![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kahretsin Çok Güzelim Ben
Savrulan saçlarım rüzgara eş Yeşil gözlerim kirpiklerine güneş. Tenimi gündüz sakınsın geceden Kahretsin çok güzelim ben. Dudaklarım söyler istediğin her sözü Benden ayıramaz bana bakan iki gözü Anla ne yumuşacığım tenimden Kahretsin çok güzelim ben. Nasıl da ister beni okşamak Saçlarımı ellerinle taramak Sen ayıramazsın seni benden Kahretsin çok güzelim ben. Dikiş bende, şiir bende, ses bende Gör o iki mavi nasıl yakar bedende Sarıları uçur rüzgardan, esintiden Kahretsin çok güzelim ben. Tut beni kaçırma ellerinden Gidersem tutamazsın *******inden En güzel sevensin beni sen Kahretsin çok güzelim ben. Şeker bende, tatlı bende, renk bende Sevdin de hayır mı dedim, gülümsesem de 'Seni seviyorum Gülücüğüm' desen öpsen, Sapsarı yumuşacık bir kediyim ben... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kahretsin Yetmedi Bu, Daha Yak!
Kızgın düşlerde seni arar oldum. Ateşinden yanıp yanıp soğudum. Dudaklarınla ısıttın gönlümü bak. Kahretsin yetmedi bu, daha yak! Nefesin tenimde uslu durmaz. ******* nasıl geçer sende, burada soğumaz. Gözlerin kirpiklerimde kalmış, al tak. Kahretsin yetmedi bu, daha yak! Çiğ tanelerine basar gibi gönlüme bas. İstersen üz, ister kız, ister at, istersen as. Gel bitir beni, tutuştur alev yap, çak. Kahretsin yetmedi bu, daha yak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kapımı Çalan Sen Miydin?
Yağmurlar başladı geldi işte güzün, Karşımdasın kahverengi gözlerin, o tatlı yüzün Bitti hayaller elimde, kalan aklımda yazın. Suskundu zamanlar, dün gece kalbim çalındı ansızın Güvercin mi şahin mi, kapımı çalan sen miydin? Ne zamandır koklamadım kokunu yollamadın. Ne yapıyor diye bir aramadın bir sormadın Küstün mü nicedir Peri’ne şiir yazmadın Güvercin mi şahin mi, kapımı çalan sen miydin? Tamam kırdım kalbini verdim sözümü Senin gibi benim de çok üzdü özümü İnan kırpmadım bu gece gözümü Güvercin mi şahin mi, kapımı çalan sen miydin? Hele bir gel de uçurmayacağım seni. Yumuşacık tutacağım elimle sevgini. Yakacağım yine yaktığım gibi tenini. Güvercin mi şahin mi, kapımı çalan sen miydin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara Gözlüm
Kara gözlüm Sen beklemeyi bilir misin? Bilir misin yosun kokan denizin Kayalara sen sen diye çarpmasını, Kalbin gece üçte çarpar mı hızlı hızlı Ter boşanır mı sırtından İmgelerin tüm tüm Mutluluk olur mu? Sonra ya kapıya Ya bahçeye koşar mısın? Gözlerin yürek olup, Postacıyı bekler misin tüm gün? Senin hiç yüreğin ağzına gelir mi? Yazdıklarından kahrolur musun? Keşke keşke der misin? Susup susup Ah çeker misin içten İçer misin? Şeyh Galib gibi, Ejderhalara koşar mısın Umarsız? Mecnun gibi çöllerde dolaşır mısın* Sen hiç ağlar mısın Gece yarısında? Her döndüğün köşe başında Yüreğin çarpar mı hızlı hızlı? Konuşurken tutulur musun Apansız? Kahreder misin kendi kendine Bekler misin birini hep? Ağlar mısın *******in Sonuna dek? Hıçkırınca adımı anımsar mısın? Bütün bunları yapan bendim Ben seni hep sevdim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kederlerle Boğuluyorum
Olaylar hep üzerime geliyor. Yaşam beni bunaltıp üzüyor. Yeter artık dayanamıyorum. Kederlerle boğuluyorum. İçsem de bitmiyor derdi. Ne yakıcıydı onun kendi. Bir çözüm yolu bulamıyorum. Kederlerle boğuluyorum. Bir de sen ekleme üzerine. Düşünüyorum dediklerine. Sensizliği bir türlü kovamıyorum. İnan kederlerle boğuluyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendini Verdin, Aldın Gittin Beni De
Bilirim çok çekmişsin çok Hani sözcüklerin buruk ok. Unutmadım diyorsun hep aradım seni. Bilirim hele bulduktan sonra unutamazsın beni. Yansan yakılsan sevdiğim olsan köle. Adam böyle sever, adam gibi böyle. Sen en güzel şiirleri fısılda söyle. Var mı böyle uzun boylusu, yüreklisi civanım söyle? Sen varsan, yanımdasın tenimde. Yoksan, zaten seni taşıdım otuz yıl içimde Kendini verdin, aldın gittin beni de. Var mı böyle uzun boylusu, yüreklisi civanım söyle? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kerem Gibi
Özlemişti tenim tenini, zaman geçti nicedir. Sözcüklerin yanımdaydı, izi gözlerimdedir. Sığmıyor yüreğimi sıkıyor, sürer bir tipi. 'İçinde olmalı' dedin, 'derinlerde bir sevgi, Biliyorum seviyorsun sen yanan gibi.' Uzakta olsan yanımdasın, sıcağımsın yüreğimin. Her an saygısın, sevgisin, yakınısın dünlerimin. Birlikte gülenim. ağlayanımsın, dileğimin kipi, Biliyorum seviyorsun sen de Kerem gibi..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırık Mı Kırık
Umudum kırıldı bu sabah yine. Küstüm hayata sabah sabah. Karanlık oldu birden güneş. Sen olsaydın duygularıma eş. Küser miydim dünyaya? Kırıldı kanadım kolum. Ben bu yaşamda artık yokum. Güzel kokular, sevdalar bitti. Sözcükler, dizeler yandı kül oldu yitti. Gönlüm soldu artık. Geriye bir ben kaldım. Kırık mı kırık..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırk Yıl Aramam Artık Küstüm İşte
Dediğimi yapmadın. Hani? Sildin mi defterden beni? Ben de sevmeyeceğim seni. Kırk yıl aramam artık küstüm işte. Arama bakma sakın anılara. Üzül bakalım bak kalanlara. Özlediysen kalk hemen beni ara. Kırk yıl aramam artık küstüm işte. Soldu gönlüm güller gibi. Soldurdun görsen şimdi beni. Öleceğim inan bu gidişte. Kırk yıl aramam artık küstüm işte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırmızı Gece - ya da Kırmızı Düşleme
Seni gördüm düşümde Etraf kırmızıydı Kırmızı bir ışık vardı Etraf kıpkırmızı Sen vardın. Kırmızı bir giysi vardı üzerinde Saçların dalgalanıyordu Özgürcesine Uçarcasına yürüyordun. Neden kaçıyorsun benden? Ellerim bak bomboş Geri geri gitme n'olur Biraz yaklaş Biraz daha Dudakların neden soğuk? Neden suskunsun? Konuş biraz İşte böyle kırmızılım Seni gördüm düşümde. Düş kırmızı Giysi kırmızı Sen kırmızı Yürek kırmızı Kırmızı kırmızı Kırmızı bir gecede Seni gördüm düşümde. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|