![]() |
|
|
#151 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4267
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
GÖNÜL İSTER Kİ!!!!!...
Gönül ister ki ayrılık olmasın Barışın olsun gülen yüzler Olsun... Her yere bakığında sevgi aşılayan Gözler olsun Gönül ister ki bütün kötüleri Ortadan kaldırmak Gönül ister ki yaşamayı sevmeyi İnsanoğluna tatdırmak Elele gezen iki deli sevdalar Her yerde olsa Nadir olmasa ... Herkes mutlu olsa Kavgalar şiddet uzak Sakin bir hayat olsun Hayat belki güzel olabilir Kim bilir.... 24 Nisan 2007 Salı |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
_____Hoşgeldin Meleğim _____ ... Meleğim hoşgeldin Şu hüzran hayatıma hoşgeldin Tatlım Seni görünce güneş yansıyor Gözlerime Sana dokununca yıldızlar üzerinde Işıl ışıl gözlerin...... Beni deli ediyor Allahım ilk olduğu için midir Tadı farklı mı?oluyor İlk defa birine seni seviyorum diyorum Şımarıyorum !!! Gülüyorum...... Ağlamıyorum artık bitti o kabus günler Şaşırıyorum Evlenmeye düşünmezken Evliliği düşünüyorum Allahım sana şükür yarın düşünmüyorum Sevgilim kahpe değil İnsan ya yaratık değil.. |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Deniz ve martılar seni konuşuyor...
Denizlere seni sordum? Nerde o dedim. Onlarda şurada seni Bekliyor dediler.. Dalgalar sordum nerde o Seni aşıksın arkadaş dedi.. Martılara baktım Benimle birlikte yürüyorlar Aynı mekana Neden bilinmez. Sana gene aşık oldum Bir teyzeye yardım ediyordun karşıdan Karşıya geçirmek için o kadar samimi içten Anlatamam o duyguyu Deniz ve martılara baktın Ne duruyorsun .. Gitsene sende mutsuzlar kervana uğramadan Git... Sarıl ve ona söyle söyle Hayat kısa ne olacağımız belli değ |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
SABAH KAHVALTISI...
O kadar uykum geldi ki Divan da uyuya kalmışım Temiz hava başka Hele sevdiğin yanındaysa Daha başka Günaydın diyen bir ses Kahvaltı hazır diyen prensesim diyen Biri ... Şu yaşıma kadar mutlu kalkamadım Şimdi başka Allahım Rüyasa uyandırma Gözlerime korka korka açıyorum Gerçekmiş.... Doğayla ve onunla başbaşa Kim derdi aşık olacağım Kim derdi ki güveneceğimi O kahvaltıyı unutamam Asla... Prensesesim çayınız nasıl olsun Açık mı?koyu mu? Yemek bahane onu görünce yemek yemiş |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biri var öyle mi??...
Biri var öyle mi?? Duyduğuma göre birisi varmış hayatında Onla mutluymuşsun Gülüyor eğleniyormuşsun Hayatı bir kez daha yakaladım Diyormuşsun... Bana haber uçuruyorsun Neler yaptığınıza anlatıyorsun Bir gün gelecek Sende dinlersen şaşırma Emin ol senin gibi olmayacağım İnat uğrana kendimi yakmayacağım Birini seversem mutlu olacağım Bilirsin beni.. Asla rol yapmam Şuan yalnızım evet Gururum kırık virane oldum Farkındayım Aşka ihtiyacım olacak farkındayım Merhaba diyeceğim |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
For you Eda...
Senin yanındayım. Her zaman Seni Istiyorum Çünkü; Seni Seviyorum... |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yeniden EskiyeEskiden Yeniye
Sensizim...... Anlamı yok artık sabahların Anlamı yok saatlerin, dakikaların Anlamı yok güneşin,yıldızların Anlamı yok...anlamı yok yaşamın Her şey seninle güzeldi Gözlerim daha güzeldi o zamanlar Daha güzel bakıyordu ışıl ışıl Sözlerim daha umut saçıyordu Kelimeler anlamlıydı;hayat anlamlıydı Üzülmeme imkan var mıydı seni düşünürken? Anlamı yok şimdi bunların...anlamı yok canım Özledim seni nerden bileceksin ki Bir görebilsen sana karşı olan hasretimi Biliyorum bana geri döneceksin Seveceks |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
HİÇ Bİr Şey Raslanti DeĞİldİr...
HİÇ Bİr Şey Raslanti DeĞİldİr Kİmİlerİ Var SuÇunu Kapatan Kİmİ Var SuÇ YaptiĞi Halde İnsanlarin YÜzÜne Bakarak Evet Ben Yaptim Dİyenler... HerŞeye Raslanti Derİz... Pekİ HİÇ Mİ?? GerÇek Bİr Yani Yok... Her YaŞanan Olay Raslanti Olamaz????? DedİĞİn Gİbİ!!!! HİÇ Bİr Şey Raslanti DeĞİldİr.. |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gül bahçesi...
Nerde dalım nerde sevgilim Hayat kokan aşk bahçem nerde Neden sessiz bir şekilde Susuyor off allahım Nedir bu sessizliğin sırrı Neden bir araya gelirken Gereksiz sebepler çıkıyor Tam gözlerini yakalamışken Lanet olası telefon neden çalar O anı yakarlarken canımı verdim Senelerce bekledim İçim yansa da onun adını andım Yüzüme bakan kişiler onu Görüyorum her yerde Alllahım ben aşık mıyım yoksa Yok ya değilim belkide Ne olur hüzransa soğut beni Herşey bitsin Allahım... Napıyım |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
IŞIK YANSIYOR GÖZLERİME...
Bir ışık yansıyor gözlerime Gel bul beni diye gidiyorum dağlara denizlere Tam bulmuşken gene gidiyor Yapılan haksızlara boyun eğmeden yoluma Gittim.. Ama yolundan dönmeden o ışığı Bulmaktı umudum Nerdesin umudum diye haykıran Bağrışlarım .. Gel diyor bana Bıktım istemiyorum Artık yoruldum bittim umutlarım virane oldu Yeter bırak beni diye isyanlarım Gel diyor ışık gel sonsuza kadar Gel gellll Tam ulaşmışken ellerime aldım Gözlerim yaşlı Bir baktım daha da uzakmış Yıldızl |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
|
|