![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kara Sevda
Sevdalar aradım durdum, Kara Sevda varmış, Çok kişiden duydum, Sordum, soruşturdum, Bir türlü bulamadım. Adı Sevda, Bir kız tanıdım, Kara değil, Sarışındı, Olmadı. Sonra, Buldum başka bir Sevda, Baktım, Kumraldı, Bu sefer de olmadı. Velhasıl, Bütün Sevda ları taradım, Karasevda ya, Rastlayamadım.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karar Ver
Bir öyle,bir böylesin, Bilemedimki sen nesin Ne menem şeysin, Sevgin Öyle burukki yarim İnanki yok tarifin. Ağzımda Üzüme dönememiş, koruk tadın, Ruhumda Parlayıp sönüveren bakışların, Karar ver, Ya sev, Yada bırak yakamı be kadın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karlı Dağda ki Ateş
Gülüyorsun, Ağlıyorum, Ağlama diyorsun, Kızıyorsun, Ağlatan sensin beni, Karlı dağda ki ateş gibisin Güldüren de ağlatan da sensin, Kar eriyiği, bu akan yaşlar, Ateşinin erittiği karlar, Göz yaşlarımdan oluşuyor, Nehirler, dereler, pınarlar. Durma, devam et, Acı çektir, yak, kavur, Kurmazsan önüne,setler, bentler, barajlar, Kar eriyiği bu akan yaşların, Fayda etmez billah buselerin, Ya ateşin kavurup yakacak birimizi, Ya da göz yaşlarım boğacak ikimizi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kategorize Etmeyin
Dostlar, Kategorize etmeyin ne olur beni, Bütün şiirleri severim yazmışcasına, Ayrı uçların şairlerini okurum, Etkilenirim yeniden doğmuşcasına. Nazım usta,üstad Kısakürek, Yahya Kemal,Fazıl Hüsnü Dağlarca, Ahmed Arif,Oğuzcan,Şemsi Belli, Yüreğimdedir,Cahit Sıtkı,şair Telli. Bereketli toprakların,bereketli çocukları, Ayıramam asla, birini ötekinden, Hepsi söyledi yazdı, halkının yüreğinden. Her bir dizemiz de hecelerimiz de Ustalarımızın izleri var, Sevgiler bu yüzden yüreğimizden akar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kedi- Fare
Kedi kuyruğuna bağlanmış fare Kedi döner fare döner Korkar farecik Ama eğlenirde Ölümle dans bedavadır Döner durur dönme dolapta Kedi çılgın fare zevkten baygın. Yaşamın kuyruğuna bağlanmışız bizde Tasarlayan böyle kurgulamış ince ince Mutluykende korkuluyuz Korkuluykende mutlumuyuz sizce. Kediyle fare Yaşamla insan Oynar durur asırlardır bu oyun Sadece figüranlarıyız bu oyunun Sürer gider kedi fare Yaşamla insan dönencesi Kimbilir nerede iner perde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kelebeğim
Sana kelebeğim derdim, demeyeceğim artık sevdiceğim, ömrü kısa oluyor kelebeğin, sevdamız ömür boyu sürsün isterim. Hem kelebekler uçarıdır bilirsin, oysa sen yalnız senin olmamı istersin, ben de yalnız benim olmanı isterim, bu aşk sürecek, böyle yazıldı kaderim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırbaç
Doru atlar koşuyor içimde, Gemsiz, eyersiz, dizginsiz, Zaptetmek mümkün değil, Bir çılgın, Bir deli koşu ki, Anlaşılır değil. Sonunda anladım, Kırbaç senin elinde, Şaklayınca sevda kırbacın, Başlıyor koşular yüreğimde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırgın
Kırgın bakışlarında kırık sevdalar var gibi, Kahreden ızdıraplı sancılar kıvranmasında Karaya vurmuş bir balıksın sanki Acılar sarmalında yüreğin kördüğüm Hüzün yumağından bir kefen örer gibisin. Sen mi kırgınsın sevdalara böylesine? Sevdalarmı seni yıpratmış kırmış belli değil Takılmışsın her gülümseyen sevdanın peşine Bırak canına yazık yaşama artık geçmişte. Unutma Aşkın doğasında var Sonbaharlar, kışlar Bir kötü anının peşinde geçmez yıllar. Kırgın bakışlarında kırık sevdalar var gibi Aç kapılarını pencerelerini Bir kuş cıvıldar Bir çiçek açar Bitiverir aniden yüreğinde Kara kışlar Birde bakarsın Bahar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırık Kalp
Kırık bir kalple nasıl yaşarım, Bırak, bari esintinle avunsun ruhum, Karanlıklar içinde kalmışım, Işığı arar, arar da buldurmaz gururum. Sevmek, gamzelerin de bir inat san ki Yalvaramam, ağlayamam yorgunum Reddin, yıkılmaz kaleler gibi, İnanmıyorsun ama ben sana vurgunum. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|