![]() |
![]() |
#1501 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4236
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uluslararası yalan atma yarısmasında üç ülke finale kalır,
Almanya, Fransa ve Türkiye... Türkiye´yi temsilen de Nam-ı Kemal oradadır.Jüri yarışma konusunu ortaya atar. -"Batan bir gemidekileri nasıl kurtarırsınız?" Önce Alman Palavracı dizer yalanları; -"Ben çok iyi bir yüzücüyümdür.Gemideki bütün insanlari yarım saat gibi kısa bir sürede gide-gele, gide-gele karaya taşırım! -"ohaaa" der Fransız ve bu sefer o baslar; -" Ben de sıcarak büyük bir ada oluştururum ve insanları o adaya çıkartarak kurtarırım! Sıra Nam-ı Kemal'dedir oda okkalı bir yalan söyler; -" Bende de öyle bir *arrak varki onu şöyle gemiden karaya doğru bir uzattımmı köprü yapar ve bu insanları kurtarırım" -"Cüşşş..." der Fransız " Hic o kadar *arrak olur mu?" Bizimki cevap verir -" Öyle *öte böyle *arrak!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1502 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gemiye Ingiliz, Alman ve Laz kacak olarak binerler. Gemi diger limana vardıgında askerler tarafından yoklama yapılır.Hemen birer cuval bulup icine girerler.Askerin tekmesini yiyen alman
-miyaaaav diye bagırır, asker kedi sanarak kontrol etmez.ingiliz kopek sesi cıkarır oda pacayı yırtar. Sıra bizim laza gelir. Tekmeyi yiyen laz hemen bagırır -PATATEEEES... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fransada araba fren sistemleri yarışması düzenlenmiş.ilk fransız sürücü geçmiş arabasına.
bir.iki.üç..dört..beş. yüzkırk km hızla giderken pistin sonundaki duvara otuz metre kala basmış frene araba on metre kala zank durmuş. tribünlerde büyük bir alkış. pilot büyük bir gururla arabadan inmiş. gazetecile sormuşlar bu fren sistemi ne diye. pilot gene gururla a.s.f (yani anti blokaj sistem) demiş. sonra alman geçmiş pistin başına arabsıyla. bir.iki.üç.dört.beş. duvara yüzelli km hızla giderken bir fren.beş metre kala araba zannkk diye durmuş. tabii trübünlerden gene büyük bir alkış.pilot gururla arabadan inerken sormuş gazeteciler -bu ne sistemi diye. pilot -s.a.b.s yani (süper anti blokaj sistem) demiş, sıra bizi türke gelmiş. binmiş brodway marka arabasına bir.iki.üç.dört. yüz km hızla giderken duvara atmış yetmiş metre kala basmış frene. araba bir sağa bir sola kaymış.ama büyük bir gürültüyle duvara çarpmış.herkeste bir heyacan. tuğla yıkıntılarının altından heryanı toz içinde çıkmış bizim pilot.sormuşlar tabi bu ne sistemi diye bizimki yıkıntılardan çıkarken üzerinin tozlarını hem silkiyomuş hemde cevap veriyomuş -a.s.f. yani (***na *oktuğumun freni.) ..................................lütfen oy verin |
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ve Cin Bir Fransız bir İngiliz ve bir de Temel bir gemi kazasından sonra ıssız bir adaya çıkarlar. İngiliz kumsalda bir lamba bulur. Fransız bunun Aladdin'in lambası olabileceğini söyler ve lambayı ovuşturur. Gerçektende lambadan bir cin çıkar.
-"Ne dilerseniz dileyin benden" der. İngiliz -"Ben ailemin yanına İngiltereye gitmek istiyorum" der. Cin isteyi yerine getirir. Sıra Fransız'a gelir. Oda ailesinin yanına Fransaya gitmek ister. Onun isteyide yarine gelir. Sıra Temeldedir. Temel biraz düşünür. Cin çabuk olmasını söyler. Temel etrafına bakar ve cin'e dileyini söyler. -"Arkadaşlarımda gitti ben bu ıssız adada yalnız kaldım onun için arkadaşlarımı geri getirmeni istiyorum" der. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uluslararasi Cerrahlar Konferansı bittikten sonra bir Amerikalı, bir İngiliz, bir de Türk cerrah birlikte bir şeyler içmeye giderler.<BR>İngiliz başlar anlatmaya; "Geçen gün bir iş kazası geçirmiş birini getirdiler. Adam presin içine sıkışmıştı. Sadece sol küçük parmağı vardı. Bizim elemanlarımız öyle iyi çalıştılar ki, önce parmağa bir el, sonra kol, sonra da vücut yaptılar. Adam taburcu olunca o kadar verimli bir işçi oldu ki onun yüzünden 5 işçi, işsiz kaldı." Amerıkalı söz alır; "Bana ise geçen gün saç getirdiler. Adam nükleer reaktörün içinde kalmış. Sadece saçı vardı. Oldukça iyi bir çalışma ile önce saça bir baş, sonra vücut vs yaptık. Adam taburcu olduğunda o kadar verimli oldu ki, onun yüzünden 20 kişi işsiz kaldı. Türk söz alır; "Geçen yolda gidiyordum. Bir de baktım, yerde bir tik vardı ve kendi kendine atıyordu. Hemen yerden alıp çantama koydum. Laboratuvara gidip önce o tike uygun bir göz, sonra o göze uygun da bir baş, o başa uygunda bir vücut yaptık. Ortaya bir adam çıktı. O kadar verimli oldu, o kadar verimli oldu ki, bütün ülke onun yüzünden şimdi işşiz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Alman bir İngiliz bir Fransiz birde Japon bir adaya esir düserler.Bu adayi kadinlar yönetiyorlar. Kadınlar hergün bunlarla sevişiyorlar,uzun zaman sonra adamlar gitmek istiyorlar,kadınlar; buradan gitmeniz icin hepinizin ..ikini ölçecegiz toplam 21 cm olmasi lazim 20 veya 22 olursa sizi öldürürüz demişler.Vakit gelmis,baslamislar ölcmeye Almaninki 10 cm,İngiliz 5 cm,Fransiz 5 cm toplam 20 olmuş.En son Japonunkini ölcmüsler tam 1 cm hurraaaa kurtulmuslar.Aradan 2 sene geçmiş bir araya gelmisler .bir kahvede bulusmuslar .Arkadaslarina anlatiyorlarmis;Alman benimki 10cm en uzun olandi demis İngiliz ve Fransizda bizimkilerde 5 cm idi demisler kahvedekiler japona sen niye konusmuyorsun demisler. japonda ulan yatin kalkin dua edin benimki kalkikti demiş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İngiliz, fransız ve alman olan bu üç kumarbaz bir gün arap çöllerinde kalırlar. Ve karşılarına sarışın bir hatun çıkar. Malum bizim kumarbazlar hatunu becermek istemektedirler. Sarışın hatun sa prazervatif'siz olmayacağını hepsini söyler. Bunun üzerine üç kumarbaz bir eczane armaya başlarlar. Eczaneyi bulurlar işeri giren üç kumarbaz dilleri yabancı oldukları için dertlerini hareketlerle anlatmaya başlarlar. İngiliz malı çıkarıp tezgaha koyar yanına parasını aynı şekilde alman ve fransızda yapar. Arap eczacıda şaşkınlıkla bakındıkdan sonra kiminkisi büyük ise parayı o alır diye arap da malı çıkarıp tezgeha koyar ve derki
-''REST '' der paraları toplar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel,İngiliz,Fransız bir fren yarışı yapmışlar.yarışta bir duvar varmış o duvara en yakın duran kazanırmış.Fransız 20 metre kala durmuş.hangi fren sistemi demişler 'ABS' demiş.İngiliz 10 metre kala durmuş.hangi fren sistemi demişler 'ABS' demiş.Temel gitmiş duvara vurmuş.Hangi sistem demişler 'ASD'demiş.O ne diye sormuşlar oda anasını s*ksen durmaz demiş.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ajanlık yarışına Temel, İngiliz ve Alman katılmış. Demişler ki bir odaya herhangi bir cisim koyulacak ve size ona göre puan verilecek önce Alman girmiş.
İçeride sadece bir masa Alman masanın arkasına geçmiş seçmenler masaya 1-2 vurmuşlar alman -"havvv" demiş. -"Bu iyi köpek taklidi yapıyor bunu alalım." demişler. Sıra İngiliz gelmiş odada sadece sandalye var İngiliz hemen sandalyenin arkasına geçmiş seçmenler yine sandalyeye 1-2 defa vurmuşlar. İngiliz -"miyav" diye ses çıkarmış. -"buda iyi kedi taklidi yapıyor" diye onu da almışlar ve sıra bizim Temel'e gelmiş. Odada sadece bir çuval temel hemen çuvala girmiş seçmenler gelip çuvala tekme atmaya başlamışlar Temel den ses yok. Adam tabancasını çıkarıp şarjörü çekmiş bu nu duyan temel hemen ses vermiş; -"patates patates". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gun bir turk bir amarikan ve bir marokkan ucakta yolculuk ediyormus. Turk hava atmak icin elini camdan cikarmis ve demiski
-biz turkiyedeyiz. Turke sormuslar, -Nasil bildin? Turk demiski -kanuni sultan caminin minaresine dokundum.Ve simdide Amarikan cikmis ve elini camdan disari cikarmis ve -simdide biz amarikadayiz demis. -Nasil bildin demisler? -Ozgurluk anitinin basina dokundum demis.Sira marokkana gelmis oda elini cikarmis ve demiski -biz marokkodayiz nasil bildin demisler? Oda yanitlamis -saatim calindi... Marokko Fas olsa gerek |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|