklar içinde Başlangıcı olmayan bir sondur yaklaştığım Bu ipince nehir nereye gidiyor bilen var mı ? Ağlatan ne ben O doyamadığım dakikalar mı ? Düşen aksi mi gözlerime o bal rengi gözlerin Ki içimde çalkantısıyla hıçkırır denizlerin Sorarım; bu ağlamak ne kadar, nereye kadar O zaman rüzgar durur, fırtına diner ansızın Kapanır yorgun gözlerim bir gece başlar Ve karanlık uykularla rer ağlama saatleri Uyanınca bir ıslak şafaktır görürüm Bir büyük resimdir gökyüzü seyrederim Yine özleminle yanip tutuşur gözbebeklerim Duyarım vurgularını başımda çaresizliğin Ben ağlayacak adam değildim bir kadın için Beni perişan edecek ne vardı bu kadar Bir de "Erkekler ağlamaz" diyorsun Tanrılığından utanmasa Tanrı bile ağlar...!!!
![]() |
#1496 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() SENİ İÇİMDEN TERK EDİYORUM
Binmediğim hiç bir otobüs Beklemediğim hiç bir durak kalmadı bu şehirde Gittikçe azalıyor hayat Neyi erken yaşadıysam Hep ona geç kalıyorum Sana göçüyorum her sonbahar Yolların çıkmıyor aşkıma Unuttuğun yağmurların adı saklımda Seni içimden terk ediyorum Susmaktan yoruldum Kuşlar ve şarkılar, bu şehri terk edeli Efkar demliyorum gözlerimde yaşlarımı, yanağıma varmadan öldürüyorum Tam sancağımdan yaralıyorum kendimi Alnını yüreğime dayadığın güne bakıp SENİ İÇİMDEN TERK EDİYORUM Ne unutacak kadar nefret ettin Ne hatırlayacak kadar sevdin Yıkık bir duvar kadar bile Pişman değilsin biliyorum Beni hep bulmamak için aradın Yanıldığımdın Yangınımdın Yangındın Sensizliğe yenilmek Sana yenilmekten zor olsada Ardımda bir sürü "belki"ler bırakarak Seni içimden terk ediyorum Şimdi İçimde öldürecek bir anı bile bulamayan İki yarım kaldık Tamamlayamadık bizi Elinden tutamadık yanlızlığımın Saçlarımıda uzaklarına gömdün İçimin mavisi senin okyanusundandı Al! geri veriyorum. Kilitleri hep yanlış kapılara vurdun Devrilmiş vagonlara dönerken gözlerim Sana bensizliği terkediyorum "Yarime uzanmayan bütün dallar kırık" demiştin Aşk içinde doğmuşsa nereye kaçabilirdi? Ne tuaf değil mi? İçimi acıtanda sendin Acımı dindirecek olanda. "Ya öldür beni"dedim Ya da ğit benden. İçi bulanık bir sevdanın ucunda Seni kaybettim. Aldırmadın aldırmalarıma Bir gecede yakıp yarini Şafaklara sattın ihanetini Küllerime basanlar bile utandı yaptığından İşte soluk bir ömrün son nefesi Benden İçimden Terkediyorum.
![]() |
#1497 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Canıma Canan Olsa
Can canıma canan olsa Yelleri yorgan ederim Bilmiyor ki yokluğunu Boynuma urgan ederim Umut verse,ışık tutsa Dağları arkam ederim Tipi boran kara kışta Karları hırkam ederim Hiç düşünmem derdi varsa Canımı derman ederim Onun için krallara Sözümü ferman ederim Çok değil az gönlü yansa Dünyayı alkan ederim Candan öte cananıma Özümü kalkan ederim Uzak yakın hatır sorsa Sevinir bayram ederim Kapısında biri dursa Çıldırır isyan ederim Ey sevgili sözüm sana Duymazsan çeker giderim Eyvallah etmem cihana Sen hariç yemin ederim
![]() |
#1498 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliğin Ertesi
Şimdi saat sensizliğin ertesi Alışmaya çalışıyorum yokluğuna; Yokluğun içimde büyük bir ürperti. İki damla yaş gözümde Sanki, sanki seni çağırırcasına Alışmışım bir tanem Olmuyor, olmuyor sensiz! Yapamıyorum Bir görsen şu halimi Aşkın aldı götürdü bütün benliğimi. Karşımda duran ayna bile, Bana, bana yalnız sensizliği yansıtıyor. Anla bir tanem seviyorum Söyle var mı daha ötesi? Sensizlik ölüm bana! Şimdi saat yokluğun ertesi Kahrediyor bu ayrılık içimi. Nefeslerin kesik kesik olmuş; İçimi çekercesine, Sanki, sanki her nefes alışımda sensizliği soluyorum. Olmuyor, olmuyor! Yapamıyorum sensiz. Göz yaşlarımla boğmaya çalışıyorum kendimi Ya sen, ya hiç dercesine. Anla bir tanem seviyorum, Ölesiye, ölesiye seviyorum, Söyle, var mı daha ötesi? Şimdi saat, ayrılığın ertesi Sensizlik büyük bir alev oldu içimde Ya sen söndürürsün bu alevi, Ya ölüm! Şimdi içimde kalan korku Bir Allah, birde sensizliğin korkusu! Anla bir tanem her şeyden vazgeçerim, Ama senden asla! Artık tek bir şey diyeceğim: Ya sen, ya sensizlik, Sensizlik ölüm bana!
![]() |
#1499 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() HER ŞEY SENİNLE
herşey bitmişti seninle niye döndünki geri unutturamadı değilmi zaman beni sana yüreğin elvermedi yaşadıklarımızı unutmana maalesef sevdiğim bende unutmadım seni benden sonra başka birini sevmişin,zenginmiş seviyormuşta seni benim kadar niçin terk etmiş demiştim sana ahını bir brn çekerimdiye demiştim bu yüzdendir sevdiğim hepseni beklemişim giderken bıraktığın onyedi yaşında ki gençkız değilim ihtiyarladım,birazda zaman yenik düştü bedenim görüyorsun işte halimi bak ben böyle biriyim ve seviyorum seni hala razıysan dön gel sevdiğim
![]() |
#1500 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() her şeyin fazlası zarar
hayatın da... erken ölmek lazım daha fazla kirlenmeden temiz yerlerimiz kalmışken tam zamanında... insanlara tebessümle veda etmek ve tükürmek hayatın suratına sonra sessizce belli etmeden usul usul can vermek bir kaldırımda... kalırsa gözü yaşlı ardımda anam kalır ben bir kez daha can veririm... sağlığında satılmış bır insanın ölümü hangi sevgiliyi ağlatır? Sahtedir güzel günlerin sevdalısı Kim sevgilim dediyse birine: biraz yalandır...! Dedim ya sevgili erken ölmek lazım Bu aşağlık düzen bize göre değil... Aşklar sevdalar ayak altında yasanıyor Cabuk geciyor mutlu günlerimiz Bize kör olası ayrılıklar kalıyor... Oysa böyle kurulmamıştı hayallerimiz...... Her seyin fazlası zarar Hayatın da! Öyle bir anda kapatacaksın ki gözlerini Ve öyle bir anda canını koyacaksın ki ortaya Cesedin gülümseyecek.... toprağa doğru yol alacaksın O gune kadar seni anlamayanların omuzlarında... Erken ölmek lazım sevgili Herkes yasarken.. kimsenin aklına gelmıyorken Tam zamanında.....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|