![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yokluğunla Yaşarım
Düşündükçe ağlarım,sanadır dualarım, Yokluğun bana kardeş,hasreti içer gider, Her akşam gözlerime perde olur hayalin, Ayrılığın gölgesi benimle yaşar gider. Düşmüşüm sensizliğe ararım seni heran, Ayaklarım yollarda,dizlerim çöker gider, Gölgeler dostum oldu,yaşlanıyor bedenim, Yaşlanan bedenimde gençliğim göçer gider. Hasretin dayanılmaz ararım seni heran, Yokluğun yaktı beni,heryanım çürür gider, Seni bulamadan geçecekse bu ömrüm, Göçerken ahirete,gözlerim açık gider.. Şenol Mersin
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yokolsun Gurbet
Dökülsün gurbetin hazan yemiş yaprakları, Baharı getirsin peşinden yazı getirsin, Dökülsün gurbetin bulutlarından yaşlar, Yıkansın bedenim düşen her damlada, Yeterki gurbet olmasın kara bulutların ardından, Kanat çırpsın gurbet kuşları enginlere, Uzaklaşsın benden sevdiklerimden, Rüzğarlar alsın götürsün ayrılık kokusunu, Kasırgalar yok etsin,ayrılık yollarını, Yeterki gurbet olmasın,güzelliklerin ardından, Dökülsün göz yaşlarım adım adım yollara, Açmasın çiçekler,açmasın güller, Yok olsun dünyadan bütün güzellikler, Kalmasın yaşantımızda ne hasret,ne gurbet, Dökülsün gurbetin hazan yemiş yaprakları, Şenol Mersin
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yollar
Derdimi bilmezsiniz, Gözümü silmezsiniz, Aşkımı vermezsiniz, Vefasız yollar, Hiç sevmiyorum sizi, Siz ayırdınız bizi, Bitmek bilmez dizi dizi, Vefasız yollar, Hep size ağlıyorum, Size yalvarıyorum, Ben sizi tanıyorum, Vefasız yollar, Şenol Mersin
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yollar 3
Bu dünyanın derdi gamı üstüme, Her acıya göğüs gerdim sevğimle, O yar için herşeyime küstüm,de Onu benden aldı o zalim yollar, Sevdiğime yazmak için oturdum, Neden sevdiğimi aldın götürdün, Bendeki umudu tümden bitirdin, Sevdiğimi siz aldınız vefasız yollar, Sen benimsin kıskanırım yollardan, Sağ salim git öptüm seni anlından, Kopardılar tazecikken dalımdan, Seni benden aldı o zalim yollar.. Şenol Mersin
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğime Gömdüm Seni
Dilim bağlı konuşamam, Belki senle buluşamam, Sana asla ulaşamam, Yüreğime gömdüm seni, Kolum bağlı uzanamam, Sıkı sıkı sarılamam, Saçlarını tarayamam, Yüreğime gömdüm seni, Gözüm bağlı görünmezsin, Arasamda bulunmazsın, Hücremdesin kanımdasın, Yüreğime gömdüm seni, Elim bağlı tutamamki, Sensiz lokma yutamamki, Gece boyu yatamamki, Yüreğime gömdüm seni, Yolum bağlı gelememki, Seni sarıp sevememki, Yanagından öpememki, Yüreğime gömdüm seni. Şenol Mersin
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zalim
Hayat boyu mutluluğu aradım, Senin için gece gündüz ağladım, Yokluğunda yüreğimi dağladım, Hayatımı zehir ettin sen zalim, Sensiz seni yaşıyorum ben şimdi, İçimdeki umutlar terk etti gitti, Senin için kalbimde sevğide bitti, Kalbimi kör eden sen oldun zalim, Gece ile gündüzü seçemiyorum, Ne yapsam senden geçemiyorum, Yokluğunda sarhoşum hep içiyorum, Her gece içmeme sebepsin zalim, Anılarla dolu geçmiş yıllarım, Hatıralar avutmaz yine ağlarım, Geçmişi buğünlerde boşa ararım, Anılara küstüren sen oldun zalim, Şenol Mersin
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamansız Sevği
Zamansız sevğilerin kahrettiği gönüller, İncecik bir sızıyla yanmalımı herzaman, Terkedip gidenlerin aradığı sebepler, Bedelsiz kestikleri faturadır herzaman, Bu dünya üzerinde gerçek sevği kimdedir, Her yıldız kayışında bir dilek tutanlarmı, Adem ile Hava'yı kendine örnek alıp, Cehennem yolu olsa dünyada kalanlarmı, Aşkı,aşık olmayı birde bana sorsalar, Çektiğim azapları sıralasam peşpeşe, Sevmek denilen şey ölmenin başka yolu, İlahi bir şey sanki düşme sakın ateşe, Uzaklarda olmayan şimdi benimle olan, Kahrolmuş bir yüreğim,kırılmış bir kalbim var, Kanatsız bir kuş gibi sevğiye ürkekliğim, Artık sevmemek için kendimce bir tövbem var, Kahrolan gönüllerde iz bırakan kahbeler, Sevğiyi nerden bilsin içinde hep şeytanlık, Gününü gün ederken maksat zaman geçirmek, Aşkı nerden bilsinler yürekleri karanlık, Zamansız sevğilerin adaleti olmuyor, Bende zamansız sevdim şimdi yüreğim yanar, Nereden bilecektim aşık olacağımı, Sanırım zaman değil sevilenler sahtekar. Şenol Mersin
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|