![]() |
![]() |
#1541 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2567
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() saklasada SÖzlerİm
Gİzleyemez Derdİmİ Gİzleyemez GÖzlerİm Delİ Gİbİ SevdİĞİmİ İÇİmde Bİr SevİnÇ Var Senelerdİr TatmadiĞim Bİr Burukluk Bİr Heyecan Doyasiya YaŞamadiĞim Ne Kavga Ne Ümİtsİzlİk Ne AĞlaŞan İnsanciklar Nede BaŞka Bİr DÜŞÜncem Var Bİr Duygu Kasirgasi Bu Sardi BÜtÜn BenlİĞİmİ KarŞi Koymak Neye Yarar Bİr Yanimda DoĞru Var Hatalarsa Bİr Yanimda Aklim Yapma Dİyorsa Da GÖnlÜm Bİr Kez DÜŞtÜ AŞka...
![]() |
#1542 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() beni sevmek istesen,
sana yürek, sana bilek, sana dudak olurdum, seni hala bekleyişim vefamdan gülüm...
![]() |
#1543 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() sevgin; içimde hissedebildiğim zaman,
aşkın; gözlerinde gördüğüm zaman, hasretin; sonunda bana döndüğün zaman, gülüşün; bana dönük olduğun zaman, ağlayışın; benim için olduğu zaman güzeldir... ve ! SEN; BENİM İÇİN YAŞADIĞIN ZAMAN GÜZELSİN...
![]() |
#1544 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Acısını içtim aşkın,
Hüznüne dokundum Gökkuşağı gibi değildi renkleri Siyahında boğuldum Yoruldum hep yoruldum Kime tutunduysam yaralı kanadımla Yalanlarında kayboldum Masum bir çocuk bakışıyla geçtim Aşkın kör gözlerinden Yüreğimi büyüttüm, Düşler yetiştirdim minik avuçlarımda Ağlamayı öğrendim, Gülmeyi unuttum. Hırçın denizlerde, Boşa kürek çektim hep Yalnızlığın kıyısında, Unutulan bir liman gibi Bekledim, durdum Nereye gittiğini bilmeyen bir yolcunun Sessizliğinde geçti hayatım Aşkı bulayım derken, Yolumdan oldum. Korkularım büyüdü aşkın kollarında Sessizlik parladı içimde, Bir yakamoz gibi Üç kuruşa yalnızlığa sattı Gülen suretimi Ne bana gösterdi kendi yüzünü, Ne güldürdü benim yüzümü Yar olmadı bana hiç Seslendim ses vermedi Sonunda sustum Ve bir akşam üstü Aşkı sırtından vurdum!.......
![]() |
#1545 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğinin Bir Köşesinde Bana Öleceksin
Biliyorum hiçbirzaman affetmeyeceksin beni.. Her karşılaştığımızda bana nefretle bakacaksın, Sana yaptıklarımı hatırlayıp benden bir kez daha nefret edeceksin... Yemin edeceksin her aklına geldiğimde Beni unutmaya,resimlerimizi yırtıp atmaya! Am biliyorum ki olmayacak,yapamayacaksın Nefretin bazen ağır bassa da Öfkenin şiddeti yaş olup aksa da gözlerinden Benim ömrün boyunca seveceksin.. Bir gün bir başkası alsa da yerimi, Hiçbirşey eskisi gibi olamayacak... Benim acı çektiğim,pişmanlık duyduğum her an Sende yüreğinin bir köşesinde bana öleceksin... Aklar düşsede o ipek saçlarına, Göreceksin ki ben yine aynı insan,aynı meyhanede kaderime içeceğim... Sen duyacaksın,göreceksin halimi Geçmiş gelecek aklına ama dönmeyeceksin, Anlatacaksın herkese sana yaptıklarımı, Benden ne kadar nefret ettiğini her fırsatta söyleyeceksin herkese! Ama sen ne dersen de ömrün boyunca her zaman Yüreğinin bir köşesinde bana ölmeye devam edeceksin...
![]() |
#1546 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm
Fakirliğin özünü, çevirdim yüzümü, dostumundu teklif Düşmanındı ısrar, acaba nereye kadar sürer bu tekrarlar Yalanlara radar olsan neye yarar, zararın dönüşü kârın el mi sallar? Batan güneş yine doğar. batan gemi yatan mezar Azar azar kazar mezar, kumar umar arar, yazar kader kime Çıkarsa bahtı tahtı kapar, tanrı bunu hep yapar. salla Gitsin arzular gemiler zaten batık, yolla gitsin mektuplar Adresin mi kayıp? zorla güldü âmâlar ağlamak mı ayıp? Korla yandı umutlar geçen dünü sayıp, yor ki aklını Hakkını sorgula düne bakıp? Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz Uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak Kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla Gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin? Sonralara kaç damla gözyaşı? Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar kısacık molalarda Tanıdılar mutluluk denen kelimeyi ve tanrı bâş etti, çile Doğdu, hile koydu adını günahın. sille vurdu, illeler İnatçı yordu, sınava tabi tabiat *****n evlatları rabbi Tanımadı, kimisi küfretti yaradana, zülmetti kendine, Hükmetti paraya, çoğuna paralar sıktı kurşunu yaralar açtı Durumu battı. dünya malı uçan halı, kırılır dalı her Ağacın, yıkılır her bina afette, gofret, bedelindir o Dökülen tuzlu yaşlar, haşlar gözünü yıka yüzünü, hüzünü Her adem tanır, geçici bir dövmesin şeklini çizdi tanrı Topraklara; vakti gelince kazma kürekle silineceksin. Dayanacağın bir duvarın yoksa ör hadi, kuvvete dayanamayan Adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir, hakkımı İsterim, payıma düşen herşeyi alırım felsefesi, haksızlık Oyunlarında hakkı yendi, rengi kaçtı yaşamın, derdi sardı, Yaranın acısı tacı attırdı krala dahi, bir ömür fani, bir Umut hani? tebessüm vahi, kabusum canî yazdıklarım; Yazacaklarımın güvencesi sago k. Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz Uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak Kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla Gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin? Sonralara kaç damla gözyaşı?......
![]() |
#1547 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() yalnızlık üşümekmiş
yalnızım üşüyorum uçurummuş sensizlik tutbeni düşüyorum nekadarda güzeldi birleşmek dudaklarında uyanmak sabahları teninin kokusuyla göğsüne sokularak uyanmayı özledim yalnız geçen *******imde gelirsin diye bekledim sakın yalnız oldugunu sanma ben heran seninleyim istediğin her zaman tutup kaldır ellerimden sil yaşları gözlerimden sensiz geçmiyor günler canım SEVGİLİM....
![]() |
#1548 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() sensİz GÜnler GeÇtikce
Bİr YÜzÜnÜ GÖrsem Dİyorum Maİl Bekleyİp Gelmeyİnce İkİ Satir Yazsa Dİyorum O GÜzel Tatli GÜlÜŞÜnÜ Bİrkez GÖrsem Dİyorum Hasretİnden Yandikca İÇİm Bİr Resmİ Olsa Dİyorum Karardikca BÜtÜn DÜnyam Bİr Selamin Gelse Dİyorum Her Aklima GelİŞİnde Senİ SevdİĞİmİ Bİlse Dİyorum...
![]() |
#1549 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() YALAN
Yalan...! Dinlediğim şarkılar İnandığım rüyalar Yalan olmuş yalan Yüreğindeki sevgi Keşke bir gül olsaydım Beni bıraktığın an yok olurdum Keşke bir kuş olsaydım Seni bensiz bir yerde görmemek için Uzak diyarlara uçardım Keşke bir melek olsaydım Belki seni affederdim Sen ki beni bırakan Sevmeyi kalbe Ağlamayı gözlere Koyamayacak kadar küçüksün Mutluluğu yüreğime verdim Yüreğimde sana verdi Sen ise Sevgili bile demeye çekindiğim Bir mendil gibi attın mutluluğu Nasıl inanabilirim Geri dönüp seviyorum deyişine Unuttun mu geçmişi Sevmiyorum deyişini Unuttun mu isyanını Yalan olmuş yalan Yüreğindeki sevgi
![]() |
#1550 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Keşke Ölseydim
Hani sen ve ben bir ömür ayrılmayacaktık? Hani ölüm bile koparamazdı bizi birbirimizden? Şimdi senden geriye kalan tek şey; Yeşil gözlerinin son bakışı! Keşke gidişini göreceğime ölseydim be gülüm Ölseydim de ölüm ayırsaydı bizi ellerin yerine! Aylar geçti ama beni avutacak tek bir bahane bile bulamadım Senden başkası avutamaz,güldüremez yüzümü Neden güzel gözlüm neden bana bu cezayı verdin? Edilen yeminlere,verdiğin sözlere ne oldu? Keşke sözünde durmadığını göreceğime ölseydim be gülüm Ölseydim de ölüm caydırsaydı sözünden başka aşkların yerine Yıllar geçti ama bu ayrılığın acsını atamadım içimden Keşke güzel gözlerinden ayrılacağıma ölseydim be gülüm Ölseydim de Tanrı ayırsaydı beni, Yeşil gözlerinden başka ellerin yerine..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|