![]() |
|
|
#151 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Sordum
Gözlerime sordum Bendedir özeldir dedi Yüreğime sordum Çok derinde seni bekliyor dedi Hergün geçtiğin yola sordum Hayal ettiğin her yerdedir dedi Bahçedeki kırmızı güle sordum Beni çok seviyor canımdır dedi Mehtaba sordum İçimizden biri ışığımızdır dedi Sessiz çığlıklarıma sordum Hiç sorma hasretim umudum dedi Gönlüme sordum Bize taşındı sevdalım dedi Kendime sordum Yanıtını bir türlü alamadım. Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Yaşamak
Gözlerin deniz Yüreğin gül goncası Saçların başak sarısı Seni yaşamak Doğayı yaşamaktır Dudakların bir volkan Sesin kadifecik Bakışların çok mahzun Yürüyüşün ceylan gibi Seni yaşamak Doğayı yaşamaktır Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensiz Bahar Olmayacak
Alev alev buldum seni Yudum yudum içtim sen, Gönlüme taç yaptım birtanem gültanem Benim güzel kelebeğim Biliyorum sensiz bahar olmayacak Biliyorum sensiz yaşam duracak Biliyorum cansız beden solacak Seni çok çok seviyorum Dudağında bir tebessüm Yüreğimde buldum seni Yaşamımın tek gayesi Nefesinde buldum seni Biliyorum sensiz bahar olmayacak Biliyorum sensiz yaşam duracak Biliyorum cansız beden solacak Seni çok çok seviyorum Akşamın hüznü çoktü içime Sensizlik acının özü birtanem Yalnızlığım hep seninle dolu Hasretin özlemin yaktı birtanem Biliyorum sensiz bahar olmayacak Biliyorum sensiz yaşam duracak Biliyorum cansız beden solacak Seni çok çok seviyorum Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensizlik Hergün Ölüm
Gözlerinden akıttım Yudum yudum sevgimi Hayalimde soludum O saf temiz tenini Rüyalarıma yazdırdım Bana yazılmayan yazımı Yüreğimde sindirdim Gözlerinin rengini Ruhum seninle gitti Bedenim orta yerde Ölüm kar etmez bana Sensizlik her gün ölüm Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sesini Duymalıyım
Gece zifri karanlık Sesin kulaklarımda Çığlık çığlığa Uyanıyorum Sesini duymak istiyorum Ulaşamıyorum birtanem Nefes almayı unutuyor boğuluyorum Kapıyorum gözlerimi arıyorum seni Bir bardak suda Üzüm tanelerinde Duvarlarda O özel günde Yaşadığımız her yerde Nefesim açılıyor azıcık Korkumdan açamıyorum gözlerimi Güzel gözlüm Ya nefes almayı bir daha unutursam Sen aç ne olur Sesini duymalıyım SESİNİ DUYMALIYIM Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sessizce Seninle
Bedenimde taşıyorum Gün boyu seni Seviyorum sessiz çığlıklarımla Yürek sancılarımla Üstelik sensiz nefessiz kalarak Paylaşıyorum tüm güzellikleri Sessizce gıyabında seninle Herhalde bundan başka Şansım yok gibi Birlikte olacağım sessizce Gıyabında seninle Sessizce seninle Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sev Şiirlerini
Şiirlerini parmaklarınla sev Sayfa sayfa göğsüne bastır Dinlesin kalp atışlarını Köprü olsun aramızda Koy başucuna Gözlerini kapat Hayal et Şiirlerin oluşumundaki Sancıları Gözyaşlarını Fırtınaları Hatta kasırgaları Kuş misali yüreğimizde açtığı Yüreğimizde açtığı hasret sancılarını Sev şiirlerini Yaşadığımız yılları anlatıyor Sevgi dolu bir ömrü özetliyor Emsalsiz bir aşkı bir tutkuyu anlatıyor Bazen elleri ceplerinde Bazen yüreği ellerinde Bazen kaldırım taşlarına oturmuş Aklını arayan Hasretle yoğrulmuş Biçare adam Sev şiirlerini Yüreğinle sev Kapat gözlerini Yüreğinle bak Anlatıyor çiçekler Seni bana Beni sana Bazen de Umutsuzluğu Özlemleri Çaresizliği anlatıyor Acımasızca Sabırla sevgiyle çünkü Tutsak oldu yüreğimiz ömür boyu Uçurdum şiirlerimi güvercin misali Kavuşturuyor avuçlarımızı Sevgi dünyasında soluksuz Birkaç saniye Sev şiirlerini Gözlerin gibi Aç herhangi bir sayfayı Gözyaşlarımı göreceksin Dudaklarınla dokun Gözlerinden öpüleceksin GÖZLERİNDEN… Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevdamız Sırılsıklam
Ağlıyor gökyüzü Sana ağladığım gibi Yağmur gözlerimle Yağmuru seyretmek Hele el ele yürüyüp Islansak birlikte Sırılsıklam olsak Sevdamız gibi Islanmış saçların O güzel gözlerini O tebessümlü yüzünü Dinlesem yüreğinin atışını Saçlarından düşen damlaları Avuçlarımda toplayıp Yudum yudum içsem Seninle olmanın tadına varsam Hiç dinmese yağmur Taş olsam öyle kalsam Sevdamızı sırılsıklam Çok özel ebedi yaşasam Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi Eşittir Sen
Sabahın ilk ışıklarıyla Gözlerden saçılan parıltıdır Dudaklarda eksik olmayan tebessümdür Hele gönülden yürekten sevgi İki canın aynı bedende yaşamasıdır Paylaşılan güzelliktir Çaresizliğin sıkıntının Yoğun bakım ünitesidir Gözlerin yağmur bulutu Olma halidir Gerçek sevgi Gözyaşı olup akandır Gün boyu insanı ayakta tutan güçtür Gün batımında yeniden doğacak günün Müjdecisidir İnsan yaşamına anlam katan Gözlerin görmediğini Yüreğin görme halidir Sevgi sensin sende sevgi Sevgi eşittir sen SEVGİ EŞİTTİR SEN Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi Saati
Gidiyorum; Çölde suyu bulup ta İçmeden gidiyorum… Gidiyorum; Gözüm arkada kalmadan Senide götürüyorum… Gözlerin gözlerime Yüreğimi yüreğine Kazıyarak gidiyorum… Sevgi saatimin Umuduyla gidiyorum Gidiyorum… Cafer Akyol |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|