![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Mehtaplı *******de
Baykuşlar ötüyor viran gecede Gönlümün sahibi bülbül nerede Gün doğarken gelme ay doğarken gel Hayalin gözümde cismin nerede Yine gizemli anları yaşadım Bülbül sesini dinledim gönül bağımda Şarkıların namelerinde seni aradım Bülbül misali ben gülüme ağladım Hayaline yine öpücükler konndurdum Kulaklarına tatlı sözler fısıldadım Ellerinin sıcaklığında kavruldum Seninle beraberdim mehtaplı *******de Durdum arasıra siğara yaktım Dumanlarını yine seninle paylaştım Gülen gözlerine bakıp şakalaştım Seninle o anları yeniden yaşadım M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Memur
Kaledir kanun aşılmaz Sendika yasak kurulmaz Maaş az karın doyurmaz Hayat pahalı hak ister memur Zam yağmuru hiç durmaz Otuz gün parası olmaz Derdini kimseler duymaz Sadaka değil hak ister memur Hak edilen kanunlar belli Yavru vatan bile bizden ileri Her şey pahalı gücümüz belli Yaşamak için hak ister memur Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Memur Sitem`i
Memur hep taksit ile yaşadı Figan edince cezalar yağdı Sürgünden sürgüne yollar uzadı Memurun sesini kim duyar beyler Güya hak hukuk adalet vardı Kıyıdan köşeden siyaset karıştı Haklıda olsa sürgün barıştı Barış çubuğunu kim yaktı beyler Hizmet adına hortum atıldı Rüşvet alındı yolsuzluk yapıldı Batan bankalar sırtına kaldı Doları markı kim yedi beyler Verdiler maaşı karnım doymadı Bakkala manava bütçe tutmadı Söyleye söyleye yüzüm kalmadı Memurun halinden kim anlar beyler M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Memur oldum
Boynumu yokluk büktü Omuzlarım çabuk çöktü Gülmeden ömrüm söndü Memur oldum böyle oldu Tayin diye sürgün gördüm Haklı iken ceza gördüm Ömrümü takside böldüm Memur oldum böyle oldu Ev hayal araba rüya Memurdu adım güya Ömür bitdi borç bitmedi Memur oldu böyle oldu Selam size büyüklerim Ninni gelir dediklerim Daha başka ne diyeyim Memur oldum böyle oldu M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mezarımı Kazarmısın Döşünde
Ak gerdanın görsem kara benini Terlerise dilim silsin terini Öpüversem goynundaki memeni Mezar yeri verirmisin döşünde Mezarımı kazarmısın döşünde Gözlerinden silme gözün izini Yar eylerim kadir kıymet bileni Öpüversem al yanakda gamzeni Mezar yeri verirmisin döşünde Mezarımı kazarmısın döşünde Elin sarsın bedenimle tenimi Yaşadıkça hatırlasın ten beni Mahşar günü uyanınca gör beni Mezar yeri verirmisin döşünde Mezarımı kazarmısın döşünde M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Miras
Bilimin aracılığı ile ifade olsun mantık İdare-i maslahat gözde olmasın artık Şahit mi Anadolumun köyleri sessiz tanık Kimi yıkık kimi harap yolu yok Erkeğin gömleği şalvarı yırtık Kadının eteği şalı yamalık Ağlayan gözleri gülmeli artık Kimi hasta kimi bitap derdi çok Yıllarca umudu közlerde yaktık Dertlere yalanla çare aradık Dededen toruna miras bırakdık Ölen öldü kalan kaldı çare yok M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Miras kaldı
Kahpe felek güldürmedi yüzümü Dağlayıp da yara etti özümü Kor eyledi dilde tatlı sözümü Dillerime miras kaldı feryadım Karanlık da seçemedim yönümü Aradım da bulamadım gülümü Yar yolun da ben harcadım ömrümü Yüreğime miras kaldı ataşım Koparırlar salkım salkım üzümü Bağ bozumu sandım yarsiz günümü Yıllar aldı alıp gitti gücümü Gözlerime miras kaldı gözyaşım Esen yelde savurdukça külümü Kör eyledi mercan gibi gözümü Gel de yıka gözyaşınla ölümü Benden sana miras kaldı su tasım Izdırablar yüreğimde var oldu Musallatın ötesinde şer oldu *******de gündüzlere denk oldu Dostlarıma miras kaldı bin ahım Defeyleyip sürülmeyen aşk oldu Katılaşıp bağrımdaki taş oldu Gözlerime görünmeyen göz oldu Yüreğimden taşdı taşdı sel oldu M. Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Miras kaldı
Miras kaldı Kahpe felek güldürmedi yüzümü Dağlayıp da yara etti özümü Kor eyledi dilde tatlı sözümü Dillerime miras kaldı feryadım Karanlık da seçemedim yönümü Aradım da bulamadım gülümü Yar yolun da ben harcadım ömrümü Yüreğime miras kaldı ataşım Koparırlar salkım salkım üzümü Bağ bozumu sandım yarsiz günümü Yıllar aldı alıp gitti gücümü Gözlerime miras kaldı gözyaşım Esen yelde savurdukça külümü Kör eyledi mercan gibi gözümü Gel de yıka gözyaşınla ölümü Benden sana miras kaldı su tasım Izdırablar yüreğimde var oldu Musallatın ötesinde şer oldu *******de gündüzlere denk oldu Dostlarıma miras kaldı bin ahım Defeyleyip sürülmeyen aşk oldu Katılaşıp bağrımdaki taş oldu Gözlerime görünmeyen göz oldu Yüreğimden taşdı taşdı sel oldu M. Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Misafire
Zahmet edip geldiniz Sefalar getirdiniz Yemeğide yediniz Kahveniz nasıl olsun Çayınızı içtiniz Meyvenizi yediniz Bize şeref verdiniz Size uğurlar olsun Güle güle gidiniz Gönlümüzde yeriniz Bize yine geliniz ayda yılda bir olsun M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Muhabbete Sessiz Veda Uymadı
Hoş kafayla endamını süzmedim Güzelilen dertleşipde gülmedim Dünya gözü zevki sefa sürmedim Meşki alem muhabbeti özledim Ak gerdanı gül kokusu saçmadı Son dublemi güzel bana sunmadı Gözlerinde mehtap şavkı görmedim Hoş sedada bir çift kelam etmedim Türküleri meze yapıp içmedim Sarhoş olup kollarına düşmedim Bakır tenli yaz güneşim olmadı Son dublemi narin eller sunmadı Sırra kadem basıp geçdi gençliğim Yaşlanınca sek rakıyı neyleyim Dillerime bal şerbeti süreyim Keyfi alem son deminde güleyim Muhabbete sessiz veda uymadı Son dublemi güzel saki sunmadı M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|