04-22-2010, 01:43 PM | #151 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Saçın Türküsü
Saçın örene kurban Örüp, dürene kurban Kaç gündür görmemişim Seni görene kurban Saçın uzun öreyim Geç karşıma göreyim Senin gibi yosmaya Nasıl gönül vereyim Saçın uzun tararım Gece gündüz ararım Gittiğin günden beri Yoktur sabrım, kararım |
04-22-2010, 01:43 PM | #152 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zaman Oldu
Öyle Bir Zamana Düştük Küfrün Adı İman Oldu Doğru Dürüst Gider İken Hakkın Yolu Duman Oldu Koyun Sesi Kurdun Sesi Bir Çıkıyor Neyin Nesi Adamın Adam Sevmesi Geçti Hayli Zaman Oldu Dost Rüzgarı Kesti Hızı Okşadı Gitti Camızı Daha Dünün Suratsızı Şimdi Kaşı Keman Oldu Irgat Koşar Ekmek Zalım Ele Geçmez De Bakalım Der Mahsuni Benim Halım Korkarım Ki Yaman Olur Aşık Mahsuni Şerif |
04-22-2010, 01:43 PM | #153 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zap Suyu Derin Akar
Zap Suyu Derin Akar Lo Oy Sinem Mi Sinem Mi, Can Alır Yürek Yakar Lo Oy Sinem Mi Sinem Mi, Ben Sevdim Eller Aldı Lo Oy Sinem Mi Sinem Mi, Bana Da Kimler Bakar Lo Oy Sinem Mi Sinem Mi, Oy Sinem Mi Sinem Mi, Yar Sinem Mi Sinem Mi, Yar Sinem Sinem Sinem Mi, Yar Sinem Mi Sinem Mi. Zap Suyu Aktı Geçti Lo Oy Sinem Mi Sinem Mi, Sinemi Yaktı Geçti Lo Oy Sinem Mi Sinem Mi, Güzellerin İçinden Giz Oy Sinem Mi Sinem Mi, Benim Yarimi Seçti Lo Oy Sinem Mi Sinem Mi. Oy Sinem Mi Sinem Mi, Yar Sinem Mi Sinem Mi, Yar Sinem Sinem Sinem Mi, Yar Sinem Mi Sinem Mi. Zap Suyu Geçit Vermez Lo Oy Sinem Mi Sinem Mi, Sırrına Akil Ermez Lo Oy Sinem Mi Sinem Mi, Öyle Bir Yare Düştüm Yar Oy Sinem Mi Sinem Mi, Sırrına Akil Ermez Lo Oy Sinem Mi Sinem Mi. Oy Sinem Mi Sinem Mi, Yar Sinem Mi Sinem Mi, Yar Sinem Sinem Sinem Mi, Yar Sinem Mi Sinem Mi. Yöre : Van Sami Yılmaztürk-İlhan Erten |
04-22-2010, 01:44 PM | #154 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zevzek
Bir Elinde Kadeh Var Nerden Gelirsin Canım İçip De Ağlamayı Derman Bilirsin Canım Dünya Fani Bahçedir Birgün Ölürsün Canım Adam Olamadın Gitti Zevzek Beni Bilemedin Gitti Zevzek Yürü Be Yürü Be Yürü Be Yürü Be İnsan Değilsin Kendini Bilmeyen Canım Eli Ne Bilsin Halkı Halkı Halkı Halkı Hakkı Ne Bilsin Hele Bak Şu Aynaya Yüzün Yüze Benzer Mi Ta Sabahtan Uyumuş Gözün Göze Benzer Mi Vay O Boyun Devrilsin Özün Bize Benzer Mi Mahsuni Bu Haliyle Nereye Vardın Canım Sen Bu Ele Gelmeden Nerde Yatardın Canım Belinde Barabellom Kimi Kurtardın Canım Aşık Mahsuni Şerif |
04-22-2010, 01:44 PM | #155 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zeynebim
Söğüdün yaprağı narindir narin İçerim yanıyor, dışarım serin Zeynebi bu hafta ettiler gelin Zeynebim zeynebim allı zeynebim Üç Köyün içinde şanlı zeynebim Zeynep bu güzellik var mı soyunda Elvan elvan kokar güller koynunda Ramazan ayında bayram gününde Zeynebim zeynebim allı zeynebim Üç Köyün içinde şanlı zeynebim. |
04-22-2010, 01:44 PM | #156 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zeytin Yağlı Yiyemem
Zeytin Yağlı Yiyemem Aman, Basma Da Fistan Giyemem Aman. Senin Gibi Cahile, Ben Efendim Diyemem Aman. Kaldım Duman İçi Dağlarda, Sevgili Yarim Nerelerde. Asmadan Üzüm Aldım, Sapını Uzun Aldım. Verin Benim Yarimi, Annemden İzin Aldım. Kaldım Duman İçi Dağlarda, Sevgili Yarim Nerelerde. Kara Üzüm Asması, Yeşil Olur Yazması. Ben Yarimden Ayrılmam, Kara Yazı Yazması. Kaldım Duman İçi Dağlarda, Sevgili Yarim Nerelerde. |
04-22-2010, 01:44 PM | #157 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zobalarında Guru Meşe Yanıyor
Zobalarında Guru Da Meşe Yanıyor Efem, Yanıyor Ya Memed Ağam Da Üşümüş De Donuyor. Boncuklu Gelin Ortalıkta Dönüyor Da Dönüyor, Aslanım Da Efeler Vay Vay. Gar Mı Da Yagıbda Yarengüme'nin Dağına Efem, Memed Ağam Da Oturu Da Vemiş Efelerin Sağına. Çıkam Ha Ben De Su Dağların Başına, Aslanım Da Efeler Vay Vay. Yöre : Denizli Kaynak : Özay Gönlüm |
04-22-2010, 01:44 PM | #158 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Züleyha
Yaralı Bir Yaramaz, Sözlerinde Duramaz, Sen Açtın Bu Yarayı, Hiç Kimseler Saramaz. Züleyha Bekletme Ha, Züleyha Ağlatma Ha, Züleyha Geç Kalma Ha,Züleyha’m Derdin Bana. Ağlarım Gülenim Yok, Gözyaşım Silenim Yok, Giderim Bu Ellerden, Dur Gitme Diyenim Yok. Züleyha Bekletme Ha, Züleyha Ağlatma Ha, Züleyha Geç Kalma Ha, Züleyha’m Derdin Bana. Giderim Gider Oldum, Aşkından Heder Oldum. Züleyha Sen Gideli, Aşkından Beter Oldum. Züleyha Bekletme Ha, Züleyha Ağlatma Ha, Züleyha Geç Kalma Ha, Züleyha’m Derdin Bana. Yöre : Orta Anadolu |
04-22-2010, 01:44 PM | #159 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zülüf Dökülmüş Yüze
Zülüf Dökülmüş Yüze Aman, Kaslar Yakışmış Göze Aman Aman. Usandım Bu Canımdan Aman Aman, Dert İle Geze Geze. Bu Ellerde Gez Gayri Aman, Kâtip Ol Da Yaz Gayri Aman Aman. Bir Kazma Al Bir Kürek Aman Aman, Mezarımı Kaz Gayrı. Gün Doğdu Aştı Böyle Aman, Gönüldür Coştu Böyle Aman Aman. Sen Orada Ben Burda Aman Aman, Ömrümüz Geçti Böyle. Yöre : Kırşehir |
04-22-2010, 01:45 PM | #160 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Yürü Bire Yalan Dünya
Yürü Bire Yalan Dünya Yalan Dünya Değil Misin Hasan İle Hüseyin'i Alan Dünya Değil Misin Ali Bindi Düldül Ata Can Dayanmaz Bu Fırkata Boz Kurt İle Kıyamete Kalan Dünya Değil Misin Tanrı'nın Arslanlarını Alıp Düldül'ü Dağlara Salıp Yedi Kere Issız Kalıp Dolan Dünya Değil Misin Bak Şu Kışa Bak Şu Güze Ciğer Kebap Oldu Köze Muhammet'i Bir Top Beze Saran Dünya Değil Misin Pir Sultan'ım Ne Yatarsın Kumaş Çarhını Dönersin Ne Konarsın Ne Göçersin Duran Dünya Değil Misin Pir Sultan Abdal |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|