![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dünya Batar Akılsız Başa
Bütün ölenler başlarmı sıfırdan Beyni kıtlar gelişemez küfürden Belirsiz yola giren cayarmı birden Dünya nedensizdir akılsız başa. Tarih kirlidir çok hayvan geldi İnsanlık birleşecekti böldü Tarihte leşi bitti, onursuz öldü Şerefsiz varken bitmez tamaşa. Gördüğün insana benzer bir ayı Türeyip doğdular bilinmez sayı Yüzüne küs bilirler insani aynayı Birde bakın bardaki ayyaşa. Suçlu dolu çok gizli parlament Gerçeği görene yağlı eski kement Dürüst kişiden oluşmaz hükümet Satılmış rezil pazarlanır savaşa. Kamil At yokuşu aşarsa kindar Geberdi gitti bunca hükümdar İnsanı robote etti alçak bilimdar Ondandır dünyamız kargaşa. Kamil At
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dünya Boş Kalacak
Zamansız çok siyah bir yoldan Birgün dünyayı terk edeceğiz Her taraf kargaşa sağ ile soldan Kuduranlar leş yaptı gideceğiz. Hatamı kurşun yap vur güzelim Beyhude yoldasın dur güzelim Önce kendine bak sar güzelim Çalan kanlı eli öptü gideceğiz. Kara seyrine daldım üzdü beni Hesap etmedi gelenler gideni Düzelmesi oyundur eskisi yeni Hırsızlar ***lik kaptı gideceğiz. Sahiplendik söktüler cihanımızı Uzakta koklayan oldu kanımızı Silah gölgesi sardı her yanımızı Pislik zulümüne taptı gideceğiz. Kamil At der, çalmayan yoksul Taraf seçildi mezar edildi okul Güzelim ölmeden canıma sokul Hayat yanlış hesaptı gideceğiz. Kamil At
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünya Devletleri
Küçücük devletler ısırtan devletler İflas devletler kışkırtan devletler Pislikten yana sırrını fırtan devletler Halklara açıkta söven devlet. Toprağı çalana kirli yağcı devlet Solcu da biliniyor sağcı devlet Resiflerde kulaçsız bir ağcı devlet Soyguncu pisliğini öven devlet. Dünya pazarlarında sergici devlet Halk soğan kaptı vergici devlet Haklıyı öldürür etkisiz dergici devlet Hani nerde kaldı güven devlet. Memurlara sahtedir sarılır devlet Böyle nihayatine varılır devlet Bu şekil giderse bak kırılır devlet Kendine yarar kişiyi döven devlet. Halkılar değil dostu acaip devlet Binbir kılıklı pislikle ayıp devlet Tarihte suçlu gözaltında kayıp devlet Nedir kuşu bush'u savan devlet. Kamil At, savaş normal bir haldir Pisliği bilerek yutanlar ishaldır Füzesinde zehirler yalakaya baldır Doğruyu ayıklayıp kovan devlet. Kamil At
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyada Neler Oluyor!
Başka ülkeler Kendi vatandaşını soymaz Sürekli dışa yönelir, İçerde halkına açıkta sövmez Gelip giderler Herkes kendi görevine Vergiden aylıktan kısıyorsada Kulağı gözleri görmez, Çok farklı soyma yöntemi var Vatandaş gider çalışır Çalıştığı kadar emek bilmez Birde şunu derler, Devlet bana nasıl davranırsa Bende öyle davranırım, -Bunun doğruluğu tartışılır- Çoğu yerlerde Gözden kaçmayan şeyler Herzaman göze batar Söyletmek için birilerinin Sırtına içten gelir kamçısı Yürü ya sözüm, dağıl hele, Hoşuna gitmiyorsa serserinin Silah bomba patlatır hergele Dünyada çoğu şeyler Gözden kaçmaz Bir alternatif göz, bir anlam Gelip bulaşır gözünün içine Kimi parmakları ile oynar Üst üste geçirip bakar havaya Kimi hiç görmeden Yaşlanıp gidecek, Burnunun ucunda Kaşlarının hemen altında Sözde iki göz varken Dünyada herkes arabaya Uçağa binerken Bizde herkes Birbirinin sırtına biner Birde şöyle derler, Hadi binelim daha erken... Kamil At
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyalıyım
Cahil ulusum var diye insana kıyar Irkçılık faşizm bunca bahane duyar Kendi kardeşini memleketi soyar Cahil uluscu olsun ben dünyalıyım. Körler beylerine körce sınır çizmiş Memleket sevdalısı yoksulu ezmiş Hakkını isteyenleri kurşuna dizmiş Cahil uluscu olsun ben dünyalıyım. Ben görmedim bahsediyor nurdan Fakirleri insanı ezer ecelide burdan Onlara uyanlar insan öldürür ardan Cahil uluscu olsun ben dünyalıyım. İnsanlık aynıdır kimmiş olağan üstü Cahiller başkayız diye kanlar kustu Fikirleri gram etmez bilinmez dostu Cahil uluscu olsun ben dünyalıyım. Övünmem ben amerika ya başkası Dünya aynıdır banane uzay aşması Kamil bitti insanın dosta yaklaşması Cahil uluscu olsun ben dünyalıyım. Kamil At
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyanın Nalı
Sırlarını çözmeye kapatıldı tüm yollar Aslında kanıtlandı şu hali dünyanın Sözleyince gerçeği, kesildi cesur diller Zalime taraf esiyor pis yeli dünyanın. Çözülen sırları alçak zalime takılıyor Bilim korkmadan girdaba dalıyor Sistem bilim adamını bak satın alıyor Çok kısa akar, kirli seli dünyanın. Kurnazlar fitneye yutturdu cin olayını Kafasına kilitledi yalan gün olayını Başlangıçta yanlış anladılar din olayını Bu yüzden zehir oldu balı dünyanın. Çok kirli kafada insanlık küf edildi Şerefsiz niyetliler bilinçsize şef edildi Dayanak baştan beri çürük raf edildi Zalim sarayında çürür malı dünyanın. Kimler nerde görmüş camsız kafesi Yukarda gökyüzü galaksinin nicesi Zalime çalışıyor, gördüm diyen hocası Etrafına diken kuruldu çalı dünyanın. İnsanlar çamurdan yapılmışsa çakılır En hafif yağmura dayanmaz yıkılır Kamil At, bir gün yalan karşısına dikilir İşte o zaman vuruldu nalı dünyanın. Kamil At
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyanın Sonu
Dünyanın sonunu Merak etme En sonunda Hak ettiği yeri bulur Boşuna beynini Ona incitme Nihayeti, insanın Gözle görülür canlının İstediği gibi olur Güneşin payıda Az değildir Şu gördüğün Cambaz değildir Şimdiden kendini bildir... Kamil At
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyayı Kurtaracağım
Tek başıma dünyayı kurtaracağım Duyanlar bana bakınca deli olur Sürünmem kırılsa da her iki bacağım Dağılmam harın bitmiş külü olur. Kimseye baskı şiddet uygulamam Duyanlar demiş bunun işi tamam Başımda prensip mal çalıpta yemem Esmem zararlı boranın yeli olur. Dünyayı akışına bırakmalıymışım Gündüz de gece de kaygıda işim Düşünmekten çatlamaz güzel düşüm Batmam diyenin başta keli olur. Kimi batar diğerlerine devrim olur Aha kurtardım derken kayrım olur Zaman aşımında ders alınır evrim olur Olmaz ise baskıların temeli olur. Zaman gelir, milattım diyen dağılır Milat dediğine sade kendisi eğilir Ona göre milat başkası içinde boğulur Kanlı maskeler düşer emeli olur. Kamil At'ın gelecek üç bin yılında Sayılması güzel insanlık yolunda Dürten baronlar dağılır batar salında Sanma gelecekte bir cemali olur. Kamil At
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dürüstlük Bitti Bitecek!
Zorbaya boyun eğdikçe insanlar Yeryüzünde dürüstlük bitti bitecek Kim ne söyledi artık kim ne anlar Sustukça çakal çarkı öttü ötecek. Dünya aynı gezegen aynı işkence Vurdumduymaz yutuyor pişkince Ben bilirim diyen yatıyor sessizce Çalındı, zalim ninniyi yuttu yutacak. Onurlu yaşamak çoktan suç sayılır Sisteme boyun eğenler aç sayılır Boş yere kurşun atanlar *** sayılır Olan insanlığını yok, sattı satacak. Fukara beyinliler, yoldan döndüler Sorsan nedeni, bok uğruna güler Çürük kafa bencildir olduk dediler Elde olan dürüstlüğe çattı çatacak. Kamil At der, dürüstlük suçtur yani Girdaplı uçurumlara uçurdu beni Kim ne için gitmiş, seçelim gideni Dürüstlük tehlikede battı batacak. Kamil At
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşünce Fikir
Düşünce Fikir Ben senin düşünceni bilirim Önce öğrendim, sonra eledim Benim Düşüncem ise, Senin o kül kafana girmez... Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|